Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Workshop Intuïtief Schilderen

Monday 25 September 2023 van 19:30 tot 21:30

Leyenseweg 38, 3721 BD Bilthoven, Nederland

Over dit evenement

Heb je behoefte iets met je handen te doen om beter in verbinding te komen? Iets ontspannends waar je plezier aan beleefd? Dan is dit echt wat voor jou. We gaan met elkaar aan de slag op een manier dat jij uit je hoofd kunt gaan en in contact met je gevoel vrij kunt experimenten. En... genieten!

De workshop is van 19.30 - 21.30 uur op de Leyenseweg 38 in Bilthoven. Je kunt er gratis parkeren en bus 77 stopt vlak bij. Als je het lekker vindt om te fietsen is dat ook heel goed te doen vanaf Utrecht en het is nog een mooie route ook.

Hopelijk zie ik je daar :)

Monday 25 September 2023 van 19:30 tot 21:30

Leyenseweg 38, 3721 BD Bilthoven, Nederland

Over de organisatie

Als Coach & Reiki Practitioner werk ik, o.a. door middel van energiewerk, samen met wie dieper in zichzelf wil kijken en meer in bewustzijn wil leven.

Reviews

Anoniem

Inner Walk | An Inner Journey of a Lifetime

Saskia heeft een goed verzorgde, ongedwongen en veilige setting gecreëerd om individueel en samen met de groep een innerlijk proces te starten en te leren bewust te ervaren. De dagelijkse gesprekken en sharings met de groep waren fijn en behulpzaam. Inner Walk was voor mij een mooie manier van contact maken met mijzelf en te leren observeren van mijn binnenwereld door enkel te lopen, heen en weer. De bewustwording van de vele gedachten in mijn hoofd en het steeds wat gemakkelijker wakker worden uit het ‘dagdromen’ helpt mij om steeds wat beter los te kunnen laten en te focussen op het huidige moment en hetgeen waar het echt om gaat.

Lees meer

Jacquelien Van de Mheen

Inner Walk | An Inner Journey of a Lifetime

Ik vond het heel bijzonder. 4 dagen met een groep lopen zonder afleiding zodat je echt bij jezelf komt. Met elke ochtend een inleiding en aan het eind eerst fijne muziek en daar het delen met de groep. Er werd voor een heerlijke vegetarische lunch gezord. Echt een cadeau voor mezelf.

Lees meer

Duncan Day

Inner Walk | An Inner Journey of a Lifetime

Na wikken en wegen besloot ik deel te nemen aan de Inner Walk en daar ben ik achteraf heel blij mee. Allereerst: het was een bijzondere en waardevolle ervaring. Wat ik heel prettig vond aan dit event, is dat deze manier van loopmeditatie vrij is en daardoor is de ervaring voor iedereen uniek. Het was niet ‘zweverig’ (sorry voor deze term), maar heel praktisch en eenvoudig. En in die eenvoud zat voor mij juist de waardevolle ervaring. Een waardevolle bewustwording van de dynamiek tussen waarnemer, gedachten, percepties en emoties. Vier dagen lang heen en weer lopen in stilte leek me in eerste instantie een behoorlijke uitdaging. Maar het gaf mij juist de kans om iets wat ik in het dagelijkse leven normaal gesproken niet doe, nu wel te ervaren. Ik ben Saskia dankbaar dat zij deze events organiseert en een leuke groep mensen bij elkaar had gebracht voor deze ervaring. Ben je op zoek naar een unieke ervaring waarin je leert de waarnemer te zijn en niet je gedachten zelf. En in een fijne omgeving met een liefdevolle begeleidster? Dan raad ik je Inner Walk van harte aan.

Lees meer

Workshop Intuïtief Schilderen

Dit vind je misschien ook interessant

Sunday, 17 Mar. om 14:00
Cozy mandala day.
Mandala Monday
Creativiteit Meditatie Healing
Sunday, 03 Mar. om 13:00
Feminine Touch. Theater & Lichaamswerk.
Laura Woord
Creativiteit Contact Improvisatie Theater
Sunday, 28 Apr. om 10:30
Tibetan Healing Festival
Tibetan Healing Festival
Meditatie Creativiteit Ritueel
Sunday, 10 Mar. om 10:30
Heart in Expression - 1 day journey
Pure Bliss
Cacao ceremonie 1-Dags retraite Creativiteit
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl