Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Vrouwencirkel Utrecht - 6 bijeenkomsten

Friday 19 January 2024 van 14:00 tot 16:30

Buurkerkhof 5, 3511 KC Utrecht, Nederland

Over dit evenement

Samen met een groep vrouwen voor een aantal maanden een verbintenis aangaan, zodat we samen kunnen zakken, helen, openen; het helemaal met elkaar aangaan.
Dát is de bedoeling van deze ‘gesloten’ cirkel met een vaste groep vrouwen.

De ervaring leert dat het iedere keer weer heel bijzonder en verbindend is om in zachtheid bij jezelf aanwezig te zijn, omringd door andere vrouwen. Het maakt dat we kunnen afzakken naar ons innerlijk weten, naar dat wat gehoord, geheeld en gedeeld wilt worden.

Tijdens de cirkels komen we samen, we doen kleine rituelen, mediteren, wellicht dansen we of doen we een oefening – maar we spelen vooral in op het NU. Als dat betekend dat we het ‘programma’ los moeten laten, dan doen we dat. De cirkel maken we samen, met elkaar. En doordat we in een vaste groep samenkomen, kunnen we elkaar steeds dieper ontmoeten en beter zien.

SISTERHOOD
Er kunnen maximaal 10 vrouwen deelnemen aan de groep en gedurende deze periode samen is er een appgroep waarin we kunnen uitwisselen tussen de cirkels door. Zie deze groep als jouw sisterhood waar je altijd op kan terugvallen en bij kan inchecken.

CACAOCEREMONIE
Ik vind het prachtig om met de zachte kracht van cacao te werken, dus we zullen een cacaoceremonie doen gedurende deze periode. Cacao is een plantmedicijn uit Peru dat ons helpt om een liefdevolle reis vanuit het hoofd naar het lichaam, je baarmoeder en je hart te maken.

JAARFEESTEN
De 'moderne heks' in mij staat graag stil bij de overgang van de seizoenen en de wijsheid van de natuur. We vieren de oude, traditionele jaarfeesten, zoals Mabon, Ostara, Beltane, Yule...

ANDERS DAN EEN LOSSE CIRKEL…
Dit zal anders zijn dan het bijwonen van een losse cirkel, we gaan namelijk echt als groep een proces aan – ook ik zal mezelf inbrengen. Het wordt geen gezellig praatclubje, maar ik vermoed dat er een diepe onderlinge verbinding zal worden gelegd die wellicht een bedding kan bieden voor stappen die je wilt zetten buiten de cirkel.

DATA EN TIJDEN:
De data waarop we samenkomen:
• Vrijdag 19 januari 2024
• Vrijdag 23 februari 2024
• Vrijdag 22 maart 2024
• Vrijdag 19 april 2024
• Vrijdag 17 mei 2024
• Vrijdag 14 juni 2024

We beginnen om 14.00u (inloop vanaf 13.45u) en eindigen om 16.30u - zodat je zacht je week uít en je weekend ín kan rollen :-)

MEEDOEN?
Als je je aanmeld en een ticket koopt, neem je deel aan deze groep – op alle bovengenoemde data ben je verzekerd van een plekje.
Heb je een ticket gekocht en wil je toch annuleren? Dat kan, je krijgt het volledige bedrag terug als je annuleert voor 18 december 2023, na deze datum is restitutie niet meer mogelijk - ongeacht de reden van annulering.

Voel je de roep?
Meld je aan, koop je ticket of mail/bel me om te voelen of dit echt voor jou is.

Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten!

Liefs,
Linda

PS: Wil je meer lezen of zien van mij? Check mijn Instagram @Linda_Hauer of bekijk mijn websites:
www.vrouwencirkelutrecht.nl | www.seksualiteitsbureau.nl | www.bureauliefdeszaken.nl

Friday 19 January 2024 van 14:00 tot 16:30

Buurkerkhof 5, 3511 KC Utrecht, Nederland

Over de organisatie

Naast mijn werk als seksuoloog en relatiecoach organiseer ik ook vrouwencirkels met soms een cacaoceremonie erbij in Utrecht.

Reviews

Ellen

Moeder en dochter cirkel in Utrecht

Samen met mijn dochtertje van 6 een moeder dochter cirkel bij Linda gehad. Linda creëert een hele fijne setting; de puurheid en liefde waren zo voelbaar. Een speels ‘programma’, waarin er letterlijk ook even gespeeld mocht worden. Het is moeilijk om onder woorden te brengen wat er in zo’n cirkel gebeurt, maar de beste review is toch wel dat mijn dochtertje, tijdens het naar bed brengen, haar verdrietige broertje tot rust bracht door te gebruiken wat er bij de cirkel aan bod was gekomen. Ik vond het heel fijn om even stil te staan bij de bijzondere band en liefde die we hebben voor elkaar en mijn dochtertje de basis van het zijn mee te geven.

Lees meer

Ellen

Vrouwencirkel Utrecht - 6 bijeenkomsten

Ik heb 6 vrouwencirkels mogen bijwonen georganiseerd door Linda. Eigenlijk is zo’n cirkel niet in woorden te vatten, wat een liefdevolle bedding. Linda zet een prachtig, liefdevol krachtveld neer. Zo fijn om met een groep vrouwen samen te komen, zo verschillend maar de verbinding is zo intens voelbaar. Linda creëert een cirkel van veiligheid en vertrouwen waardoor er openheid ontstond op een hele toegankelijke en fijne manier. De gedragenheid en liefde van alle vrouwen heeft mij veel gebracht. Het is eigenlijk niet veel meer dan zijn in de cirkel en het beleven, waardoor er diepe lagen woorden aangeraakt. Een magische ervaring die zoveel geeft!

Lees meer

Monique

Moeder en dochter cirkel in Utrecht

Het was zo bijzonder, warm, krachtig en fijn om samen te kunnen zijn met moeders en dochters van alle leeftijden. Mijn dochter van net 4 heeft er ook van genoten. De begeleiding door Linda (en haar dochtertje) was heel fijn, wij komen graag nog eens terug.

Lees meer

Vrouwencirkel Utrecht - 6 bijeenkomsten

Meer evenementen van Vrouwencirkel Utrecht

Saturday, 24 Aug. om 09:30
Vision Date - 1:1 voor jou en je geliefde
Vrouwencirkel Utrecht
Retraite 1-op-1 Relaties
Friday, 06 Sep. om 14:30
Vrouwencirkel Utrecht - 6 bijeenkomsten
Vrouwencirkel Utrecht
Cacao ceremonie Vrouwencirkels

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Tuesday, 04 Jun. om 19:30
Tender Tuesdays
Tender Hearts
Tantra Bewustzijnsontwikkeling Cacao ceremonie
Wednesday, 29 May. om 20:00
Stilte avond Pauluskapel Loosdrecht
Esther Maria
Meditatie De stem van binnenuit Vrouwencirkels
Wednesday, 29 May. om 19:00
PSYCHEDELIC BREATH & cacao
Aileen Kennedy Inner Source
Ademwerk Cacao ceremonie
Sunday, 16 Jun. om 13:30
Mini-retreat: Cacao & Innerdance XL (100min)
Wild Goddess
Cacao ceremonie Kundalini 1-Dags retraite
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl