Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Concert Friso Vonder met Peter Asbeek Brusse

Vrijdag 20 oktober 2023 van 20:00 tot 22:00

Westerweg 73, 1862 CB Bergen, Nederland

Over dit evenement

🎶 Betreed de betoverende wereld van De Verborgen Salon in Bergen en ervaar de magie van een klein intiem concert met Friso Vonder in 2023 & Peter Asbeek Brusse 🌟
Op vrijdag 20 oktober vindt er een concert plaats in de Verborgen Salon, getiteld "Ik zou wel eens willen weten." Een avond waarin we diep duiken in thema's als eenzaamheid, liefde, geboorte en dood, en onze zoektocht naar geluk verkennen.
🎤 Friso zal je meenemen op een reis vol eigen liederen en verhalen die je raken en inspireren. En dat is nog niet alles! De avond wordt verrijkt met enkele bekende juweeltjes al dan niet vertaald en herschreven, er is meer: Peter Asbeek Brusse zal met zijn gitaar en contrabas het podium delen en zijn eigen werk laten horen.
🎶 Maar hier houdt het niet op. Jij, ons geweldige publiek, wordt uitgenodigd om actief deel te nemen aan het concert. Of je nu meezingt, neuriet of gewoon in je hart meebeweegt, je wordt een onmisbaar onderdeel van de muzikale ervaring.
Mis deze unieke gelegenheid niet om samen met ons een avond van betekenis te creëren in de intieme setting van De Verborgen Salon.
We kijken ernaar uit je te verwelkomen in deze bijzondere ruimte waar muziek, verhalen en emoties samenkomen. Reserveer nu je plek en maak deel uit van dit memorabele muzikale avontuur!
Tot ziens in De Verborgen Salon, Friso Vonder

Vrijdag 20 oktober 2023 van 20:00 tot 22:00

Westerweg 73, 1862 CB Bergen, Nederland

Over de organisatie

“Vrijheid, Verbondenheid, Diepgang en Plezier”

De Verborgen Salon is een uniek pareltje in kunstenaarsdorp Bergen, voel je welkom voor Ecstatic Dance, Ceremonies, Retraites, Live Muziek en meer.

Reviews

Rick Jansen

Ecstatic Dance Bergen met DJ KRIEN JOZEPH

Unieke intieme gezellige warme plek met houtkachel met unieke host! Met kadootjes als ‘ Heb je vragen lief Heb geduld met alles wat onopgelost is in je hart en probeer je vragen met liefde te bezien, als kamers die gesloten zijn. Of als boeken in een volslagen vreemde taal. Zoek nog niet naar antwoorden. Die kunnen je nog niet gegeven worden, omdat je niet in staat zou zijn ze te leven. Het gaat erom alles ‘te leven’. Leef nu de vragen. Misschien zul je dan geleidelijk, zonder het te merken, jezelf, ooit op een dag, in het antwoord terug vinden’

Lees meer

Anna Van Langen

Conscious Clubbing in de Verborgen Salon

Ik heb echt een heerlijke avond gehad!! Door de openjngsmeditatie, de sharing en de contactoefeningen ontstaat er een veilige ruimte, waardoor overgave aan de dans, in verbindjng met jezelf en met elkaar, als vanzelf gaat! Ik kom zeker nog een keer🙏

Lees meer

Concert Friso Vonder met Peter Asbeek Brusse

Dit vind je misschien ook interessant

Zondag, 09 jun. om 15:00
Ligconcert met zangeres Krystl @ de MariaKapel Coudewater, Rosmalen
Krystl Music
Ligconcert Live muziek Klankreis
Vrijdag, 31 mei. om 20:00
HeartFire Special : Malte Marten | Handpan Concert & Two Masterclasses
HeartFire.nl
Handpan Optreden Klankreis
Dinsdag, 09 jul. om 14:00
Ecstatic Dance Festival Holland ✨✨ Summer Celebration 2024 ✨✨
Ecstatic Dance Festival Holland
Ecstatic Dance Live muziek Festivals
Woensdag, 07 aug. om 10:00
RiseUP zomerfestival 2024
RiseUP
Festivals Live muziek Ecstatic Dance
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl