Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Pure Feminine · Embrace your Softness

Zaterdag 23 september 2023 van 13:30 tot 17:30

Singelsteeg 2, 3511 HB Utrecht, Netherlands

Over dit evenement

Pure Feminine
Pure Feminine hoef je niet te worden, dit bèn je al. In deze reeks workshops zullen we samen alle aspecten van vrouw zijn ontdekken & omarmen. In verbinding met elkaar zullen we in onze eigen puurheid stappen en de kracht van diepe, vrouwelijke verbinding ervaren; zowel met onszelf, als met een groep prachtige vrouwen. Vanuit de overtuiging dat we al heel zijn, zullen we tijdens deze dagen contact maken met onze vrouwelijke essentie. Onze heelheid belichamen, met alles wat daarbij hoort; het zachte, het sensuele, het donker, de pijn & het prachtige. Elk deel van jouw wordt verwelkomt, er is ruimte voor jou hele Zijn.

Embrace your Softness
Tijdens de eerste dag zullen we helemaal in onze vrouwelijke zachtheid stappen, hierbij maken we gebruik van de magische combinatie van cacao, tantra, yoga & meditatie. Ceremoniële cacao helpt je diep te voelen, je hart volledig te kunnen openen en te verbinden.
Onze zachtheid en sensitiviteit zijn onze vrouwelijke superkrachten. We leven in een 'yang wereld', waarin weinig ruimte wordt gemaakt voor het tonen van emotie, luisteren naar je intuïtie of stil te staan bij grenzen die je lichaam aangeeft. Maar er is niets zo krachtig als zacht te durven zijn, je 'strong woman' masker te laten zakken en jouw zachtheid te omarmen. We nodigen je uit om op deze dag de kracht van zacht, samen met een community van prachtige vrouwen, te komen ervaren. Uit je hoofd, je lichaam in.

De Facilitators
Sanne faciliteert yogasessies en is leefstijlcoach. Zij richt zich op het leggen van verbinding tussen lichaam, geest & emotie. Tijdens haar sessies ligt de focus op het luisteren naar boodschappen van het lichaam. Leren grenzen te voelen, deze te respecteren & ruimte bieden aan wat is. Ze biedt een veilige, oordeel loze omgeving, waarin je wordt uitgenodigd jouw binnenwereld te observeren en zachtheid naar jezelf te creëren. De stilte opzoeken, aanwezig zijn bij jezelf in het hier & nu en alles verwelkomen wat is.

Eva faciliteert tantra workshops en coaching sessies. Met behulp van de wijsheid van tantra, taoïsme en ayurveda, werkt ze vanuit een lichaamsgerichte en holistische benadering. Ze creëert een veilige ruimte om te verbinden met je essentie en de meest authentieke, echte en jij-e versie van jezelf te zijn. Haar grootste passie is verbinding; met onszelf, met anderen en met het leven. Wanneer we verbinding volledig kunnen belichamen, ervaren we de ware aard van het leven; eenheid.

Praktische informatie:
· Locatie: Ruimte voor Aandacht - Singelsteeg 2 Utrecht
· Inloop: 13.15
· Dag programma: 13.30 - 17.30
· Investering: €55
· Meenemen: comfortabele kleding waar je goed in kunt bewegen & (optioneel) een journal + pen
· Verse thee + gezonde tussendoortjes zijn inbegrepen!

De medicinale effecten van cacao zijn optimaal wanneer je drie uur van tevoren geen vast voedsel meer eet. Tijdens de sessie zullen er gezonde snacks aanwezig zijn om je weer goed te gronden. Ceremoniële cacao is een plantmedicijn, maar geen tripmiddel of hallucinogeen. Het is dus toegankelijk en veilig voor iedereen! Ben je zwanger of geef je borstvoeding? Neem dan even contact met ons op, en dan overleggen we samen even!

Zaterdag 23 september 2023 van 13:30 tot 17:30

Singelsteeg 2, 3511 HB Utrecht, Netherlands

Over de organisatie

Are you ready to dive into the world of deep connection, authenticity, intimacy, and bliss? Connect · Expand · Celebrate

Reviews

Sylvia

Presence within • one-day retreat

Een hart-vullende ervaring, waarin je op een zachte, liefdevolle en veilige manier dieper in verbinding met jezelf komt, een dag om nooit meer te vergeten 🤍

Lees meer

Corine Rietveld

Tantric Embodiment - Tantra workshop

Wat een mooie kwetsbare middag heb ik beleefd . Met lieve mensen om me heen. Eva begeleid het zo mooi✨ Ik kijk uit naar de vlg workshop. Dank je wel lieve Eva 😘

Lees meer

Esmee

Tantric Embodiment - Tantra workshop

Wat een super fijne workshop! Ook erg geschikt voor iedereen die net begint met tantra. Een mooie middag vol verbinding met jezelf én connectie met anderen! Ik ga zeker nog een workshop volgen bij Eva! 😊

Lees meer

Pure Feminine · Embrace your Softness

Dit vind je misschien ook interessant

Donderdag, 16 mei. om 19:00
Beltane yoga & meditation in concert
Namasté Soof
Ligconcert Yoga Meditatie
Woensdag, 25 sep. om 15:00
🛕 Our Temple 🛕 25-29 Sep '24 (by Denise, Femke & Lexmy)
Partners in Magic
Tantra Tempel Festivals
Zaterdag, 18 mei. om 10:00
A Feast for the Senses
Exploring Deeper
Persoonlijke Ontwikkeling Tantra Mindfulness
Zondag, 23 jun. om 14:45
Sensual Play Party: Kinksterfest
Healing Movements
Tantra Conscious Sexuality 1-Dags retraite
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl