Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Sacred Heart Concert & Blue Lotus Tea met Patricia, Thomas en Terence

Sunday 12 November 2023 van 14:30 tot 16:30

Vondelkerk, Vondelstraat 120, 1054 GS Amsterdam, Nederland

Over dit evenement

Een middag van hartverwarmende muziek met Patricia Pattinama, Thomas Kwakernaat en Terence Samson. Engelachtige klanken en ontroerende medicine songs in 432Hz die je kalmeren en omringen.

We openen de middag met de blauwe lotus thee, die het hart verzacht en ons helpt ontvangen. We luisteren naar de medicine songs van het aankomende album van Patricia, tijdens een akoestische set vol luister- en meezing liedjes. We ontspannen met de klanken van Thomas op contrabas, gitaar, hang, klankschalen en gong.

Muziek is medicijn, zoals de oervolkeren van deze aarde dat al wisten. De liedjes van Patricia nemen je mee naar de ruimte van liefde, met liedjes zoals “In the Space of Love”, “May this Water”, “Santa Maria” en “Yemaya”. De klanken en stem van Thomas verdiepen en verlichten. Terrence ondersteunt het geheel ritmisch met zijn percussie. Ga mee op reis naar binnen en ontmoet de schoonheid van het hart, in verbinding met de aarde, met het water, met je wortels én met het licht.

Patricia Pattinama is een singer songwriter en kanaal van medicine songs, mantra’s en klanken. Haar engelachtige stem brengt de boodschap van haar hart naar de jouwe. In haar muziek gaat ze op zoek naar betekenis, naar de oorsprong van het leven en naar een betere relatie met zichzelf en de mensen om haar heen. Haar intentie is om mensen te inspireren, verbinden en zaadjes van liefde te planten. Je kunt Patricia ook kennen als waterhoedster, zangcoach en klanktherapeut.

Thomas Kwakernaat is een multi-getalenteerde muzikant, voornamelijk bekend om zijn werk op contrabas. Ook verdiende hij inmiddels zijn sporen met Tibetaanse klankschalen en gongs. Zijn diepe verbinding met de essentie van klank wordt ervaren in hart en ziel. Thomas ondersteunt tijdens het Heart Song concert op (elektrische) contrabas, gitaar en hang.

Terence Samson speelt een uiteenlopende stijl van percussie-instrumenten en geeft regelmatig nationale en internationale concerten en sound journeys.
Hij houdt ervan om verschillende muziekstijlen en instrumenten in zijn percussie set-up te combineren en zo de muziek te kleuren met magische sferen en ritmes.

Om mee te nemen:
* Als je vooraan het podium wil zitten/liggen, neem je eigen matje of kussentje mee.

Sunday 12 November 2023 van 14:30 tot 16:30

Vondelkerk, Vondelstraat 120, 1054 GS Amsterdam, Nederland

Over de organisatie

“Nada Brahma: Alles is klank”

www.thomasresonance.nl

In samenwerking met

Patricia Pattinama - Medicine of Peace

Reviews

Caro Slingerland

Sacred Heart Concert & Blue Lotus Tea met Patricia, Thomas en Terence

Mooie middag gehad op pràchtige locatie, de Vondelkerk te Amsterdam. Een mooiere locatie is er bijna niet! Genoten van de stem van Patricia, die eigenlijk het allermooiste was in het stukje freestyle na het intieme lied over het verlies van een kindje. De stem van Thomas is intrigerend en heb ik veel te weinig gehoord. Laat die malle klankschalen maar zitten, en ga lekker zingen man! Terence was trouwens virtuoos op zijn vazen, heerlijk! De liedjes waren mooi, maar een tikje “braaf”,… ik zou willen dat de muzikale omlijsting iets méér en iets bruter (meeslepender) zou zijn. Maar dat is smaak. De Lotusthee was lekker, gaf een extra dimensie aan de beleving! Veel succes in de toekomst!! 🙏Caro

Lees meer

Josta Kolkman

Sacred Heart Concert & Blue Lotus Tea met Patricia, Thomas en Terence

Prachtige (samen) zang, klanken en energie. Wat ben ik blij dat ik hier bij aanwezig kon zijn. Ik ben diep geraakt in mijn hart & ziel. En kijk uit naar het album. <3

Lees meer

Deisy Vanegas

Sacred Heart Concert & Blue Lotus Tea met Patricia, Thomas en Terence

Beautiful and beyond words session ❤️ Heavenly voice of Patricia takes you to a warm place of purity and love. The Soundhealing session was truly amazing as well , mostly with the waves coming from the Gong. The energy of the space was also very peaceful. Thank you all for this great experience!

Lees meer

Sacred Heart Concert & Blue Lotus Tea met Patricia, Thomas en Terence

Meer evenementen van thomas resonance

Friday, 03 May. om 20:00
❤️ RELEASECONCERT Patricia Pattinama: >>~~ Roots Rising (Sacred Heart)
Patricia Pattinama - Medicine of Peace
Live muziek Optreden Presentatie
Thursday, 09 May. om 14:00
Soulsteps hemelvaart festival
thomas resonance
Gatherings Festivals Meerdaagse retraites
Saturday, 15 Jun. om 19:00
Mantra meezing concert met muziek van Einaudi
Mandira
Mantra zingen Kirtan Concert

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Saturday, 04 May. om 19:00
NATARAJ UTRECHT | LIVE: THE WANDERER
Nataraj
Vrije Dans Ecstatic Dance Live muziek
Thursday, 06 Jun. om 20:00
Einaudi - Violin & Piano Concert in EINDHOVEN ❤
Neoklassieke Concerten Nederland
Optreden Live muziek Muziekavond
Friday, 31 May. om 20:00
HeartFire Special : Malte Marten | Handpan Concert & Two Masterclasses
HeartFire.nl
Handpan Optreden Klankreis
Wednesday, 28 Aug. om 09:00
🌸✨🎶 Het Grote Fijne Festival 2024! With special guests: Yaima 🥰🏕️☀️🌱
Chocolate Club
Festivals Ecstatic Dance Live muziek
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl