Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Rite van de Baarmoeder

Donderdag 13 juli 2023 van 11:00 tot 16:00

Amsterdam, Nederland

Over dit evenement

💫 Dit ritueel is een geschenk aan jezelf! 💫

In deze 13e Rite van de Munay Ki verbinden we de rite zoals aan ons doorgegeven, met Ademwerk en het zuiverende werk met de Salhumador in de warme bedding van de Heilige Cacao.
De Rite van de Baarmoeder, is een zacht en krachtig ritueel om de balans van onze vrouwelijke creatiekracht te herstellen. Door de energie van de inwijding, die zowel een heling als een zegening is, wordt de vrouwelijke kracht gereactiveerd. De collectieve vrouwelijke energie is eeuwenlang ontkent, onderdrukt en misbruikt. Als vrouw draag je bewust of onbewust de pijn, de wond en het verdriet van jezelf, je moeder en voormoeders met je mee.

Tijd om op te schonen en te zuiveren zodat je weer toegang krijgt tot jouw vrouwelijke creatiekracht, verbonden met de energie van de Divine Feminine.

We werken met de zuiverende werking van de Salhumador, een heilige kelk waarin wordt gewerkt met verschillende kruiden, die elk hun eigen frequentie van healing en zegening hebben. Op deze manier wordt je systeem opgeschoond alvorens je de Energie transmissie van de rite ontvangt. We zullen Cacao schenken in een lichte ceremoniële dosis, die je hart en lichaam opent.
Bij zowel de Rite als het Salhumadorwerk verbinden we ons met de lijn van vrouwen die dit werk mochten ontvangen en doorgeven. Je verbindt je dus met een lange lijn van traditie en vrouwelijke kracht.
Het beloofd een heerlijke dag te worden, waarin we verbinden in Zusterschap, healing ontvangen en de kracht van de Divine Feminine in balans brengen. Na dit ritueel, mag je de Rite ook zelf doorgeven
Voel je welkom om deze adembenemende reis met ons samen te maken.

De Rite wordt doorgegeven Gaby Moon Crow en Edith Hubers
Gaby Moon Crow is een gepassioneerd sjamanistisch practioner en in veler ogen een ware healer, een vroedvrouw van de Ziel die de calling heeft gevoeld om actief bij te dragen bij het neerzetten van de Nieuwe Aarde. Zij belichaamd een pure en zachte maar stevige kracht waarin zij heel natuurlijk een veilige bedding creëert voor ieders proces. Gaby is 3 jaar geleden geïnitieerd als Salhumadora en heeft zelf ook meerdere malen de Rite ontvangen. Afgelopen november ontving zij haar Spiritnaam Moon Crow.

Edith Hubers heeft een diep verlangen Verlieveren in de wereld te brengen. Ze begeleid als relatietherapeut en traumahealer mensen in het ophalen en helen van zichzelf. De weg van zelfliefde is de weg naar meer liefde voor anderen. Pijnlijke gebieden weet ze aan te raken en in het helende veld te brengen zodat het met compassie omarmt kan worden. Zij draagt haar Totem, de Zwaan, met eer. Het is heerlijk vertoeven als Edith haar vleugels om je heen slaat. Zwaan is liefdevol, maar ook zuiver en krachtig en ze helpt je jouw waarheid te omarmen en dat voel je bij Edith.

Edith en Gaby kennen elkaar van het ceremoniële werk waar zij beiden met passie in studeren. Daarbij zijn zij beiden Rouwvrouw en hebben ze de calling gevoeld voor de heling van het veld van zusterschap.

Donderdag 13 juli 2023 van 11:00 tot 16:00

Amsterdam, Nederland

Over de organisatie

“Ik creër voor jou de Heilige Ruimte waarin jij jouw Medicijn kan ontdekken”

Shunyata Medicine organiseert Ademwerk en Cacao Ceremonies, Ademwerktrainingen, Sjamanistische basisopleiding en Healing journeys

Reviews

Atten Van der Vlugt

Verdiepingsdagen Breathwork Healer - Power Intrusion

Mooie gezangen, mooi en goed werk.

Lees meer

Shabnam Shazad

Verdiepingsdagen Breathwork Healer - Plantmedicijnen en Kracht

Hele fijne dag waarin ik weer een laag dieper heb kunnen reizen met het plant medicijn van cacao. Ik vond de begeleiding van Gaby en Naz mooi en ben heel dankbaar dat ik de ademopleiding bij Gaby heb gedaan en er ook mogelijkheden als deze dag zijn om weer in een onderwerp te verdiepen.

Lees meer

Kim Van deijck

Holy Spirit Midwinter Special - Shamanic Breath & Cacao

Bijzonder helend dankjewel voor de fijne support . Liefs kim

Lees meer

Rite van de Baarmoeder

Meer evenementen van Shunyata Medicine

Zaterdag, 11 mei. om 11:00
Circle of Connection
Shunyata Medicine
Cacao ceremonie Ademcirkel Sjamanisme
Vrijdag, 04 okt. om 10:00
Shamanic Soul - Breathwork Healer Certificate Training
Shunyata Medicine
Sjamanisme Ademwerk Persoonlijke Ontwikkeling

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Maandag, 29 apr. om 15:30
Womb Blessing Duo of 1-1
Nachtvlinder
Rite of the Womb Healing Energiewerk
Vrijdag, 19 apr. om 10:00
Rite van de baarmoeder met Cacao "nieuw begin"
Leef Jezelf Ceremonie Evelyn Sanders
Vrouwen workshops Rite of the Womb Inwijdingen
Dinsdag, 23 apr. om 11:00
Womb Blessing Duo of 1-1
Nachtvlinder
Rite of the Womb Healing Energiewerk
Dinsdag, 23 apr. om 09:15
Womb Blessing 1-1
Nachtvlinder
Rite of the Womb Healing Energiewerk
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl