Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Ecstatic Dance -Verborgen Salon- met DJ Krien Jozeph!!!

Vrijdag 08 september 2023 van 19:30 tot 22:00

Westerweg 73, 1862 CB Bergen, Nederland

Over dit evenement

🌟 Betreed de Dans van Extase! 🌟
Lieve dansliefhebbers,
Hou je vast voor een onvergetelijke avond van pure betovering en ongeremde expressie!
Op Vrijdag 8 september opent de Verborgen Salon haar deuren voor een buitengewone Ecstatic Dance-ervaring. En deze keer hebben we een traktatie voor jullie - een bekende DJ die jullie wellicht kennen van Ruigoord!
🎧 Krien Jozeph 🎧 Een Nederlandse evenementenmaestro en DJ, doordrenkt met de spirit van kunst, poëzie en theater. Krien Jozeph heeft sinds het jaar 2000 een pad van esthetische magie bewandeld. Van Mysteryland tot Wasteland, Fusion tot Meadows in the Mountains, hij heeft het podium betoverd met zijn creaties. Van op maat gemaakte evenementen tot betoverende muziekraves - hij heeft het allemaal gedaan.
Als DJ wordt Krien Jozeph geprezen om zijn ambientmixen die als poëzie over de dansvloer stromen, en zijn diepe sets die je ziel doen zingen. Zijn compilaties zijn een reis door de zintuigen, doordrenkt met metafysische suggesties.

📅 Datum: Vrijdag 8 september
🕖 Tijd: 1930 tot 2200 uur
🏠 Locatie: Verborgen Salon, Westerweg 73 Bergen

Laat jezelf gaan in een avond van vrije expressie, dans en pure connectie. Voel de muziek door je aderen stromen terwijl we samen de magie van beweging vieren.
Dit wordt een dansavontuur dat je niet wilt missen! Verzamel je zielsverwanten en kom met ons mee om samen een avond te creëren waar legendes van gemaakt worden.

Vrijdag 08 september 2023 van 19:30 tot 22:00

Westerweg 73, 1862 CB Bergen, Nederland

Over de organisatie

“Vrijheid, Verbondenheid, Diepgang en Plezier”

De Verborgen Salon is een uniek pareltje in kunstenaarsdorp Bergen, voel je welkom voor Ecstatic Dance, Ceremonies, Retraites, Live Muziek en meer.

Reviews

Rick Jansen

Ecstatic Dance Bergen met DJ KRIEN JOZEPH

Unieke intieme gezellige warme plek met houtkachel met unieke host! Met kadootjes als ‘ Heb je vragen lief Heb geduld met alles wat onopgelost is in je hart en probeer je vragen met liefde te bezien, als kamers die gesloten zijn. Of als boeken in een volslagen vreemde taal. Zoek nog niet naar antwoorden. Die kunnen je nog niet gegeven worden, omdat je niet in staat zou zijn ze te leven. Het gaat erom alles ‘te leven’. Leef nu de vragen. Misschien zul je dan geleidelijk, zonder het te merken, jezelf, ooit op een dag, in het antwoord terug vinden’

Lees meer

Anna Van Langen

Conscious Clubbing in de Verborgen Salon

Ik heb echt een heerlijke avond gehad!! Door de openjngsmeditatie, de sharing en de contactoefeningen ontstaat er een veilige ruimte, waardoor overgave aan de dans, in verbindjng met jezelf en met elkaar, als vanzelf gaat! Ik kom zeker nog een keer🙏

Lees meer

Ecstatic Dance -Verborgen Salon- met DJ Krien Jozeph!!!

Dit vind je misschien ook interessant

Zondag, 21 jul. om 13:00
NATARAJ BEACH PARTY ZANDVOORT | 21 JULI
Nataraj
Vrije Dans Festivals Gatherings
Zondag, 07 jul. om 14:00
NATARAJ BEACH PARTY DEN HAAG | 7 JULI
Nataraj
Vrije Dans Festivals Gatherings
Dinsdag, 09 jul. om 14:00
Ecstatic Dance Festival Holland ✨✨ Summer Celebration 2024 ✨✨
Ecstatic Dance Festival Holland
Ecstatic Dance Live muziek Festivals
Zaterdag, 04 mei. om 19:00
NATARAJ UTRECHT | LIVE: THE WANDERER
Nataraj
Vrije Dans Ecstatic Dance Live muziek
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl