Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

School of Life

School of Life is primair een beroepsopleiding tot Levenstherapeut. Daarnaast organiseert School of Life online en live workshops en retreats.

Volgen

023 – 2047007

Almere, Nederland

Bezoek de website

Evenementen van School of Life

Er zijn momenteel geen evenementen ingepland.
“Een moderne tempel in de huidige maatschappij.”

Over de organisatie

School of Life brengt je in verbinding met de trilling van jouw essentie en hierdoor word je een beter afgestemd mens, geleid door het universum. Je ontwikkelt een stevig innerlijk kompas en je vertrouwt er op dat zij jou brengt waar je ziel wilt zijn in dit leven. Je leert jezelf kennen en je leert om expressie te geven aan wie jij van binnen bent.

Door de geschiedenis heen zijn mystici op zoek gegaan naar plekken op aarde waar ze hun initiaties konden doorlopen als ziel. Tijdens een initiatieperiode krijgt de ziel de kans door ervaring te leren en te groeien en ze worden meestal afgerond met een duidelijk aanwezige transformatie in je leven. In deze tijd zijn de mystici en de spirituele meesters ruim aanwezig onder ons. Deze changemakers, pioniers, (ge)leiders en lichtbrengers hebben een specifieke leeromgeving nodig om door hun initiaties heen te gaan.

School of Life wil deze mensen die omgeving bieden: een moderne tempel in de huidige maatschappij. Deze tempel is niet perse gebonden aan ruimte en tijd. Ze is een energetisch veld welke via het netwerk van docenten en deelnemers een levende plek is om je mee te verbinden.

Op deze plek zijn nieuwe blauwdrukken voelbaar die ons als mens ondersteunen om in harmonie met ons hele multidimensionale wezen te leven op aarde. Doordat deze plek gedragen wordt en gecreëerd wordt door een groep mensen die zoveel mogelijk al op deze manier leven is het voorbeeld beschikbaar voor iedereen die zich er tijdelijk of langer mee wil verbinden. Elke initiatie van het individu draagt bij aan de mogelijkheden van het collectief. Naast het oog hebben voor ieders persoonlijke processen stemmen wij ons daarom ook altijd bewust af op de ontwikkelingen en bewegingen in de wereld.

Lees meer

Dit zeggen anderen over
School of Life

Deze organisaties vind je misschien ook interessant

Concert Lezing Meditatie
Sirio Satsang Amsterdam organiseert non-profit Surat Shabd Yoga (Innerlijk Licht en Geluid) Meditatieprogramma's met Satguru Sirio Ji.
Via systemisch coaching en familieopstellingen, help ik je om in het licht te zetten wat zich in het duister verscholen houdt!🤍
Bewustzijnsontwikkeling
In jouzelf is een hele wereld te ontdekken. Ga je mee op reis in je Innerlijke Landschap; kom Taoïstisch trainen en wordt wijzer en vitaler.
Handpan
Here at Ayasa Instruments we have been creating quality handpans in the Netherlands since 2013. Our workshop is located in Almere, the Netherlands.
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl