Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Moedige Opstellingen: Themadag Liefde & Seksualiteit

Friday 31 March 2023 van 10:00 tot 17:00

Velperengh 2b, 3941 BZ Doorn, Netherlands

Over dit evenement

Hoeveel houd je van jezelf? Hoeveel eigenwaarde ken je jezelf toe? Hoe is je verhouding met je lichaam en seksualiteit? Hoe is je liefdesrelatie met je partner? Hoe verhoud je tot een ander in een liefdesrelatie? Voel je bindingsangst of verlatingsangst? Laat je de ander dichtbij komen of houd je afstand? Hoe is het met geven en ontvangen? Spreek je je uit wanneer je dat wilt? Hoe zit het met gelijkwaardigheid en (zelf)vertrouwen in je relatie? Kan je je overgeven aan het liefdesspel? Kan je genieten van seksualiteit of zit er schaamte of angst op? In hoeverre geef je ruimte aan jezelf en je verlangens in de liefde en seksualiteit?

Heb je persoonlijke vragen rondom deze thema’s van (zelf)liefde en seksualiteit en ben je op zoek naar verdiepende inzichten voor jezelf, heling, en meer stromende levensenergie, dan ben je van harte welkom tot zelfonderzoek op deze Themadag.
Je hoeft niet per se in een relatie te zitten of je partner mee te nemen en dat mag natuurlijk wel :-).

OPSTELLEN
We werken door het creëren van een liefdevolle bedding & het openen van het kwantumveld waarin alles met elkaar verbonden is. In verschillende systemische oefeningen gaan we elementen die te maken hebben met liefde & seksualiteit opstellen in de ruimte. We gaan intuïtief contact maken met de energie van het element waarvoor we staan opgesteld, waarbij we ruimte geven aan voelen & beweging, minder denken, en een gebalanceerd gebruik van stilte & woorden. Zo ontdekken we hoe de elementen (liefde, seksualiteit, personen, emoties, lichaamsdelen e.d.) zich tot elkaar verhouden en wat zichtbaar, gevoeld en geuit mag worden. Alles mag er daarbij zijn en erkend worden. Door dit zichtbaar maken kunnen we goed doorvoelde inzichten ontvangen en heling & transformatie ervaren.

DETAILS
We hebben deze dag ruimte voor tien deelnemers. Ervaring hebben met opstellen mag, maar is niet vereist.
Voel jij de moed in jezelf opborrelen om systemisch naar liefde & seksualiteit te kijken? Wees welkom & meld je bij ons aan door een kaartje te kopen.
We vragen voor deze dag een bijdrage van €125,- incl. BTW.
Inloop is vanaf 9.45 Wij zorgen voor water, thee en lekkers, je lunch verzorg je zelf.
Weet verder dat we schoenvrij werken in Centrum Nieuwe Aarde. Afhankelijk van het seizoen en persoonlijke voorkeur, neem een paar lekkere warme sokken mee of doe ze juist uit, wat je zelf prettig vindt. Kleding in laagjes kan ook handig zijn. Tijdens een opstelling kun je het erg koud krijgen of juist heel warm.

Heb je nog een vraag of je wil je ons leren kennen, je kunt ons bereiken via connect@courageacademy.nl, 06-26706887 (Jacqueline) & 06-28060925 (Christophe).

Naast deze themadagen, kun je bij ons ook terecht voor onze Moedige Opstellingsmiddagen (check onze agenda) en voor een privé duo-opstelling. Bij die laatste begeleiden wij met z’n tweeën jouw opstelling; één van ons als hoofd-opsteller, de ander als representant. Dit kan fijn zijn wanneer je werken in een groep nog wat spannend vindt en extra veiligheid en vertrouwelijkheid verlangt. We vragen hiervoor €250,- incl. BTW.
Werk je liever met één van ons, dan kan dat ook. Daarvoor vragen we €150,- Een privé opstelling kan een goede start zijn van een coach-traject.
Ook kunnen we een team- of organisatie-opstelling begeleiden.
Verder vind je hier een overzicht van de andere activiteiten die Courage Academy aanbiedt: https://www.courageacademy.nl/agenda/

We zien je graag!

Hartegroet,
Christophe & Jacqueline

Wil je meer over ons weten, dat kan op onze website www.courageacademy.nl Hier kun je ook het e-book De Moed Om Jezelf Te Zijn kunt opvragen en je aanmelden voor een toekomstige nieuwsbrief. Je kunt ons ook volgen op Facebook: https://www.facebook.com/courageandcoaching en LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/67297210

Ben je coach?
Wij bieden vanuit de MARK Academy ook bijscholing Opstellen & Systemisch Werk voor coaches. Er zijn drie tweedaagse modules:
*Optimaal Vitaal via Systemisch Werken - https://www.leefstijl-vitaliteit.nl/.../optimaal-vitaal.../
*Systemisch Werken als Coach - https://www.leefstijl-vitaliteit.nl/.../systemisch.../
*Vitaal Ondernemerschap onder de Systemische Loep - https://www.leefstijl-vitaliteit.nl/.../vitaal.../

We hebben onze opleidingen & trainingen gevolgd bij de Academie voor Opstellingen, bij Interakt en bij Wel Opstellingen. Daardoor gebruiken we een mix van het Klassieke Opstellen, het Nieuwe Opstellen & de IOPT-methode. We hebben onszelf opgesteld, onderzocht en de ruimte gegeven om te groeien en ook die ervaring nemen we graag mee in het opstellen van jouw vraag.

(Foto: David Cohen - Unsplash)

Friday 31 March 2023 van 10:00 tot 17:00

Velperengh 2b, 3941 BZ Doorn, Netherlands

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

De Moed Om Jezelf Te Zijn

Reviews

Sacha

Moedige Opstellingen 18 maart

Liefdevol, 100% aandacht en prachtige energie. Eerste ervaring als representant: voelde mij gezien, gewaardeerd, vertrouwd en vrij. Christoph en Jacqueline coachen met zoveel warmte en echtheid! Dankbaar voor deze reis.

Lees meer

Iris

Moedige Opstellingen 8 maart

Professioneel, liefdevol, vakbekwaam, warm, humoristisch... Jacqueline en Christophe hebben alles in huis wat je nodig hebt als je in aan het proces van heling wilt beginnen. Of daar misschien al lang mee bezig bent maar nog steeds met vragen zit. Aanrader!

Lees meer

Jori Gaemers

Moedige Opstellingen 11 januari

Dit was zo overweldigend. Maar ook zo ,wat ik niet had kunnen bedenken. Er is zoveel gebeurd wat voor mij niet in woorden is uit te drukken. Ik kan alleen maar zeggen dat ik mij nu " gedragen" voel. Mijn grote dank gaat uit naar de liefdevolle en integere manier waarop het begeleid werd. Wat ben ik blij dat ik op de uitnodiging van mijn dochter heb durven ingaan. Deze hele gebeurtenis,ondanks alle hevige emoties, had ik voor geen goud willen missen. Mijn grote dank aan alle mensen die bij mijn familieopstelling betrokken waren.❤️

Lees meer

1. Choose your tickets
Deelnemer

We hebben deze dag ruimte voor tien deelnemers. Ervaring hebben met opstellen mag, maar is niet vereist.

€ 125,00
Including service fee
Transaction costs :
€ 0,00
Total:
€ 0,00
Moedige Opstellingen: Themadag Liefde & Seksualiteit

Meer evenementen van Courage Academy

Sunday, 09 Apr. om 10:00
Moedige Opstellingen 9 april
Courage Academy
Systemisch werk Familieopstellingen Energiewerk
Friday, 14 Apr. om 19:00
Drakenreis
Courage Academy
Energiewerk Healing Lichtwerk
Friday, 09 Jun. om 10:00
Moedige Opstellingen: Themadag Gezondheid & Ziekte
Courage Academy
Systemisch werk Familieopstellingen Energiewerk
Wednesday, 21 Jun. om 13:30
Moedige Opstellingen 21 juni
Courage Academy
Systemisch werk Familieopstellingen Energiewerk

Dit vind je misschien ook interessant

Friday, 24 Mar. om 19:00
LEAP group session with Laura
LEAP with Laura
Kundalini Energiewerk Spirituele ontwikkeling
Monday, 17 Apr. om 19:15
Play Utrecht: Shiatsu (Gezichtsbehandeling)
Play Utrecht
Massage Energiewerk
Saturday, 22 Apr. om 14:00
Systemic Dance workshop + Ecstatic Dance DJ An
AbunDance
Ecstatic Dance Systemic Dance Systemisch werk
Tuesday, 28 Mar. om 19:30
'Vervulling' onderzoek naar het niet krijgen van kinderen
Vervulling
Familieopstellingen Vrouwen Cirkels
Made with ♥ Copyright 2023 hipsy.nl