Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

SENSUELE WORKSHOP

Thursday 08 February 2024 van 19:00 tot 22:00

Home of Zen, Velperweg 95, 6824 HH Arnhem, Nederland

Over dit evenement

โ€œOpen jouw wereld naar ๐ฌ๐ฉ๐ž๐ž๐ฅ๐ฌ๐ก๐ž๐ข๐, ๐ฏ๐ซ๐ข๐ฃ๐ก๐ž๐ข๐ en ๐ฅ๐ž๐ฏ๐ž๐ง๐ฌ๐ฅ๐ฎ๐ฌ๐ญ en laat jouw ๐ฅ๐ž๐ฏ๐ž๐ง๐ฌ๐ž๐ง๐ž๐ซ๐ ๐ข๐ž stromen.โ€

Sensualiteit is een ruwe diamant die vaak in waarde onderschat wordt. Wist jij dat jouw lichaam het meest fundamentele instrument is die jij tot jouw beschikking hebt? De wereld in en om jou heen ervaar je volledig via jouw zintuigen. Met een vergroot lichaamsbewustzijn ontdek jij een kant van jezelf die je nog niet kende.

Sensualiteit gaat over de streling van de zintuigen en over heel bewust genieten van wat je voelt en ervaart. Het gaat over je lijf en niet over je hoofd. Je leert jezelf op een andere manier beter kennen en om in meer verbinding te staan met je lijf. Je gaat op ontdekkingsreis waarbij alle 5 de zintuigen geprikkeld worden en ervaar hoe jouw lichaam daar op reageert.

โ€œ๐‘ฌ๐’“๐’—๐’‚๐’‚๐’“ ๐’‹๐’† ๐’—๐’“๐’๐’–๐’˜๐’†๐’๐’Š๐’‹๐’Œ๐’‰๐’†๐’Š๐’… ๐’๐’‘ ๐’†๐’†๐’ ๐’‰๐’†๐’†๐’ ๐’‚๐’๐’…๐’†๐’“ ๐’๐’†๐’—๐’†๐’โ€

In deze ontdekkingsreis verblijf je in een veilige en liefdevolle setting met alleen maar vrouwen. Je blijft heel dicht bij jezelf en maakt liefdevol connectie met jouw hart en jouw zintuigen. Sensualiteit is iets heel persoonlijks en komt heel dichtbij. Je ontdekt een ander deel van je persoonlijkheid en het raakt het stukje โ€˜jezelf liefhebbenโ€™ aan.

๐•๐จ๐จ๐ซ ๐ฐ๐ข๐ž: voor alle vrouwen. Of je nu single bent, getrouwd, gescheiden, jong, oud, in een heftige periode zit, aan vernieuwing toe bent, weinig contact met je lijf hebt of jezelf een beetje beter wilt leren kennen.
๐•๐ž๐ซ๐ณ๐จ๐ซ๐ ๐ข๐ง๐ : thee en allerlei lekkernijen zijn inbegrepen
๐ˆ๐ง๐ฏ๐ž๐ฌ๐ญ๐ž๐ซ๐ข๐ง๐ : 59,-

Voor meer informatie kijk op: ๐ฐ๐ฐ๐ฐ.๐›๐š๐ญ๐ญ๐ข๐œ๐ก๐š๐ซ๐ฅ๐จ๐ฎ๐ข๐ฌ.๐ง๐ฅ. Wil je je aanmelden of heb je een vraag, dan hoor ik graag van je via: ๐›๐š๐ญ๐ญ๐ข@๐›๐š๐ญ๐ญ๐ข๐œ๐ก๐š๐ซ๐ฅ๐จ๐ฎ๐ข๐ฌ.๐ง๐ฅ

Thursday 08 February 2024 van 19:00 tot 22:00

Home of Zen, Velperweg 95, 6824 HH Arnhem, Nederland

Over de organisatie

“UNVEIL, EMBRACE AND EMPOWER YOURSELF”

Hi, ik ben Batti. Jouw empowerment coach voor bewustzijnsontwikkeling naar jouw gewenste leven. Welkom voor coaching, diverse retraites & workshops.

Batti Charlouis Empowerment Coaching

Reviews

Wouter Vlek

๐™๐„๐ERGISE

Ik vond de Zenergise workshop erg fijn. Ik kon heel moeiteloos bij mezelf zijn en het was een ontspannende en ontroerende ervaring. Ik ga hier graag vaker naar toe, het smaakt naar meer!

Lees meer

Ans Roelofs

๐™๐„๐ERGISE

Het was een hele fijne ervaring. Voor mij de eerste keer. Door de begeleiding van Batti was ik in staat mij volledig te ontspannen en vanuit mijn hoofd in mijn lijf aanwezig te zijn.

Lees meer

Tara Van den Boom

SENSUELE WORKSHOP

Deze โ€˜womenโ€™s onlyโ€™ avond heeft een bruisende energie in mij tot leven laten komen. Geweldig om te ervaren hoe mooi en intens je iets kan beleven als je de aandacht richt op jouw zintuigen. Ik heb gevoeld, gelachen, ontdekt en genoten! Als een kind dat alles voor het eerst meemaakt, zo vrij. Ik heb zelfliefde mogen omarmen en onwijs veel plezier gehad. Batti laat je in een hele sfeervolle, fijne setting zien wat sensualiteit inhoudt en helpt je โ€˜out of the boxโ€™ te denken. Er is zoveel mogelijk. Ze draagt zorg voor een optimale beleving voor iedereen in de groep, waarbij jij ook volledig gezien wordt in jouw individuele ontdekkingsreis. Zo dankbaar voor deze ervaring. Feeling more alive than ever!

Lees meer

SENSUELE WORKSHOP

Meer evenementen van Batti Charlouis Empowerment Coaching

Saturday, 09 Mar. om 09:30
FAMILIEOPSTELLINGEN
Batti Charlouis Empowerment Coaching
Familieopstellingen
Saturday, 09 Mar. om 14:00
๐™๐„๐ERGISE
Batti Charlouis Empowerment Coaching
Adem Yoga Meditatie
Saturday, 23 Mar. om 09:30
Mini retraite 'Leven vanuit jouw hart'
Batti Charlouis Empowerment Coaching
1-Dags retraite Zelfliefde Persoonlijke Ontwikkeling
Thursday, 11 Apr. om 19:30
SENSUELE WORKSHOP
Batti Charlouis Empowerment Coaching
Vrouwen workshops Sensualiteit Liefde

Dit vind je misschien ook interessant

Thursday, 22 Feb. om 19:00
PLAY! Eindhoven - Liefde buiten de lijntjes (over non-monogamie)
PLAY! Eindhoven
Relaties Liefde Open Relaties
Wednesday, 06 Mar. om 19:00
TANTRA INITIATION AND TANTRIC ECSTATIC DANCE
Natural High
Tantra Ecstatic Dance Sensualiteit
Sunday, 10 Mar. om 10:00
Discover your pleasure
Yoga met Nicolle
Ademwerk Tantra Sensualiteit
Friday, 08 Mar. om 19:30
Internationale vrouwendag vieren!
Lieneke Postema
Vrouwen workshops Vrije Dans Mantra zingen
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl