Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Bars Class

Vrijdag 11 augustus 2023 van 10:00 tot 17:30

Pijnacker-Nootdorp, Netherlands

Over dit evenement

Leer Acces Bars in 1 dag !
Met ervaren facilitator Lineke Mourits
-----------------------------

De Bars is anders dan enig andere methode die ik ken. Ik kan je niet uitleggen hoe het voelt of wat het voor jou kan betekenen, het beste is om het zelf te ervaren. Deze energetische methode heeft wereldwijd al vele mensen geholpen hun leven te veranderen, wat kies jij?

De Access Bars Training is een cursus van 1 dag. Je leert tijdens de cursus de Bars stap voor stap toepassen en wisselt twee keer een behandeling uit met een andere deelnemer. Aan het eind van de dag is elke deelnemer in staat, om met het stappenplan en de handleiding, zelfstandig een behandeling te geven aan vrienden, familie of professioneel in de eigen praktijk, en is gecertificeerd als Bars Practitioner.

En er is meer: bij mij krijgt iedere deelnemer veel persoonlijke aandacht en leer je de Bars toepassen in jouw specifieke situatie, zoals bijvoorbeeld hoe te werken met kinderen, hoe start je je eigen praktijk, hoe pas je het toe in je thuissituatie, hoe wordt je zelf een Bars Facilitator?

Ik besteed veel aandacht aan de Access Consciousness basistools. Je leert tijdens de Bars Class ook de Clearing Statement, de Access Mantra die je hele leven kan veranderen, het leven vanuit de vraag, energieoefeningen om je lichaam te vitaliseren, hoe je de Bars kunt toepassen op jezelf, hoe je je leven kunt creƫren, en ook nog eens 3 verschillende body processen die je naast of met de Bars kunt toepassen.

Een Access Bars cursusdag is dus zeer compleet, en bied jou een heel pakket aan tools om je leven te veranderen op het gebied van gezondheid, vitaliteit, communicatie, relaties, werk en inkomen, trauma verwerking, etc.
Ik ben officieel Bars Facilitator sinds 2015 en heb al heel veel mensen de Bars mogen leren. Deze dag is geschikt voor alle leeftijden, ook kinderen zijn van harte welkom en leren de Bars op hun eigen manier.

Speel je mee?
Lineke

Vrijdag 11 augustus 2023 van 10:00 tot 17:30

Pijnacker-Nootdorp, Netherlands

Over de organisatie

Balance your World is een creatie van Lineke Mourits: ervaren holistisch coach en facilitator op het pad van persoonlijke ontwikkeling.

Reviews

Margo Voskamp

Human Design Atelier (Pijnacker)

In een onspannen sfeer weer meer geleerd over human design.

Lees meer

Heidi Brandenburg

Bars Class

De sfeer was heerlijk ontspannen en er was veel ruimte om vragen te kunnen stellen. Lineke heeft ruime ervaring en brengt dit met veel plezier en enthousiasme over.

Lees meer

Bars Class

Meer evenementen van Balance your World

Maandag, 13 mei. om 13:00
World Wide Water Ceremony
Balance your World
Water ceremonie Zangcirkel Sharing Circle

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Zaterdag, 14 sep. om 10:00
Exploring Kink Step 1: The Intensive
Exploring Deeper
Persoonlijke Ontwikkeling Schaduwwerk Transformatieseksualiteit
Zaterdag, 11 mei. om 12:00
Platonic Intimacy: A Community Building Toolkit
carson and ella
Relaties Persoonlijke Ontwikkeling Grenzen
Zaterdag, 06 jul. om 10:00
Navigating Intimacy
Exploring Deeper
Persoonlijke Ontwikkeling Schaduwwerk Relaties
Zaterdag, 28 sep. om 10:00
Kinky Tantra
Exploring Deeper
Persoonlijke Ontwikkeling Transformatieseksualiteit Tantra
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl