Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Adem & Microdose

Dinsdag 20 juni 2023 van 19:00 tot 21:30

Diemen, Nederland

Over dit evenement

- Deze editie is uitverkocht. De volgende is op 11 juli. Zie https://hipsy.nl/event/18560-adem-microdose -

Wellicht herken je het. Moeite met innerlijke rust ervaren, niet in het moment aanwezig kunnen zijn. Wellicht heb je behoefte aan meer connectie met jezelf en/of je omgeving, maar weet je niet zo goed hoe. Misschien spelen er keuzes of vraagstukken waar je met je hoofd maar niet uit komt. Of, je hebt gewoon behoefte aan meer ontspanning.

Als mens zijn we steeds meer uit verbinding met onszelf. Zeker met de opkomst van (mobiele) technologie zijn we vaak meer verbonden met onze telefoon en laptop dan met ons lichaam.

Ook zijn we goed in het wegstoppen van lastige gevoelens en traumatische ervaringen. We denken dat we het dan ‘achter ons gelaten hebben’, maar wat we eigenlijk doen is het ons lichaam laten dragen. Tot daar klachten ontstaan.

Je hebt het als mens nodig om door die diepe emoties heen te gaan. Iets ‘een plek geven’ betekent niet wegstoppen en doen alsof het er niet is. Er is maar één weg en dat is er dwars doorheen. Wel is het fijn als je daar je moment voor kunt kiezen, en daarvoor faciliteren we een avond waarin je daar bewust ruimte voor kunt maken.

Tijdens deze avond gaan we intensief, beter bekend als verbonden, ademen met een microdosering truffels. Verbonden ademen brengt meer ruimte in je lichaam. Je kunt je systeem ‘vrij ademen’ van emotionele bagage. Je verwerkt oude pijn, spanning en stress, waardoor de ballast die je meedraagt vermindert en/of oplost. Dit geeft je letterlijk en figuurlijk meer lucht!

De microdosering zorgt voor een verruiming in het bewustzijn, zodat je je open kunt stellen voor nieuwe perspectieven.

Als Spaceholders hebben wij als missie om mensen de hoofd/lichaam verbinding weer te laten maken. Als mens hebben we vele tools tot onze beschikking om hier te komen en we helpen je graag om die tools op de juiste manier in te zetten.

Datum: 20 juni

Tijd: Aanvang 18:45, start 19:00

Locatie: Boerderij in omgeving Amsterdam (adres delen we na aanmelding)

We kijken ernaar uit om een veilige plek voor je te creëren waar je thuiskomt. Een plek van vertrouwen en liefde waarin transformatie kan plaatsvinden.

Met liefdevolle groeten, Kim en Denise

Over Denise Maaskant
Ik ben een coach die mensen begeleidt op het pad van het hart. Middels het faciliteren van ademcirkels, opstellingen en psychedelische reizen help ik je inzichten op te doen en nieuwe paden te creëren.

Over Kim Janissen
Als haptotherapeut help ik je meer gevoel te krijgen voor je lijf. Samen vinden we een weg waar je voelen, denken en handelen weer in balans komen. Dmv bewust verbonden te ademen en psychedelica maken we het onbewuste bewust. Dat is de eerste stap in het doorbreken van patronen van waaruit we kunnen kiezen een nieuwe weg in te slaan.

Dit evenement is niet geschikt wanneer je:
- zwanger bent
- de diagnose psychose, schizofrenie, epilepsie hebt gekregen
- wanneer je medicatie slikt voor bovenstaande
- hartklachten hebt

Wanneer je kampt met depressie/angststoornissen is het goed als wij vooraf even contact hebben om te bespreken of het een goed idee is om mee te doen.

Dinsdag 20 juni 2023 van 19:00 tot 21:30

Diemen, Nederland

Over de organisatie

Onze missie is de wereld een stukje bewuster maken dmv lichaamswerk, ademkracht en psilocybine. We nodigen je uit een reis naar naar binnen te maken.

Spaceholders

Reviews

Quirine Smit

Adem & Microdose

Fijne eerste ervaring met breath work. Ik voelde me erg op mijn gemak bij Denise & Kim.

Lees meer

Kim

Adem & Microdose

Een ontzettend bijzondere en goed verzorgde sessie om tot de kern van jezelf te komen en écht los te kunnen laten. Kim en Denise gaven duidelijke uitleg en de begeleidende klanken, muziek en geuren waren hemels. Ik ga dit zeker vaker doen om weer even te resetten.

Lees meer

Laura

Adem & Microdose

Hele fijne ervaring met Denise en Kim als Spaceholders. Ik ga graag weer!

Lees meer

Adem & Microdose

Dit vind je misschien ook interessant

Zaterdag, 06 apr. om 10:00
Dagretraite ‘Adem, Klank en IJs’ in Nederweert
Coach Bobbie
Ademcirkel Klankreis-Soundbath Ijsbad
Zaterdag, 06 apr. om 11:00
Plantmedicijnenreis met Paddenstoel, truffel, Caapi en Blue Lotus
Lust voor leven
Plantmedicijn Truffel Ceremonie Innerlijke Reis
Zondag, 21 apr. om 19:30
Volle Maan Ceremonie: Ademcirkel met cacao & soundjourney
YourMovement
Klankreis-Soundbath Ademcirkel Cacao ceremonie
Vrijdag, 05 apr. om 10:00
Ademcirkel "Adem & Zachtheid"
breezin'
Adem Lichaamsbewustzijn Ademcirkel
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl