Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Proeverij van Aanrakingen

Maandag 10 juli 2023 van 19:30 tot 22:00

Odessa Muiderpoort, Ter Gouwstraat 3, 1093 JX Amsterdam, Nederland

Over dit evenement

Een speelse avond voor twee, waarin je allerlei vormen van aanraking geserveerd krijgt, om te ontdekken welke jij nu het รกllerfijnste vindt.

Het kan van dag tot dag verschillen welke aanraking je fijn vindt. Soms verlang je naar een stevige schoudermassage, op een ander moment heb je zin om met nagels over je rug gekriebeld te worden. De ander kan dit natuurlijk niet ruiken, dus zal je moeten aangeven wat je fijn vindt. Toch vinden veel mensen het lastig, ook in relaties, om aan te geven wat ze fijn vinden.
Herken je deze gedachten?
'Ik ben al lang blij dat hij/zij me aanraakt, ik ga echt geen aanwijzing (kritiek) geven!'
of 'Dit is ook best lekker, hij bedoelt het goed.'

En dan is het toch vaak zo dat als je de 'opwindings-route' van je liefje kent, je daar niet zo vaak meer vanaf wijkt. Wat werkt, dat werkt. Of misschien zijn de seks en de aanraking wel langzaam helemaal verdwenen en vinden jullie het moeilijk om elkaar weer te vinden op dat gebied.

Tijdens de Proeverij van Aanrakingen gaan jullie weer op expeditie samen naar nieuwe vormen van aanraking die jullie van top tot teen doen genieten. Je ontmoet elkaar weer op een nieuwe manier! Ook ga je oefenen met aangeven wat je fijn vindt, of juist hoe het nog nรฉt iets lekkerder kan. Door dit steeds meer te finetunen, blijf je telkens weer nieuwe dingen ontdekken over jezelf en je partner!

๐“›๐“ธ๐“ผ ๐“ฟ๐“ช๐“ท ๐“ผ๐“ฎ๐“ด๐“ผ
En het mooie is; dit kun je helemaal los van seks ontdekken. Het ondergoed blijft aan in deze workshop en er is geen genitale aanraking. De aanraakspelletjes die ik aanbied, zijn gericht op het bewandelen van nieuwe paadjes en op het ontwikkelen van communicatieskills. Met deze skills kun je in de slaapkamer (en ook daarbuiten) leren luisteren naar de signalen van je lichaam en deze verwoorden naar de ander. Daarom kun je deze workshop ook gewoon met een goede vriend(in) doen! Alles wat je leert en ervaart neem je mee en kan je weer in de slaapkamer toepassen.

๐“Ÿ๐“ป๐“ธ๐“ฎ๐“ฟ๐“ฎ๐“ป๐“ฒ๐“ณ
Op het menu staan de heerlijkste aanrakingen die ik ken. Van vederlicht, tot heerlijk stevig. Van zinderend zwoel, tot diep ontspannend. Van kippenvel tot aan je tenen, tot golven van genot die zich langzaam verspreiden. Dit in combinatie met fijne communicatieskills en laagdrempelige oefeningen.

Aan het einde van deze proeverij kunnen jullie alle inspiratie die je opgedaan hebt toepassen in een heerlijke aanraak-sessie samen. Je zal gaan oefenen met geven en ontvangen en heel specifiek je wensen uiten.
En je zal zien dat dat eigenlijk heel relaxt is bij het geven, zulke goede instructies! Je hoeft niet zo te gokken of het wel fijn is wat je doet, want je krijgt steeds heel duidelijk uitgelegd wat de ander fijn vindt. Zo leer je je eigen lichaam en dat van de ander nog veel beter kennen.

๐“ฅ๐“ธ๐“ฎ๐“ญ๐“ฎ๐“ท๐“ญ๐“ฎ ๐“ช๐“ช๐“ท๐“ป๐“ช๐“ด๐“ฒ๐“ท๐“ฐ
Als je precies die aanraking ontvangt die jij verlangt, dan is dat diep voedend en helend. Het ontspant je zenuwstelsel en laadt je weer helemaal op. Het geeft een veilig gevoel en je maakt een heerlijke dosis oxytocine aan. Oxytocine staat bekend als het knuffelhormoon en versterkt het gevoel van vertrouwen en verbinding en vermindert stress. Reden te meer om te ontdekken welke aanrakingen jou diep laten ontspannen en genieten!

๐“ฅ๐“ธ๐“ธ๐“ป ๐”€๐“ฒ๐“ฎ
Voor (gelegenheids-)koppels. Je kunt je aanmelden met je geliefde, je beste vriend(in), een fijne kennis, of met een leuke date. Ook met een goede vriend(in) kun je samen ontdekken wat je fijn vindt, het kan een hele fijne verdieping geven aan je vriendschap. Weer eens wat anders dan wijntjes drinken samen en kletsen!
Je hebt geen ervaring nodig met dit soort workshops. Je wordt uitgenodigd en begeleid om alleen te doen wat goed voelt en je grenzen helder aan te geven.

๐“ž๐“ธ๐“ด ๐“ธ๐“ท๐“ต๐“ฒ๐“ท๐“ฎ ๐“ฝ๐“ฎ ๐“ฟ๐“ธ๐“ต๐“ฐ๐“ฎ๐“ท
Deze avond kun je ook live online volgen, via Zoom. Zo kun je meedoen, van waar je maar bent! Zelfs vanaf je vakantie adres.
Je ontvangt ook de opname van de avond, zodat je hem kan herhalen wanneer je maar wil.
>> Als je live meedoet, in de Odessa in Amsterdam, hoef je niet bang te zijn dat je op de video verschijnt. Ik film alleen mezelf en mijn assistent. Mocht je stem te horen zijn dan wordt dat er voor de opname uitgeknipt.

๐“ž๐“ฟ๐“ฎ๐“ป ๐“œ๐“ฒ๐“ต๐“ช
Met een aanstekelijk enthousiasme en humor brengt ze workshops en cursussen rond sensualiteit, dans en aanraking. Consent is de basis in al haar werk, dus je hebt altijd de keuze om mee te doen met een oefening of niet. Zo kan je zenuwstelsel ontspannen en kan je echt iets leren. Ook de mannen die meegesleept werden door hun vrouw gaven aan dat 'het allemaal erg meeviel'.
Ze geeft al jaren sensuele danscursussen en heeft zich de laatste jaren ook verdiept in The Wheel of Consent en het zenuwstelsel. Ze is enorm gepassioneerd om mensen weer in contact te brengen met hun lijf, hun sensualiteit en hun plezier!

๐““๐“ฎ๐“ฝ๐“ช๐“ฒ๐“ต๐“ผ

๐“›๐“ธ๐“ฌ๐“ช๐“ฝ๐“ฒ๐“ฎ
Praktijkruimte van Anna & Mark
Odessa Muiderpoort
Ter Gouwstraat 3, Amsterdam

๐““๐“ช๐“ฝ๐“พ๐“ถ ๐“ฎ๐“ท ๐“ฝ๐“ฒ๐“ณ๐“ญ
Maandag 10 juli 2023
19:15 - deuren open
19:30 - Start
22:00 - Einde

๐“Ÿ๐“ป๐“ฒ๐“ณ๐“ผ
Earlybird: โ‚ฌ60,00 per duo
(tot 3 juli 2023 - 23:59)
Regular bird: โ‚ฌ75,- per duo
(vanaf 4 juli 2023)

๐“ž๐“ท๐“ต๐“ฒ๐“ท๐“ฎ
via Zoom meedoen: โ‚ฌ50,- per duo
(omdat ik jullie dan niet kan verwennen met lekkers)

๐“˜๐“ท๐“ฌ๐“ต๐“พ๐“ผ๐“ฒ๐“ฎ๐“ฏ
(als je aanwezig bent in Amsterdam)
โœง Heerlijke snacks & treats
โœง Thee & water
โœง Opname van de workshop

Iedereen die zich inschrijft, ook de mensen die de avond in Amsterdam bijwonen, kunnen de workshop op video ontvangen om thuis nog te herhalen.

๐“ฆ๐“ช๐“ฝ ๐“ฑ๐“ฎ๐“ซ ๐“ณ๐“ฎ ๐“ท๐“ธ๐“ญ๐“ฒ๐“ฐ
โœง Sensatie Items *
โœง Laagjes kleding

๐“๐“ต๐“ผ ๐“ณ๐“ฎ ๐“ธ๐“ท๐“ต๐“ฒ๐“ท๐“ฎ ๐“ถ๐“ฎ๐“ฎ๐“ญ๐“ธ๐“ฎ๐“ฝ
โœง Sensatie Items *
โœง Laagjes kleding
โœง Een matras
โœง Verwenhapjes + thee/water
โœง 2 uur de tijd zonder dat je gestoord wordt
โœง Een laptop + boxje voor een goede kwaliteit geluid & beeld
โœง Een fijne knusse plek in huis, met sfeerlichtjes en rust, wat jullie fijn vinden.

* Sensatie items - zijn voorwerpen die je kunt gebruiken bij aanraking. Duik hiervoor vooral ook even je keuken in!
Je kunt denken aan een:
>> *vork * pizzaslicer * haarborstel (tip!) * zacht stofje *Kralenketting *Oplaadkabel (ja echt!) * koude steen * hoofdspin * garde *bloem *de speelgoed-dino van je kind

Maandag 10 juli 2023 van 19:30 tot 22:00

Odessa Muiderpoort, Ter Gouwstraat 3, 1093 JX Amsterdam, Nederland

Over de organisatie

“We zijn als mensen gewoon wandelende genotsknotsen!”

'Pleasure Rebel'. Mila heeft als missie om jou te doen inzien dat je gebouwd bent om te genieten!

Reviews

Anoniem

Unleash Cursus - Lapdance & Tease ~ Den Haag

Lovely, intimate experience of feeling the body, moving with the flow of the moment. I definitely recommend!

Lees meer

Ingrid Peters

Online Unleash Course - Flow like water

Fijne manier om meer in je lijf te zakken! Voelt als een yoga-achtige manier van dansen. Aangezien ik niet in de buurt woon ben ik altijd blij met het online aanbod van Mila.

Lees meer

Esther

Lapdance & Tease - One Day Retreat

Storm over het strand,de golven gevaarlijk hoog,De wind loei om de zaal van het puntje.En wij,wij vrouwen bewogen ons met en voor elkaar op zalige muziek. De overvloeiende liefde van Mila voor de vrouw en haar bewegingen hielpen ons hierin te openen en onbelemmerd vrij in onze verleidingen te worden. Onze schroom overwinnen en onze mooiste jarretels,jurkjes, kortom รกlles waar onze stoute meid mocht stralen aan.Ontvangen wat wil zijn huilen,lachen,waardering en bewondering voor elkaar.Unleach.Genieten.Ons laten helen door de dans te ontvangen.Onszelf in onze ware kracht tegenkomen door de dans te geven. Weer terug claimen wat wij mogen zijn en doen.Born to be free,enjoy,seduce. Ga ik weer als ik kan? Oh fucking yeah!

Lees meer

Proeverij van Aanrakingen

Meer evenementen van Mila de Bos

Zaterdag, 08 jun. om 11:00
De Taal van Pleasure - live dag voor koppels
Mila de Bos
Sensualiteit Relaties Wheel of Consent
Zaterdag, 17 aug. om 09:30
Garden of Pleasure
Mila de Bos
Vrouwen workshops Wheel of Consent Sensualiteit

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Vrijdag, 07 jun. om 10:00
The Quiet Orgasm: Body, Energy & Expanded Consciousness Tantra Retreat
Paradigm Pills
Tantra Conscious Sexuality Plantmedicijn
Zaterdag, 20 jul. om 14:00
Red Play Party (Temple) Summer Edition! / Sensual Tantric Consent
Exploring Deeper
Tempel Conscious Sexuality Tantra
Vrijdag, 21 jun. om 19:15
Freedive: Juice Bar
Freedive Community
Aanraking Conscious Sexuality Verbinding
Zondag, 19 mei. om 14:00
'Kinky Sundays' - Sensual Adventuring
Be Touched Community
Conscious Sexuality Playfulness Sensualiteit
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl