Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Initiatie ritueel - Bekroning tot wijze vrouw

Saturday 25 May 2024 van 10:00 tot 19:00

Winterswijk, Nederland

Over dit evenement

Initiatie ritueel - Bekroning tot wijze vrouw

Een dag ter ere van jou!

Een initiatie ritueel waarmee we de overgang vieren naar de fase van de wijze vrouw. De tijd waarin je de vruchten plukt van jouw levenservaring. Vaak is dat een tijd waarbij je meer gaat reflecteren en terugkijken op je leven. En waar ook oude dingen verwerkt worden om tot een nieuwe balans te komen. Een proces waarbij we de vruchtbare jaren achter ons laten en de rol van moeder, geliefde, zorgen voor het gezin, en eventuele maatschappelijke rollen minder op de voorgrond komen te staan. In plaats daarvan komt onze energie beschikbaar voor het eigen creatieproces.

Een overgang fase van een aantal jaren, waarin de menstruatie cyclus tot een eind komt. Dat gaat vaak gepaard met fysieke symptomen van hormonale verandering, waaronder opvliegers, onrustig slapen, emotionele schommelingen etc. De energie die voorheen naar de aarde stroomde, via het bloed, stroomt nu omhoog en zorgt voor een verfijning in onze spirituele ontwikkeling.

De fase van de wijze vrouw dient zich aan, waarbij je toekomt aan de vraag: Wat kom ik brengen hier op aarde. Hoe kunnen de kwaliteiten die je hebt ontwikkeld als vruchten uit je levenservaring van betekenis zijn voor anderen en voor de wereld? Die vraag zal op deze dag centraal komen te staan.

De dag brengen we door op het landgoed Oer-sprong. Broedplaats voor Levens-Kunst. Een prachtige boerderij in de Achterhoekse natuur. In de ochtend is er ruimte voor creatieve expressie. Na een gezonde lunch zal het bekrachtigende initiatie ritueel plaatsvinden. Bij mooi weer vindt het buiten plaats op een van de rituele plekken. Bij slecht weer binnen. We sluiten af met een feestelijke potluck maaltijd.

Voor meer informatie over de lokatie, kijk op: www.atelierricarda.nl/locatie

Praktisch:
De initiatie wordt begeleid door: Chantal & Ricarda
Bijdrage: € 120,- (incl. lunch, thee en versnaperingen). Voel je de roep voor dit krachtige ritueel, en heb je een kleine beurs, neem dan contact met ons op.
Zaterdag 25 mei 2024 10.00 - 19.00 uur
Meenemen: Oude kleren (voor de creatieve expressie) en mooie vrouwelijke kleding, warme sloffen, potluck maaltijd (vegetarisch) voor de feestelijke afsluiting.
Adres: Grensweg 8, 7108 BA Winterswijk-Woold
Contact: Chantal 06-19906379 www.delevensbloem.nu, info@delevensbloem.nu | Ricarda 0683940669 www.atelierricarda.nl, art@atelierricarda.nlSaturday 25 May 2024 van 10:00 tot 19:00

Winterswijk, Nederland

Over de organisatie

“Live the mystery of life ...............”

De Levensbloem is een praktijk voor bewust en wakker leven. We organiseren o.a. retraites, meditaties & cacao ceremonies in een yurt in Wageningen.

De Levensbloem

Reviews

Luc V

Blauwe Lotus ceremonie

Veilige setting en hele fijn begeleiding en mooie muziek die de hele groep naar een diepe zachtheid bracht. Aanrader!

Lees meer

Laura Boshoeve

Blauwe Lotus ceremonie

Dit was echt een heerlijke ervaring. Mijn intentie was om meer ruimte in mijn hoofd te creeren en een kanaal door me heen te voelen van licht. Verbonden te zijn van stuitje tot kruin. Wat ik ervaarde was iets wat ik vergeten was om te voelen, namelijk dat ik echt diep kon ontspannen. Alle alertheid viel van me af en ik voelde echt dat ik niks hoefde te doen. Ik heb hyperacusis (overgevoeligheid voor geluid, gepaard met Tinnitus) en die viel even weg. Ik heb genoten van de muziek. De harp, de klankschalen, de mooie stemmen, het getokkel op de gitaar. Heerlijk. Ik voel dat er een stuk in me geheeld is, wat zich nu verder mag intergreren. De kracht van intentie, stilte, samen zijn en medicijn <3. Prachtig

Lees meer

Initiatie ritueel - Bekroning tot wijze vrouw

Dit vind je misschien ook interessant

Friday, 28 Jun. om 19:00
SHARE THE LOVE Vrouwencirkel * Innerlijk Kind
SHARE THE LOVE
Vrouwencirkels Sharing Circle Liefde
Friday, 18 Oct. om 19:30
Inzicht in Boeddhisme door Sri Annatta.
Schoorvelden
Meditatie Mantra zingen Inwijdingen
Friday, 21 Jun. om 19:00
Sjamanistische vrouwencirkel en cacao ceremonie (Volle maan)
Kalyani Coaching & Therapie
Cacao ceremonie Vrouwencirkels Sjamanisme
Friday, 21 Jun. om 19:00
Vrouwencirkel op het strand
House of Happiness
Vrouwencirkels Yoga Sharing Circle
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl