Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Reconnect With You (Re)Treat

Friday 19 January 2024 om 19:30 tot Sunday 21 January 2024 om 17:00

Herberg Spanbroek, Spanbroekerweg 33, 1715 GH Spanbroek, Nederland

Over dit evenement

Leg je telefoon weg, even een paar dagen niks moeten en jezelf verbinden met alles waar jouw vuurtje van gaat branden. In het weekend van vrijdag 19 januari tot zondag 21 januari 2024 organiseren wij het Reconnect With You (Re)Treat bij Herberg Spanbroek. Tijd met jezelf, trek je terug, in de natuur waar je alleen hoeft te ‘zijn’, kunt verbinden en delen met elkaar. Sta jezelf toe om opnieuw contact te maken met jou, zodat je weer nieuwe inzichten krijgt, rust kunt voelen en dichter bij jezelf komt te staan.

We bieden een gevarieerd programma aan met o.a. breathwork, journallen, yoga en natuur.

Je verblijft in een prachtige locatie, Herberg Spanbroek.
Voorzien van heerlijke bedden, met genoeg comfort en plekjes om je terug te trekken.
Om een beeld te krijgen check onze site: www.reconnectwithyou.nl

Hier wat punten uit ons programma:

SPIRITUS BREATHWORK
Spiritus is een combinatie van adem, geluid en beweging om los te laten en bevrijding te creëren.

Het is een diepe reis naar binnen waarbij we werken met de kracht van onze adem om toegang te krijgen tot veranderde bewustzijnstoestanden. Dit zorgt voor heling en integratie van ons zenuwstelsel, fysieke en emotionele lichamen.

Ons lichaam onthoudt wat onze geest vergeet. Ons lichaam houdt herinneringen, emoties en trauma’s uit het verleden vast. Als we diep en verbonden ademen, geven we onszelf toestemming om deze onderdrukte energieën uit ons lichaam los te laten. En wanneer we dat doen, creëren we ruimte en vrijheid van binnenuit.

Door middel van bewust te ademen, in combinatie met begeleiding & muziek kan je een diepere verbinding creëren met wie je bent en je toekomstige zelf. Het is niet alleen ademhalen en loslaten. Het is overgave aan je adem en het toelaten van blokkerende emoties en overtuigingen. In contact komen met je eigen interne wijsheid en waarheid wat diep van binnen in je zit, je onderbewustzijn. Zodat je weer in verbinding komt met jezelf.

YOGA
Micky geeft Yin / Yang Yoga. Een mix van krachtige en energieke houdingen, maar ook zachtheid en stilte. Verbinden van je lichaam, hart en geest door middel van bewegen op de adem. Ook ligt de focus op het bindweefsel, oftewel fascia. Hier zitten veel emoties in opgeslagen, dus dit gaan we stimuleren door sommige houdingen wat langer vast te houden. Hierdoor kunnen blokkades opgeheven worden en je energie beter doorstromen. Ook geschikt voor beginners.

Tevens is Micky het aanspreekpunt en luisterend oor dit weekend. Voor praktische dingen of als je even een rondje wilt wandelen of hulp bij je vision board.

VOEDING
Joy verzorgt dit weekend heerlijke, gezonde en voedzame gerechten (plantaardig). Deze gerechten worden met veel passie en plezier bereidt, vanuit de intentie om mensen te verbinden met voeding, de natuur en met elkaar! In verbinding met de natuur en de seizoenen koken we met aandacht. We werken met zo veel mogelijk pure, lokale producten. Wat niet alleen voedend is voor het lichaam, maar ook voor je mind en je ziel!

JOURNAL
Tijdens dit weekend maken we ook gebruik van het JoyFull Journal. Het Joyfull Journal is een invuldagboek dat jou gaat helpen om even bewust stil te staan wat er allemaal in je gedachten omgaat.

In dit weekend is er ruimte om 1:1 te sparren met Joy over wat jouw diepte verlangens zijn en hoe je daarnaartoe kunt werken om dit realiteit te maken.

COACHING
Iedereen heeft iemand nodig om verder te kijken dan het probleem waar jij tegenaan loopt. Je hebt iemand nodig die de juiste vragen stelt zonder oordeel. Die jouw inzichten geeft en jouw gedrag spiegelt. Tijdens het weekend zijn er momenten wanneer jij hier hulp bij kan vragen. Frank is er om jullie te begeleiden als coach. Je hebt de mogelijkheid om hem 1 op 1 te spreken of samen in een groep. Hij kan jou helpen om je mentale en emotionele blokkades zichtbaar te maken en eventueel direct op te ruimen zodat jij je gelukkiger gaat voelen en weer meer in verbinding komt met jezelf.

CACAO
Tijdens de (re)treat gaan wij cacao nemen om het hart te openen en vanuit een liefdevolle ademhaling sessie meer met ons zelf verbinden.

Cacao is rijk aan gunstige eigenschappen voor het menselijk lichaam. Het is een krachtige antioxidant, ontstekingsremmend, stimuleert cacao de creativiteit, vergroot concentratie en focus. Daarnaast bevordert het de verbinding tussen lichaam en geest.

Cacao helpt ons om naar binnen te reizen, verbinding te maken met ons hart, zelfliefde, patronen te onthullen en ondersteunt ons op ons pad en persoonlijke groei. Het staat bekend als een hart openend medicijn dat helpt om inzicht en bewustzijn te vergroten.

Cacao is een geweldige bron van vier wetenschappelijk bewezen geluk chemicaliën: serotonine, tryptofaan, tyrosine en fenylethylamine. Deze neurotransmitters worden geassocieerd met fijne gevoelens van welzijn en kunnen zelfs depressies verlichten. Een natuurlijke, gezonde en heerlijke manier om je happy-modus aan te zetten.

Mocht je hier vragen over hebben, stel ze dan gerust aan Frank.

HERKEN JIJ JE IN ÉÉN OF MEERDERE VAN ONDERSTAANDE PUNTEN?
- Snel overprikkeld
- Weinig zelfvertrouwen
- Gevoel dat je vastzit
- Angstig
- Lage eigenwaarde
- Onrustig
- Somber
- Niet weten wat je wil
- Negatief
- Vergeetachtig
- Chaotisch
- Slecht eten
- Ongelukkig

WIJ GAAN JE HELPEN MET:
- Blokkades loslaten
- Liefde oproepen
- Dankbaarheid oefenen
- Verbinden
- Innerlijke rust voelen
- Creativiteit
- Meer energie
- Veilig voelen
- Diepere connectie voelen
- Acceptatie

Kom weer in verbinding met jezelf en leer om beter voor jezelf te zorgen!

Heb je vragen?
Stuur een e-mail naar reconnectwithyou.nl@gmail.com,
via Instagram @reconnectwithyou.nl
of neem contact met ons op via:

Frank: 06-39367215
frankheddes.com

Joy: 06-31504745
joyfulljourney.com

Micky: 06-50857707
roodsbymicky.nl


⚠️ Contra-indicaties (ivm SPIRITUS Breathwork)
Veiligheid is voor ons van het grootste belang. Vanwege de aard van dit werk, de diepe processen en het ademwerk zijn er bepaalde contra-indicaties waardoor je niet kunt deelnemen.
*Zwangerschap
*Hoge bloeddruk
*Gediagnosticeerde ernstige PTSS
*Ernstige psychische aandoeningen (bipolair, schizofrenie, psychose)
*Huidig gebruik van zware medicatie die de hersenchemie verandert (antidepressiva, angstremmers, antipsychotica)
*Netvliesloslating
*Recente fysieke verwondingen, breuken en/of operaties
*Epilepsie
*Geschiedenis of diagnose van aneurysma's
*Cardiovasculaire problemen
*Geschiedenis van epileptische aanvallen
*Ernstige astma
*Hartziekte
*Hartaandoeningen
*Diabetes
*Ziekenhuisopname voor een psychiatrische aandoening, emotionele crisis, geestelijke opleving in de afgelopen 3 jaar
*Andere medische, psychiatrische of lichamelijke aandoeningen die uw vermogen om deel te nemen aan activiteiten die intense fysieke en/of emotionele ontlading met zich meebrengen, zouden aantasten.
*Bijwerkingen van recente C-Jab
LET OP: Door dit ticket te kopen, ga je ermee akkoord dat je geen van deze aandoeningen hebt.

Heb je één van deze contra-indicaties neem dan contact op met Frank Heddes als je er erg graag bij wilt zijn.

Friday 19 January 2024 om 19:30 tot Sunday 21 January 2024 om 17:00

Herberg Spanbroek, Spanbroekerweg 33, 1715 GH Spanbroek, Nederland

Over de organisatie

“let your body relax and your heart soften.”

Yoga & Reiki Massage

In samenwerking met

Reviews

Caroline Koedijk

Reconnect With You (Re)Treat

Dit was een weekend om nooit te vergeten💚 Zoveel ontdekt over mezelf, opgeruimd in mezelf. Ik heb weer leren voelen waar het echt om gaat in het leven✨ Heerlijke yin yoga sessie’s , fantastisch spiritus breathwork en dan ook nog heerlijk eten op een top lokatie. GEWELDIG Ontzettend bedankt voor deze prachtige ervaring, dit was echt het beste cadeau ooit aan mezelf 😘🫶

Lees meer

Chantal Willems

Reconnect With You (Re)Treat

Een ervaring die in het geheugen geriefd staat. Zeer mooie en gezellige locatie. Een droom team dat je met open en warm hart verwelkomt. Zeer lekker eten, dank aan de geweldige kok. Doch miste ik een lekker eitje of een stukje kip. Een welgemeende dank je wel aan de Sjamaan leider die van wanten weet, die met kennis doorheen je ziel kijkt. Best wel zeer raar maar verlossend. Een weekend dat meer dan de moeite waard is.

Lees meer

Petra

Reconnect With You - Yin Yoga & Breathwork Somatic Healing

Wat een ontzettend fijne combinatie, eerst Yin Yoga en daarna ademwerk. Een hele bijzondere, fijne ochtend met goede begeleiding. Ik hoop gauw weer zo’n mooie ochtend bij jullie te mogen beleven. Het was heel bijzonder🍀

Lees meer

Reconnect With You (Re)Treat

Dit vind je misschien ook interessant

Sunday, 23 Jun. om 09:30
Yoga Flow (in nature)
BloteVoetenPark Brunssum
Yoga Natuur Bewustzijnsontwikkeling
Wednesday, 29 May. om 19:00
PSYCHEDELIC BREATH & cacao
Aileen Kennedy Inner Source
Ademwerk Cacao ceremonie
Saturday, 01 Jun. om 10:00
Mystery Saturday Maarssen
bijChantall
Trauma Release Ademwerk Ontspanning
Thursday, 20 Jun. om 19:00
Ademceremonie | adem & live muziek
De reis naar binnen | Caroline Thijs
Ligconcert Live muziek Ademwerk
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl