Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Balance Yourself

Zaterdag 08 april 2023 van 10:00 tot 16:30

Ruigeweg 105, 1751 HH Schagerbrug, Nederland

Over dit evenement

Wil jij leren hoe je op een veilige manier stress en spanning kunt loslaten uit jouw lichaam? โœจ๏ธ
Hoe je de adem kunt gebruiken om je immuunsysteem te versterken en je fitter te gaan voelen? ๐Ÿ‘Š En heb je ook nog eens zin om de uitdaging aan te gaan en in een ijsbad te stappen? โค๏ธโ€๐Ÿ”ฅDan verwelkomen Jeroen (Wim Hof Instructeur) en ik jou graag op 8 april!

Deze inspirerende dag staat in het teken van het leren loslaten van stress en spanning, het boosten van je immuunsysteem, ademwerk en koudetraining. We werken met de methode Body Remembers Trauma Therapie en de Wim Hof methode.

Tijdens het eerste deel van de dag leer je hoe je op een veilige manier stress en spanning uit je lichaam kunt ontladen met BRTT. Veel mensen hebben last van chronische stress en blijven fysiek voor een langere tijd in deze staat. De natuurlijke manier voor het lichaam om overbodige spanning kwijt te raken is door de spieren te laten trillen. Bij dieren is dit heel normaal, maar wij mensen hebben geleerd dit te onderdrukken. Door passiviteit bij spanning en het onderdrukken van trillen slaan wij stress op in onze spieren en ons bindweefsel. Hierdoor kunnen pijnklachten en zowel fysieke als mentale problemen ontstaan. Met BRTT help je je natuurlijke mechanisme om spanning weer los te laten en het lichaam weer terug te brengen naar de oorspronkelijke staat van rust en balans.
Deze methode kan goed gebruikt worden als gezonde zelfregulatie. Je zal de methode leren toepassen en gaan ervaren.

Het tweede deel van de dag staat in het teken van het beoefenen van de Wim Hof Methode. Deze methode helpt je te ontdekken hoeveel kracht je in je hebt. Door middel van specifieke ademhalingsoefeningen, blootstelling aan de kou en mindset training zal je je zowel fysiek als mentaal sterker voelen dan ooit!!
Kortom, het is een dag die in het teken staat van voelen en ervaren! ๐Ÿ’›

We hebben voor deze dag een prachtige bosrijke locatie gehuurd. De dag wordt gehouden in een traditionele Mongoolse Yurt/Ger die vele verhalen met zich meedraagt. Een bijzondere plek dus met een fijne sfeer.

Een heerlijke lunch is inbegrepen.

Mocht je om wat voor reden dan ook er onverhoopt niet meer bij kunnen zijn, dan kan er iemand anders in jouw plaats komen. Laat ons dit weten, want dan zullen we je helpen om iemand te vinden jouw ticket over te nemen. Lukt dit niet, dan kun je in overleg op een volgend evenement deelnemen.

Investering voor deze mooie dag: 145 euro

Zaterdag 08 april 2023 van 10:00 tot 16:30

Ruigeweg 105, 1751 HH Schagerbrug, Nederland

Over de organisatie

“Deep breaths are like little love notes for your body”

Als holistisch ademcoach/BRTT therapeut organiseer ik ademcirkels met Body Remembers Trauma Therapie en one day retreats met BRTT, Adem en Ijsbad

In samenwerking met

Oerkracht Training & Coaching

Reviews

Nadine Moritz

Balance Yourself

Het was een geweldige dag met een ontzettend fijne en warme begeleiding door Marleen en Jeroen. En wat een top locatie, helemaal passend bij de dag. Echt een aanrader!

Lees meer

Nylfa Klijn

Ervaar de kracht van jouw adem

Na afloop van de sessie was ik helemaal ontspannen en had ook de rest van de dag veel energie. Het was/ is een mooie ervaring.

Lees meer

Chantal Blom

Balance Yourself

Het was een ontspannen liefdevolle ervaring. Waarbij we als groep maar zeker ook als individu goed begeleid werd tijdens de verschillende oefeningen in lichaams en ademwerk. Dit alles in een ontspannen omgeving onder liefdevolle kundige begeleiding. Dank lieve Marleen en Jeroen๐Ÿ’–

Lees meer

Balance Yourself

Meer evenementen van Your Innersparkle

Zondag, 26 mei. om 10:00
Balance Yourself Retreat
Your Innersparkle
Ijsbad Adem Lichaamswerk

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Zondag, 05 mei. om 14:00
Laad Ons lente & zomer sessies - "Unieke live piano & yin beleving"
Nelleke Nijhuis
Lichaamswerk Klankreis Community-building
Zaterdag, 04 mei. om 10:00
4 Mei Vreugde Retraite dag - non profit
Opwaartse Spiraal
1-Dags retraite
Zondag, 28 apr. om 10:30
4 Pillars - inner dance of the polarities
Sadhaka
Tantra Lichaamswerk Energiewerk
Donderdag, 02 mei. om 19:00
Puur Jij, Thema workshop! ๐ŸŒŸ Humor en angsten
Puur Tess
Lichaamswerk Persoonlijke Ontwikkeling Vrouwencirkels
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl