Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

The Calling - Vrouwencirkel voor onderneemsters

Friday 17 March 2023 van 13:00 tot 16:00

Awarenest, M.H. Trompstraat 16, 3572 XV Utrecht, Nederland

Over dit evenement

Vrouwencirkel voor onderneemsters, met theeceremonie en business coaching
- Hoe ervaar je vrijheid binnen een strategie?
- Waarom zou je een strategie gebruiken als je intuïtie zo sterk is?
- Hoe blijf je zichtbaar in je onderneming zonder elke keer te verdwijnen omdat het teveel is geworden?
- Kun je je bedrijf ook voor jou laten zorgen? Mag je volledig ontvangen?
- Hoe ga je om met de teleurstellingen van het ondernemen?
- Waarom is het soms zo zwaar? Constante bloed, zweet en tranen?
- En, mag je dat allemaal voelen? Zonder het weg te wuiven met 'law of attraction'?

Het zijn vragen waar je in een business programma geen antwoord op krijgt, maar die wél jouw hele reis als onderneemster tekenen. En, je bent er niet alleen in. Wanneer we samenkomen kom je tot de antwoorden die voor jou kloppen. Tot de praktische stappen en intuïtieve inzichten die je weer een stapje verder helpen op jouw reis als onderneemster. En je dat volgende level binnen je bedrijf laten aanraken.

Wat gaan we doen?
Deze middag komen we samen in een heerlijke cirkel met ondernemende vrouwen. Om elkaar te zien, te steunen en herkenning te vinden. Want het is de herkenning, het gevoel dat je niet de enige bent die het doormaakt, die heling brengt.

We beginnen met een korte theeceremonie waarbij we een paar kopjes ceremoniële thee drinken (échte thee, geen psychedelica). Dit brengt verstilling, zachtheid en een momentje om te landen. Daarna is er ruimte voor eigen inbreng. Je bent welkom met praktische business vragen, maar zeker en vooral ook met persoonlijke stukken waar je tegenaan loopt. Want uiteindelijk heeft alles invloed op wie jij bent als onderneemster.

Charelle coacht direct op alles wat je inbrengt, maar de kracht van de cirkel zit in de herkenning en het gezien worden door de andere vrouwen. Er is ruimte om écht te verbinden en te voelen dat we het ondernemen samen doen.

Wie is Charelle?
Mijn naam is Charelle, ik geef Chinese theeceremonies en ben Slow Marketing Mentor. Mijn ondernemersreis begon in 2014 en sindsdien heb ik héél wat bloed, zweet en tranen gelaten, als ook de mooiste successen behaald. Beide zijn onderdeel van de spirituele reis van het ondernemen en wát had ik dat graag geweten toen ik net begon. Het samendoen, met anderen, is precies wat ik destijds gewild had. Nu help ik bewuste onderneemsters intuïtieve vrijheid te ervaren binnen een stevige strategie. Samen werken we naar een minimum inkomen van €4000 per maand toe. Daarnaast geef ik Chinese theeceremonies. Ik ben elke week in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug te vinden en beoefen het Zen Boeddhisme via meditatie en theeceremonies.

Friday 17 March 2023 van 13:00 tot 16:00

Awarenest, M.H. Trompstraat 16, 3572 XV Utrecht, Nederland

Over de organisatie

“Sometimes you need to slow down, to remember who you are.”

Slow Marketing & Theeceremonies 🌿 🌿 Begeleidt bewuste onderneemsters intuïtieve vrijheid te ervaren binnen een stevige, succesvolle strategie.

In samenwerking met

Reviews

Alemke

The Calling - Vrouwencirkel voor onderneemsters

Ik heb een vrouwencirkel voor ondernemers bijgewoond. Er was een hele fijne ontspannen sfeer en tegelijk ook concrete antwoorden op vragen die speelden. Fijne balans daarin en en zeker een aanrader!

Lees meer

Melisa Monti

The Calling - Vrouwencirkel voor onderneemsters

Charelle is een hele warme en thoughtful host en houd rekening met iedereens energie, wensen en needs. Ze praat ook heel geaard wat ik fijn vind (straight to the point) en daarom is het makkelijk en duidelijk haar te volgen. Ook voelde ik me niet zo energetisch uitgeput zoals in andere cirkels of evenementen. Ik kon hier mijn nieuwe belichaming van mijn ondernemers ‘zelf’ neerzetten en daarmee oefenen en het echt maken door het in verbinding te brengen. Spannend maar wel heel kloppend vanuit deze zachte en tegelijkertijd actiegerichte energie, echt uniek om dit soort bodem te voelen. Ik heb zin om meer hierin te gaan gronden, regelmatiger en dieper. Deze space is bijzonder, de puzzelstukjes kloppen. Dankje Charelle voor deze unieke container!

Lees meer

Mieke Van den Berg

The Calling - Vrouwencirkel voor onderneemsters

Samenkomen met ondernemers en de theeceremonie heeft me aangetrokken tot deze cirkel. Met een fijn gevoel van vertrouwen en saamhorigheid kan ik weggaan. Het gaf me een bepaalde rust om te delen en te horen dat we allemaal struggles ervaren in het ondernemen en dat dat oké is. Je staat er niet alleen in. Het samenzijn in een rustige en veilige omgeving vond ik het fijnste van de dag! Het had voor mij nog veel langer mogen duren!

Lees meer

The Calling - Vrouwencirkel voor onderneemsters

Meer evenementen van Remember The Light

Saturday, 23 Dec. om 14:00
Midwinter Theeceremonie met Yule ritueel
Remember The Light
Thee Ceremonie Ritueel
Friday, 05 Jan. om 13:00
Business New Year's Circle: Doelen & Intenties
Remember The Light
Vrouwencirkels Thee Ceremonie Ondernemen
Wednesday, 07 Feb. om 13:00
The Calling - Vrouwencirkel voor onderneemsters
Remember The Light
Vrouwencirkels Thee Ceremonie

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Tuesday, 19 Dec. om 19:00
Women's Circle
Be Touched Community
Cacao ceremonie Vrouwen workshops Vrouwencirkels
Thursday, 25 Jan. om 19:30
More Fire - tantra vrouwencirkel
Evelien Bosch
Tantra Vrouwencirkels
Friday, 19 Jan. om 14:00
Vrouwencirkel Utrecht - 6 bijeenkomsten
Vrouwencirkel Utrecht
Cacao ceremonie Vrouwencirkels
Friday, 22 Dec. om 17:30
Betoverende Yule vrouwencirkel mét diner!
Woman Nature
Vrouwencirkels Lichaamswerk Ritueel
Made with ♥ Copyright 2023 hipsy.nl