Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Moedige Opstellingen: Themadag Liefde & Seksualiteit

Saturday 14 October 2023 van 10:00 tot 17:00

Velperengh 2b, 3941 BZ Doorn, Netherlands

Over dit evenement

Hoeveel houd je van jezelf? Hoeveel eigenwaarde ken je jezelf toe? Hoe is je verhouding met je lichaam en seksualiteit? Hoe is je liefdesrelatie met je partner? Hoe verhoud je tot een ander in een liefdesrelatie? Voel je bindingsangst of verlatingsangst? Laat je de ander dichtbij komen of houd je afstand? Hoe is het met geven en ontvangen? Spreek je je uit wanneer je dat wilt? Hoe zit het met gelijkwaardigheid en (zelf)vertrouwen in je relatie? Kan je je overgeven aan het liefdesspel? Kan je genieten van seksualiteit of zit er schaamte of angst op? In hoeverre geef je ruimte aan jezelf en je verlangens in de liefde en seksualiteit?

Heb je persoonlijke vragen rondom deze thema’s van (zelf)liefde en seksualiteit en ben je op zoek naar verdiepende inzichten voor jezelf, heling, en meer stromende levensenergie, dan ben je van harte welkom tot zelfonderzoek op deze Themadag.

Je hoeft niet per se in een relatie te zitten of je partner mee te nemen en dat mag natuurlijk wel 🙂.

OPSTELLEN
We werken door het creëren van een liefdevolle bedding & het openen van het kwantumveld waarin alles met elkaar verbonden is. In verschillende systemische oefeningen gaan we elementen die te maken hebben met liefde & seksualiteit opstellen in de ruimte. We gaan intuïtief contact maken met de energie van het element waarvoor we staan opgesteld, waarbij we ruimte geven aan voelen & beweging, minder denken, en een gebalanceerd gebruik van stilte & woorden. Zo ontdekken we hoe de elementen (liefde, seksualiteit, personen, emoties, lichaamsdelen e.d.) zich tot elkaar verhouden en wat zichtbaar, gevoeld en geuit mag worden. Alles mag er daarbij zijn en erkend worden. Door dit zichtbaar maken kunnen we goed doorvoelde inzichten ontvangen en heling & transformatie ervaren.

DETAILS
We hebben deze dag ruimte voor tien deelnemers. Ervaring hebben met opstellen mag, maar is niet vereist.
Voel jij de moed in jezelf opborrelen om systemisch naar liefde & seksualiteit te kijken? Wees welkom & meld je bij ons aan door een kaartje te kopen.
We hanteren voor deze dag drie prijzen afhankelijk of je een laag, midden of hoger inkomen hebt: €155 - €195 - €245 incl. BTW.
20% van het hogere tarief doen we in een pot voor iemand met weinig financiële middelen die we daarmee een sessie aan kunnen bieden.
De ruimte waarin we werken is schoenvrij, dus neem lekkere sokken mee. Kleding in laagjes kan ook handig zijn. Tijdens een opstelling kun je het erg koud krijgen of juist heel warm. Inloop is vanaf 9:45 uur. Wij zorgen voor water, thee en lekkers, je lunch verzorg je zelf.

Heb je nog een vraag of je wil je ons leren kennen, je kunt ons bereiken via connect@courageacademy.nl, 06-26706887 (Jacqueline) & 06-28060925 (Christophe).

Naast deze themadagen, kun je bij ons ook terecht voor onze Moedige Opstellingsmiddagen en voor een privé duo-opstelling. Bij die laatste begeleiden wij met z’n tweeën jouw opstelling; één van ons als hoofd-opsteller, de ander als representant. Dit kan fijn zijn wanneer je werken in een groep nog wat spannend vindt en extra veiligheid en vertrouwelijkheid verlangt. We vragen hiervoor €250, €300 of €350 incl. BTW.
Werk je liever met één van ons, dan kan dat ook. Daarvoor vragen we €155, €195 of €245. Een privé opstelling kan een goede start zijn van een coach-traject.
Ook kunnen we een team- of organisatie-opstelling begeleiden.

Verder vind je hier een overzicht van de andere activiteiten die Courage Academy aanbiedt: https://www.courageacademy.nl/agenda/

We zien je graag!

Hartegroet,

Christophe & Jacqueline

Wil je meer over ons weten, dat kan op onze website www.courageacademy.nl Hier kun je ook het e-book De Moed Om Jezelf Te Zijn kunt opvragen en je aanmelden voor een toekomstige nieuwsbrief. Je kunt ons ook volgen op Facebook: https://www.facebook.com/courageandcoaching en LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/67297210

Ben je coach?
Wij bieden vanuit de MARK Academy ook bijscholing Opstellen & Systemisch Werk voor coaches. Er zijn drie tweedaagse modules:
*Optimaal Vitaal via Systemisch Werken - https://www.leefstijl-vitaliteit.nl/.../optimaal-vitaal.../
*Systemisch Werken als Coach - https://www.leefstijl-vitaliteit.nl/.../systemisch.../
*Vitaal Ondernemerschap onder de Systemische Loep - https://www.leefstijl-vitaliteit.nl/.../vitaal.../

We hebben onze opleidingen & trainingen gevolgd bij de Academie voor Opstellingen, bij Interakt en bij Wel Opstellingen. Daardoor gebruiken we een mix van het Klassieke Opstellen, het Nieuwe Opstellen & de IOPT-methode. We hebben onszelf opgesteld, onderzocht en de ruimte gegeven om te groeien en ook die ervaring nemen we graag mee in het opstellen van jouw vraag.

(Foto: David Cohen - Unsplash)

Saturday 14 October 2023 van 10:00 tot 17:00

Velperengh 2b, 3941 BZ Doorn, Netherlands

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

De Moed Om Jezelf Te Zijn

Reviews

Igno Ketelaars

Moedige Opstellingen 9 juli

Een hele bijzondere ervaring waarbij ik inzicht heb gekregen in een vraag waar ik al langere tijd mee worstelde. Ik ben uiterst dankbaar dat ik dit mocht delen met de lieve representanten en de bezielende leiding van Christophe en Jacqueline. 5 hartjes!

Lees meer

Nandy Van Ark

Moedige Opstellingen 9 april

Een bijzondere samenkomst op 1e Paasdag met mooie openhartige liefdevolle mensen, waar ik met dankbaarheid op terug kijk. 🙏

Lees meer

Sacha

Moedige Opstellingen 18 maart

Liefdevol, 100% aandacht en prachtige energie. Eerste ervaring als representant: voelde mij gezien, gewaardeerd, vertrouwd en vrij. Christoph en Jacqueline coachen met zoveel warmte en echtheid! Dankbaar voor deze reis.

Lees meer

1. Choose your tickets
Deelnemer Laag Tarief

We hebben deze dag ruimte voor tien deelnemers. Ervaring hebben met opstellen mag, maar is niet vereist.

€ 135,00
Including service fee
Deelnemer Midden Tarief

€ 155,00
Including service fee
Deelnemer Hoog Tarief

20% van dit tarief doen we in een pot zodat we iemand met weinig financiële middelen een sessie aan kunnen bieden.

€ 175,00
Including service fee
Transaction costs :
€ 0,00
Total:
€ 0,00
Moedige Opstellingen: Themadag Liefde & Seksualiteit

Meer evenementen van Courage Academy

Wednesday, 27 Sep. om 13:45
Family Constellations in English
Courage Academy
Systemisch werk Familieopstellingen Energiewerk
Saturday, 30 Sep. om 10:00
Moedige Opstellingen 30 september
Courage Academy
Systemisch werk Familieopstellingen Energiewerk
Wednesday, 11 Oct. om 13:45
Moedige Opstellingen 11 oktober
Courage Academy
Systemisch werk Familieopstellingen Energiewerk
Saturday, 04 Nov. om 10:00
Moedige Opstellingen 4 november
Courage Academy
Systemisch werk Familieopstellingen Energiewerk

Dit vind je misschien ook interessant

Sunday, 01 Oct. om 14:00
shamanic energy healing maastricht
Esther Ausems
Energiewerk Healing Kundalini activatie
Monday, 09 Oct. om 19:00
Tantra course ~ Fall into TRUTH - Groningen
Intimacy Alchemy
Tantra Kundalini Energiewerk
Thursday, 05 Oct. om 09:30
Kundalini NRGY Intence Awakening & remember the original you 3 mnd.
Bibian
Kundalini activatie Energiewerk Bewustzijnsontwikkeling
Saturday, 14 Oct. om 10:00
Art of Touch and Rope: Exploring Emotional Intimacy through Shibari
Intimacy Alchemy
Shibari Tantra Energiewerk
Made with ♥ Copyright 2023 hipsy.nl