Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Tantramassage Dag voor paren

Saturday 06 May 2023 van 11:00 tot 17:30

Hart van Mira, De Klomp 120-102, 7511 DJ Enschede, Nederland

Over dit evenement

Samen met je geliefde diep verbinden
Op deze dag voor liefdespartners en gelegenheidsparen, masseren we intuïtief vanuit ons hart volgens de Kashmierse Tandava traditie. Je masseert alleen met je eigen partner.

Na een voorstelrondje en opwarmoefeningen, doen we wat speelse Tantrische oefeningen om elkaar beter te leren kennen en een partnermeditatie om dieper te verbinden.

Arnoud en Debby geven een uitgebreide demo van de Kashmierse Tantramassage. Na de lunchpauze ga je met je partner deze massage uitwisselen.

De Kashmierse Tantramassage is een intuitieve en meditatieve massage uit de Shivaïtïsche Tantra traditie van Kashmir. Je lichaam wordt in verschillende houdingen gemasseerd, soms heel zacht en subtiel, soms dynamisch. Deze massage nodigt uit tot overgave, waarbij zinnelijk genieten wordt afgewisseld met tedere en liefdevolle koesterende aanrakingen.

Meenemen: Omslagdoek, hoeslaken, grote badhanddoek en een kleine handdoek.
Let op! We serveren soep in de middagpauze maar we verzorgen geen uitgebreide lunch. Je kunt zelf iets meebrengen of een broodje halen in het centrum van de stad.


NB: Zet de naam en het emailadres van je partner bij opmerkingen.

Opgeven en betalen kan ook via de website.
https://www.tantramassagetraining.nl/trainingen-en-workshops/tantramassage-workshops/kashmierse-tantramassage-dag-112/

Voorwaarden voor deelname en regels:
Deze dag is geschikt voor stellen met veel, weinig of geen ervaring met Tantramassage. Wel zijn jullie comfortabel met bloot in een groep en respecteer je daarin de andere deelnemers. Je masseert met je eigen partner op een dunne matras op de grond met verwarmde kokosolie. Tijdens de workshop vinden er geen seksuele handelingen plaats.

Koppels M/V, V/V en M/M van harte welkom. Dompel je 1 dag onder in de yoga van de aanraking, de Kashmierse Tantramassage.

Singles kunnen zich per mail (info@tantramassagetraining.nl) aanmelden om aan iemand te worden gekoppeld. Zodra er een match is ontvangen jullie elk een betaalverzoek voor 50% van de deelnamekosten.

Praktisch:
Begeleiding: Arnoud Colenbrander en Debby Broersma
Kosten deelname: 180 euro per paar (massage olie, koffie/thee en soep inbegrepen)
Datum: Zondag 29 januari 2023
Tijd: 11.00 - 17.30 uur
Locatie: Hart van MirA, De Klomp 120 102, 7511 DJ Enschede

Reacties van deelnemers:
"Deze dag was heerlijk en prachtig, zo mooi om in alle rust en verbinding te komen met elkaar als paar, samen te genieten van geven en ontvangen. Super begeleiding, er komt verbinding in de groep en je komt geleidelijk tot een meditatieve staat, waardoor je je ook echt kunt ontspannen tijdens de massage."

"We vonden het een heerlijke dag. De sfeer was heel fijn en ontspannen. Jullie zijn allebei mooie inspirerende mensen. Het ontroerende me om te zien hoe jullie zo op de juiste plek zitten en precies doen wat bij jullie past. De oefeningen in het ochtendprogramma waren een mooie voorzet voor het middag programma. Er was ook voldoende pauze. De begeleiding tijdens de daadwerkelijke tantramassage was heel goed. Niet te veel en niet te weinig. Het geven van de massage was heel fijn om te doen en helemaal niet moeilijk."

"Ik vond het een inspirerende dag en erg leuk om eens gedaan te hebben. Het was nieuw voor ons dus ook beetje spannend maar voelde me al snel op mn gemak. Daarbij was jullie training fijn omdat jullie adviezen gaven maar daarin niet opdringerig overkwamen."

"De opbouw van de cursus vond ik erg goed. de combinatie van uitleg over programma, meditatie, dansen/losschudden, etc. zorgde er gezamenlijk voor dat de deelnemers goed de gelegenheid hebben om aan de mensen en omgeving te wennen. Ik vond het een erg goede zaak dat jullie fatsoenlijke audioapparatuur hebben en niet een of andere slechte speaker gebruiken. Tevens was de muziekkeuze erg prettig."

Annuleringsvoorwaarden:
https://www.tantramassagetraining.nl/informatie/betalingsvoorwaarden/

Saturday 06 May 2023 van 11:00 tot 17:30

Hart van Mira, De Klomp 120-102, 7511 DJ Enschede, Nederland

Over de organisatie

“Tantra is vrijheid”

Welkom bij TantramassageTraining.nl. Wil je Tantramassage leren, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Op onze website vind je ons volledige aanbod

In samenwerking met

Reviews

Geerhard Ellens

Kashmierse Tantramassage weekend

Heerlijk weekend. Mooie opbouw. Vloeiend programma met meditatie, dans, ontmoeting en heerlijk eten. Fijn en ontspannen. Veilig en helder. Leerzaam en inspirerend. Weer naar huis gevuld met liefde, nieuwe inzichten en skills om in totale verbinding te kunnen masseren. Dankjewel Debby en Arnoud!

Lees meer

Tony Verheij

Heartopening XL Party

WAUW! Absolute aanrader! De oefeningen waren geweldig, het eten was heerlijk en het ijsbad was goed koud!

Lees meer

Olga Beunen

Heartopening XL Party

Het was n hele fijne dag vol mooie ervaringen. Een prachtige locatie, super lekker eten, Debbie en Arnoud zijn heel gastvrij en zorgvuldig in hun uitleg, voordoen en begeleiden van alle activiteiten tijdens deze dag. Ik kijk uit naar n volgende ervaring en n volgende dag met hun. Nogmaals bedankt 🙏🏻

Lees meer

Tantramassage Dag voor paren

Meer evenementen van Tantramassagetraining.nl

Friday, 23 Jun. om 20:00
Tantra Experience Retreat voor stellen
Tantramassagetraining.nl
Tantra Meerdaagse retraites Relaties
Tuesday, 27 Jun. om 19:30
Tantra Avond voor paren
Tantramassagetraining.nl
Tantra Relaties Liefde
Saturday, 01 Jul. om 19:30
Tantric Dance Twente Salon
Debstouch4soul
Tantric Dance
Sunday, 09 Jul. om 10:00
Shiva-Shakti Tantramassage Dag
Tantramassagetraining.nl
Tantra Massage Aanraking

Dit vind je misschien ook interessant

Wednesday, 21 Jun. om 19:15
Play Heart: De Ladder
Play Utrecht
Relaties Tantra Authentic Relating
Thursday, 15 Jun. om 19:15
Freedive: Meerhandsmassage
Freedive Community
Massage Tantra Healing
Saturday, 24 Jun. om 10:00
Sacred Slut Celebration Day
Innerstroom
Ecstatic Dance Ritual Dance Sensualiteit
Thursday, 15 Jun. om 19:30
PLAY! Eindhoven - Tantric couple/friends night
PLAY! Eindhoven
Verbinding Tantra Relaties
Made with ♥ Copyright 2023 hipsy.nl