Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Truffel Retreat 3 dagen

Friday 22 September 2023 om 15:00 tot Sunday 24 September 2023 om 12:00

Wijhe, 8131 Wijhe, Nederland

Over dit evenement

๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฏ๐—ถ๐—ป๐—ฑ ๐—ฏ๐—ฒ๐—น๐—ฒ๐—ฒ๐—ณ ๐˜๐—ฟ๐—ฎ๐—ป๐˜€๐—ณ๐—ผ๐—ฟ๐—บ๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ


๐Ÿฏ ๐—ฑ๐—ฎ๐—ด๐—ฒ๐—ป

๐Ÿฎ ๐—ฐ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—บ๐—ผ๐—ป๐—ถ๐—ฒ๐˜€

๐Ÿญ๐Ÿฌ๐Ÿฌ% ๐—ท๐—ฒ๐˜‡๐—ฒ๐—น๐—ณWe hebben naar jullie geluisterd!
De meerdaagse versie van ons bekende truffel retreat is een feit;
22, 23 en 24 september is het zover.

Een weekend welke in het teken staat van volledig jezelf willen en kunnen zijn. Een weekend om oude overtuigingen los te laten, ingesleten patronen vaarwel te zeggen en je authentieke zelf welkom te heten.

๐—ฅ๐—ฒ๐˜๐—ฟ๐—ฒ๐—ฎ๐˜
Een retreat betekent letterlijk โ€˜jezelf even terugtrekkenโ€™. Je afzonderen van het dagelijkse leven om weer in contact te komen met je innerlijke kompas. Opdat er ruimte ontstaat om je weer bewust te worden van jezelf en het leven dat je leidt.

๐—–๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—บ๐—ผ๐—ป๐—ถ๐—ฒ
In deze driedaagse neem je tweemaal deel aan de cacao-truffel ceremonie . Een rituele, bewuste viering en verwerking van het leven รญn verbinding. In verbinding met jezelf, met elkaar & de spirit world. Waar een brug geslagen wordt tussen de Aardse- en Spirituele wereld om zo een hogere staat van bewustzijn te bereiken waarin je jezelf spiegelt en er heling kan plaatsvinden.

๐——๐—ฒ ๐—ธ๐—ฟ๐—ฎ๐—ฐ๐—ต๐˜ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐Ÿฎ ๐—ธ๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ
De tweede reis is wezenlijk anders dan de eerste. De eerste ceremonie wil nog weleens in het teken staan van hard werken, schaduwzijdes aankijken, oude pijnen doorvoelen en confrontaties aangaan met dat wat je diep weggestopt had. Door het doorleven van deze uitdagingen, opruimen van vervuilde energie en het reeds openzetten van het deurtje naar dit verruimde bewustzijn, pakt de tweede ceremoniรซle reis heel anders uit. Je bent makkelijker en sneller in overgave, ervaart meer diepgang, vrijheid en eenheid. Ook kan de tweede reis bijdragen aan heling op verschillende lagen doordat deze doorgaat op de inzichten van de dag ervoor. Waardoor de reis intenser, magischer, maar meer helder wordt ervaren.


๐™Š๐™ฃ๐™ฏ๐™š ๐™ง๐™š๐™ฉ๐™ง๐™š๐™–๐™ฉ๐™จ ๐™ ๐™š๐™ฃ๐™ข๐™š๐™ง๐™ ๐™š๐™ฃ ๐™ฏ๐™ž๐™˜๐™ ๐™™๐™ค๐™ค๐™ง ๐™™๐™š ๐™Ž๐™Ÿ๐™–๐™ข๐™–๐™ฃ๐™ž๐™จ๐™ฉ๐™ž๐™จ๐™˜๐™๐™š ๐™จ๐™š๐™ฉ๐™ฉ๐™ž๐™ฃ๐™œ ๐™š๐™ฃ ๐™ฉ๐™๐™š๐™ง๐™–๐™ฅ๐™š๐™ช๐™ฉ๐™ž๐™จ๐™˜๐™๐™š ๐™—๐™š๐™œ๐™š๐™ก๐™š๐™ž๐™™๐™ž๐™ฃ๐™œ.


๐—ฃ๐—น๐—ฎ๐—ป๐˜๐—บ๐—ฒ๐—ฑ๐—ถ๐—ฐ๐—ถ๐—ท๐—ป๐—ฒ๐—ป
De natuur reikt ons een krachtig instrument aan om bij te dragen aan ons helingsproces. Dat onder andere komt in de vorm van bladeren, stengels, lianen, knolletjes en paddenstoelen. Een deel daarvan entheogeen genoemd, wat letterlijk betekent โ€˜Afkomstig van de God in onszelfโ€™.

Plantmedicijnen kunnen je helpen meer uit je hoofd te komen, je hart te openen, en naar de haard van je uitdaging, pijn, trauma en/of patroon te gaan.


๐—ฆ๐—ฒ๐˜๐˜๐—ถ๐—ป๐—ด
Dit weekend verbinden we ons in een kleine, intieme groep van maximaal 10 deelnemers met het hart-openende cacao en de zelf-reflecterende en de bewustzijnsverruimende magische truffel. Op het idyllische landgoed โ€˜Welkom in het verre oostenโ€™ in Wijhe, staat een toegewijd team voor je klaar om dit weekend onvergetelijk te maken. Van verbinden bij de vuurplaats tot genieten van overheerlijke vegetarische maaltijden. Jolien en Renรฉe begeleiden de ceremonies op sjamanistische wijze met live muziek, krachtitems, edelstenen, geleide meditatie en live sound journeys. Dit alles om bij te dragen aan de zuivering van jouw fysieke-, mentale-, energetische- en spirituele lichaam.


๐—Ÿ๐—ผ๐—ฐ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ
De welkomstoog vanaf de parkeerplaats, laat je al voelen dat je op een bijzonder stukje Nederland bent beland. Vanaf de eerste stappen op het pad word je omringd door een groene oase. Je bent er;
'Welkom in het Verre Oosten'.
Een vrijplaats in het dorpje Wijhe. Een plek waar niets hoeft en bijna alles mag. De hoeders van dit landgoed hebben de boerderij en stallen omgebouwd tot een oase van rust en speelsheid. De weilanden hebben plaatsgemaakt voor weelderige tuinen, verrijkt met een bohemien loungeplek. En ook binnen kan je je ogen de kost geven. Waar het verblijf is opgedeeld in verschillende, prachtige, kleurrijke ruimtes. Met een royale keuken, drie 2-persoons kamers en twee 4 persoons kamers en niet te vergeten de nostalgische eettafel voor maar liefst 14 personen in de living!


๐—จ๐—ป๐—ถ๐—ฒ๐—ธ
Dienend aan jouw proces; dat is waar we bij Natuurlijk Jolien voor staan. Spiritueel, rationeel en professioneel. Dagelijks bereikbaar tijdens jouw voorbereiding en integratie. Eรฉn week voor aanvang vindt er de gezamenlijke intentie sessie, d.m.v. een video call plaats. Twee weken na het retreat begeleiden we jou verder d.m.v. een digitale integratie-sharing circle. Dit alles is bij de prijs inbegrepen!

๐—ฃ๐—ฟ๐—ผ๐—ด๐—ฟ๐—ฎ๐—บ๐—บ๐—ฎ

๐˜ฟ๐™–๐™œ ๐Ÿญ
Aankomst tussen 15:00 - 16:00 uur
Ontmoetingscirkel start 17:00 uur
โ€ข Landen in je lijf (adem)
โ€ข Kennismaken
โ€ข Intenties delen
Start ceremonie +/- 18:00 uur
โ€ข Openingsritueel
โ€ข Op reis
โ€ข Sharing circle
โ€ข Maaltijd
Rusten en slapen

๐˜ฟ๐™–๐™œ ๐Ÿฎ
Rustig ontwaken
Ontbijtbuffet vanaf 09:00 uur
Ontmoetingscirkel start 11:00 uur
โ€ข Landen in je lijf (aarden)
โ€ข Inzichten en intenties delen
Relaxen en connecten
Start ceremonie +/- 14:00
โ€ข Openingsritueel
โ€ข Op reis
โ€ข Sharing circle
โ€ข Maaltijd
Rusten en slapen

๐˜ฟ๐™–๐™œ ๐Ÿฏ
Rustig ontwaken
Ontbijtbuffet vanaf 08:00 uur
Ontmoetingscirkel start 09:00 uur
โ€ข Inzichten en ervaringen delen
โ€ข Wat neem je mee en wat laat je achter?
Om 11:00 je reisfamilie gedag zeggen en knuffelen!

Om je integratie volledig de ruimte te geven, raden we je aan om je veel in en met de natuur te begeven. Sluit deze dag bijvoorbeeld af met een wandeling door Landgoed de Gelder
Of strijk neer op het zand bij Wijhe aan de IJssel.


๐—œ๐—ป๐—ฐ๐—น๐˜‚๐˜€๐—ถ๐—ฒ๐—ณ
โ–บ Intake - Intentie sessie vooraf
โ–บ Integratie sessie achteraf
โ–บ 3 dagen
โ–บ 2 overnachtingen
โ–บ 2 cacao-truffel ceremonies
โ–บ Live muziek
โ–บ Gezonde vegetarische maaltijden en versnaperingen
โ–บ E-boek โ€˜Ceremonie en zoveel meerโ€™
โ–บ Pre-screening
โ–บ Professionele sjamanistische begeleiding
โ–บ Onvoorwaardelijke liefde en zorg van het team โค๏ธ


๐—œ๐—ป๐˜ƒ๐—ฒ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ถ๐—ป๐—ด
โ€ข Jouw volledige commitment;
โ€ข Tijd om jouw proces voor te bereiden en te integreren;
โ€ข Jouw verantwoordelijkheid (voor het bewandelen van jouw innerlijk pad);
โ€ข โ‚ฌ 795,-


Voor meer informatie
https://www.natuurlijkjolien.nl
mail: info@natutuurlijkjolien
app/bel: 06 - 21 44 8585๐—ฅ๐—ฒ๐—ป๐—ฒ๐—ฒ
Renรฉe heeft de bijzondere gave om in alle rust, daadkrachtig te handelen. Dit in combinatie met haar sensitiviteit zorgt direct voor een geborgen, veilige haven, waar je je kwetsbaar en authentiek durft op te stellen. Tijdens ceremonies en sound healing sessies, gebruikt ze haar stem om te vocaliseren wat aan de oppervlakte komt, zodat het kan worden gezien en getransformeerd. Met warmte en zachtheid is ze in staat een veilige en liefdevolle bedding voor je te creรซren , waar jij mag loslaten en je ware zelf kunt omarmen.


โ€œ๐˜๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ด๐˜ข๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ป๐˜ช๐˜ซ๐˜ฏ, ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฃ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ, ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ญ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ง๐˜ฅ๐˜ฆ, ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฅ๐˜ช๐˜จ๐˜ฆ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ช๐˜ฅ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ, ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ค๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ช๐˜ฆ ๐˜ต๐˜ถ๐˜ด๐˜ด๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜‘๐˜ฐ๐˜ญ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜™๐˜ฆ๐˜ฏรฉ๐˜ฆ ๐˜ธ๐˜ข๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ข๐˜ญ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฃ๐˜ฐ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ธ๐˜ข๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ป๐˜ฐ๐˜ณ๐˜จ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ต ๐˜ช๐˜ฌ ๐˜ถ๐˜ช๐˜ต ๐˜ฎ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฏ ๐˜ฉ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ง๐˜ฅ ๐˜ฌ๐˜ธ๐˜ข๐˜ฎ ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜ฐ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜จ๐˜ข๐˜ท๐˜ฆ ๐˜ข๐˜ข๐˜ฏ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ป๐˜ช๐˜จ ๐˜ฌ๐˜ฐ๐˜ฏ ๐˜ป๐˜ช๐˜ซ๐˜ฏโ€
โ˜† Carmen


๐—๐—ผ๐—น๐—ถ๐—ฒ๐—ป
Jolien hoort, ziet en voelt jou voor wie jij รฉcht bent. Haar kracht ligt in oprechte verbinding met een open hart en mind. Met haar zuivere handelen, authenticiteit en eigenwijsheid, moedigt zij jou aan en daagt ze je uit om je ware ik te zien en te omarmen. Met liefdevolle aandacht en een heldere spiegel staat ze naast jou wanneer jij jouw eigen pad bewandelt. Bouwende en vertrouwende op jouw eigen innerlijke wijsheid.


โ€œ๐˜‹๐˜ฆ ๐˜ค๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฆ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ง๐˜ต ๐˜ฎ๐˜ช๐˜ซ ๐˜ป๐˜ฐ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ญ ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฃ๐˜ณ๐˜ข๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ช๐˜ฌ ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜ฐ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฉ๐˜ข๐˜ฅ! ๐˜‹๐˜ฆ ๐˜ฐ๐˜ฑ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ข๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ช๐˜ฅ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ- ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ข๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ข๐˜ง ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ข๐˜ฌ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ป๐˜ฆ ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ช๐˜ด ๐˜ป๐˜ฐ ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ธ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ญ.โ€
โ˜† Diana

Friday 22 September 2023 om 15:00 tot Sunday 24 September 2023 om 12:00

Wijhe, 8131 Wijhe, Nederland

Over de organisatie

Verbind, Beleef, Transformeer

Reviews

Sharon Souer

Truffel Retreat 3 dagen

Een onbeschrijfelijk waardevolle ervaring โ™ฅ๏ธ

Lees meer

Truffel Retreat 3 dagen

Meer evenementen van Natuurlijk Jolien

Saturday, 02 Mar. om 10:00
Voice - Expression - Session
Global Tribe Circles
Creativiteit De stem van binnenuit Playfulness
Saturday, 09 Mar. om 10:00
Ancestral CACAO Training
Global Tribe Circles
Cacao ceremonie Persoonlijk Leiderschap Bewustzijnsontwikkeling
Wednesday, 13 Mar. om 10:00
Cacao Cafรฉ - lucht, leven en lachen
Natuurlijk Jolien
Cacao ceremonie Ademcirkel Ademwerk
Uitverkocht
Friday, 12 Apr. om 10:30
Truffel Retreat 12 april 2024
Natuurlijk Jolien
Plantmedicijn Truffel Ceremonie Innerlijke Reis

Dit vind je misschien ook interessant

Monday, 18 Mar. om 19:30
Intensive Tantra Training - basistraining level 1
Bliss Your Body - School voor Tantra
Tantra Opleiding Meerdaagse retraites
Sunday, 17 Mar. om 14:00
Spring Awakening: Microdosing, Breathwork and Sound Healing
Alkhemi
Truffel Ceremonie Ademcirkel Klankreis
Monday, 22 Apr. om 09:00
AVANI || Lente Community Retreat || 22-25 april
AVANI
Yoga Mantra zingen Meerdaagse retraites
Friday, 08 Mar. om 10:00
Tantra Introductieretraite: Bloei
De School voor Verwondering
Tantra Meerdaagse retraites Leven vieren
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl