Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Vruchtbaarheidsbewustzijn & hormonale gezondheid masterclass

Vrijdag 26 mei 2023 van 19:00 tot 21:00

Veenendaalplein 147, 1106 CS Amsterdam, Nederland

Over dit evenement

--- NEDERLANDS ---

Je bent inmiddels bekend met de basis van je menstruatie cyclus zoals we dat hebben geleerd op school. Voor de meeste vrouwen is dit de eerste en de laatste keer dat zij iets leren over hun menstruatie cyclus.

Dat is zonde, want er is zó veel meer over te leren. Wist jij bijvoorbeeld dat je menstruatie cyclus bestaat uit 4 fases? Iedere fase heeft zijn eigen functie en krachten. En wist je dat je maar 6 dagen per cyclus vruchtbaar bent? Dat je eisprong zelf maar 12-24 uur duurt? Ook is het helemaal niet normaal om hevige klachten rondom je menstruatie te ervaren. En dat we veranderen in een chagarijnig monster rondom onze menstruatie is ook helemaal nergens voor nodig.

Gedurende deze workshop gaan we dieper in op de werking van jouw menstruatiecyclus, je vruchtbaarheid, hormonale gezondheid en natuurlijke alternatieven van anticonceptie.

Deze workshop is voor jou als je:
- hormonale anticonceptie gebruikt en nieuwsgierig bent naar andere/natuurlijke mogelijkheden om je lichaam te ondersteunen en zwangerschap te voorkomen.
- momenteel geen vorm van anti-conceptie gebruikt maar wel graag zou willen weten hoe je op een natuurlijke manier zwangerschap kunt voorkomen.
- gedurende je cyclus veel klachten ervaart en deze graag wilt begrijpen / verhelpen. (..in de regeliere zorg ben je hier nog niet veel verder mee gekomen)
- meer wilt begrijpen over je menstruatie cyclus en je hormonen.
- het gevoel hebt dat er veel meer te leren valt over je vruchtbaarheid/menstruatie cyclus dan je tot nu toe geleerd hebt.
- hormonale anticonceptie gebruikt met als doel klachten te onderdrukken waar je bij een natuurlijke cyclus veel last van ervaart (denk aan, PMS, PCOS, endometriose, hevig bloeden, hormonale migraine, onregelmatige cyclus/uitblijven van cyclus etc.)

Het is mijn bedoeling om bewustzijn rondom dit onderwerp te vergroten en mijn kennis te delen over hormonale gezondheid & natuurlijke anticonceptie.

Voorafgaand aan de workshop ontvang je de documentaire ‘the business of birth control’. Het is een belangrijke documentaire die ins en outs deelt over wat hormonale anticonceptie doet voor en met je lichaam en geest, en bevat veel stof als input voor vragen tijdens deze workshop. Deze vooraf bekijken is geen must, maar wel een aanrader!

*Over de host*
Natasja is gespecialiseerd in de menstruatie cyclus, hormonen & orthomoleculaire voeding. Ze heeft inmiddels ruim 5 haar ervaring met de vruchtbaarheidsbewustzijn methode (fertility awareness method/FAM) en is opgeleid tot FAM instructriece. Ze is erg gepassioneerd over dit onderwerp en het is haar missie om vrouwen breed te informeren over hun hormonale gezondheid en opties m.b.t. (natuurlijke) anticonceptie.

*Agenda*
19:00 - 19:15 Ontvangst
19:15 - 20:45 Masterclass
20:45 - 21:00 Afronding

*Details*
Datum: 26 mei 19:00 – 21:00
Locatie: The Healing Studio @ Veenendaalplein 147 Amsterdam
Investering: €25, - / €40 (2 personen)
Inbegrepen: Thee & Snacks
Bonus: documentaire 'the business of birthcontrol'

Vrijdag 26 mei 2023 van 19:00 tot 21:00

Veenendaalplein 147, 1106 CS Amsterdam, Nederland

Over de organisatie

“Food can be the greatest form of medicine or the slowest form of poison. ”

Cycluswijs organiseert events gericht op de menstruatie cyclus, vruchtbaarheid, natuurlijke (anti-)conceptie & vrouwelijke gezondheid.

Reviews

Daniela Van Schagen

Dayretreat Vruchtbare Seizoenen - Menstruatie Cyclus & Ovulatie

Heel verzorgd, met fijn gezond eten en een fijne gestructureerde aftermorning mail, waar we belangrijke info terug kunnen vinden.

Lees meer

M. De groot

Dayretreat Vruchtbare Seizoenen - Menstruatie Cyclus & Ovulatie

Mooie dag bij Amber en Natas gehad. Er was een warme, liefdevolle energie met veel zachtheid, humor en vrouwelijkheid. Ook de vrijheid om rust te pakken wanneer dat nodig is was erg prettig! De middag werd mooi ingedeeld met de combi educatie en lichaamsverbinding. Heerlijke thee en eten aanwezig. Met name de ruimte voor intieme vragen was fantastisch en ik neem veel inspiratie mee mijn verdere proces in. Veel dank Natas en Amber!

Lees meer

Antoinette Nelisse

Dayretreat Vruchtbare Seizoenen - Winter (de menstruatiefase)

Hele fijne dag gehad! Veel geleerd van Natasja en Amber over onder andere de cyclus. Het was heel fijn om daar in een veilige omgeving over te kunnen leren en verbinden met elkaar.

Lees meer

Vruchtbaarheidsbewustzijn & hormonale gezondheid masterclass

Meer evenementen van Cycluswijs

Zaterdag, 14 sep. om 10:00
Dayretreat Vruchtbare Seizoenen - Menstruatie Cyclus & PMS
Cycluswijs
Vrouwen workshops Rite of the Womb 1-Dags retraite

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Woensdag, 18 sep. om 19:30
Leer Didgeridoo Spelen
Didge Jerome Didgeridoo Workshops
Adem Soundhealing Persoonlijke Ontwikkeling
Zaterdag, 18 jan. om 11:30
Ode aan de Yoni Winter Festival @ Kasteel België
Ode aan de Yoni
Festivals Vrouwencirkels Vrouwen workshops
Vrijdag, 20 sep. om 19:00
Womb Yoga with Touch of Reiki
Omikami Yoga
Vrouwen workshops Healing Yoga
Zaterdag, 12 okt. om 10:00
Tantric Alchemy for Intimate Connections with prof Francesca Gentille
Exploring Deeper
Persoonlijke Ontwikkeling Schaduwwerk Relaties
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl