Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

HAI Groningen

Lokale support groep van HAI Global. We organiseren lokale evenementen ter introductie en bevordering van HAI.

Volgen

Over deze organisatie

HAI Groningen is een groep noorderlingen die het gedachtegoed van het opleidingsinstituut HAI van harte ondersteunen en uitdragen in hun leven en met elkaar.

De visie van het Human Awareness Institute (HAI) is hun inspiratie, een visie waarin mensen hun potentieel (her)vinden in liefde en geluk. Een visie dat ze daarmee het beste voor elkaar en de wereld kunnen betekenen.

De mensen van HAI Groningen hebben zelf één of meer van de HAI-workshops gevolgd, workshops die erop gericht zijn mensen te ondersteunen in hun persoonlijke groei. Vaak zijn deze workshops life-changing.

Wij hebben de waarden die centraal staan in de missie van HAI hoog in het vaandel; waardigheid, respect, begrip, vertrouwen, vriendelijkheid, compassie, eerbied, eerlijkheid en liefde.
Vanuit de visie en missie van HAI organiseert HAI Groningen regelmatig evenementen, zoals miniworkshops om kennis te maken met HAI en lokale bijeenkomsten voor deelnemers aan de workshops.

Lees meer
“Do you want to feel more love in your life?”

Evenementen van HAI Groningen

Saturday, 01 Jul. om 13:00
HAI mini workshop
HAI Groningen
Persoonlijke ontwikkeling Gemengde Cirkels Knuffelworkshops

Dit zeggen anderen over
HAI Groningen

De organisatie heeft nog geen reviews

Deze organisaties vind je misschien ook interessant

Ontdek jezelf te zijn en jezelf te accepteren. Jij bent uniek en mooi zoals je bent. Ervaar rust en ruimte in jezelf door het helen van oude stukken.
Yoga Soundhealing
Workshops, Yoga Retreats & Soundhealing
Bewustzijnsontwikkeling
Hof van Moeder Aarde biedt een jaar lang ruimte en steun om de heelheid in je zelf en de wereld die ons omringd te laten groeien.
Meerdaagse retraites Reizen Spirituele ontwikkeling
Mindful Adventure organiseert retraitereizen in Tanzania. Je kunt kiezen uit individuele en groepsreizen, gemengde, mannen- en/of vrouwenreizen
Made with ♥ Copyright 2023 hipsy.nl