Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Bio-energetica

Maandag 05 juni 2023 van 11:30 tot 13:00

Kanaalstraat 254, 3531 CS Utrecht, Nederland

Over dit evenement

Bio-energetica is een methode die het lichaam en haar energetische processen gebruikt als ingang voor persoonlijke groei. Bio-energetica - ofwel levens-energie - gaat ervan uit dat emotionele ervaringen gespiegeld worden in het lijf. In oorsprong is ieder mens levendig, energiek, mooi en vrij. Echter, door de pijn en spanningen die gepaard gaan met het leven, ontstaat verkramping in het lichaam. Ons lichaam is de opslagplaats voor onze persoonlijke geschiedenis. Bio-energetische oefeningen zijn ervoor bedoeld ons lichaamsbewustzijn te vergroten, onze levensenergie meer en meer tot onze beschikking te krijgen, en opnieuw vrij te worden in onze expressie. Door te horen wat ons lichaam ons vertelt over wie we zijn, en wie we zijn geweest en dat waar te laten zijn, creƫren we ruimte om ons van het oude te bevrijden, en het nieuwe te verwelkomen.

De lessen zijn eens in de twee weken op maandag van 11:45-13:00 in de zaal van Base For Stability. De eerste les zal plaatsvinden op maandag 5 juni. De lessen zijn los van elkaar te volgen en zijn geschikt voor zowel beginnende als ervaren lijfwerkers. De lessen zijn echt bedoeld als manier om (opnieuw) kennis te maken met je lijf. Er is daarin geen goed of fout; er is enkel wat er is. In de lessen wordt gebruikgemaakt van verschillende aanvullende technieken, zoals adem, Reichiaans lichaamswerk en meditatie. De lessen worden gegeven door Roos Landman (www.praktijkheelenal.nl) en Sharon Goldfarb (www.sharongoldfarb.nl).

Maandag 05 juni 2023 van 11:30 tot 13:00

Kanaalstraat 254, 3531 CS Utrecht, Nederland

Over de organisatie

“vertragen, vertrouwen en verbinden, van lijf tot lijf, van hart tot hart”

Wil je jezelf beter leren kennen, via de informatie van je lijf? Praktijk HEEL&AL biedt sessies in lichaamsgerichte begeleiding.

Reviews

Anne

Bio-energetica

Warm welkom, fijne les. Mijn lijf was er blij mee :)

Lees meer

Bio-energetica

Dit vind je misschien ook interessant

Vrijdag, 03 mei. om 19:00
Kundalini NRGY Awakening
Lonneke Aerts
Kundalini Kundalini activatie Energiewerk
Dinsdag, 21 mei. om 13:45
Familie-opstelling 'bij Anne'
Bewustzijnsontwikkeling 'bij Anne'
Familieopstellingen Lichaamswerk Energiewerk
Vrijdag, 17 mei. om 19:00
Kundalini NRGY Awakening XL met Microdose
Lonneke Aerts
Kundalini Kundalini activatie Energiewerk
Donderdag, 09 mei. om 13:00
Tantra Retreat 'Bewust in verbinding'
Leef!Tantra
Meerdaagse retraites Embodiment
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl