Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Vrouwenlijn Cirkel

Zaterdag 11 februari 2023 van 13:00 tot 16:00

de-ruimte Amstelveen (voor persoonlijke ontwikkeling), Kostverlorenweg 1, 1183 TM Amstelveen, Nederland

Over dit evenement

Lieve vrouw, Ben jij ook toe aan meer verbinding met jezelf en met andere vrouwen?

In een maatschappij waar we als vrouwen voornamelijk de focus hebben gelegd op de fysieke wereld van logica en materieel succes.

Voelen velen van ons de roeping om naar binnen te keren en om meer in verbinding te staan met onze vrouwelijke kracht. Onze vrouwelijke essentie staat in verbinding met onze innerlijke wereld, de kracht van intuïtie en creatie kracht.

Ga jij met ons op ontdekkingsreis
door de Vrouwenlijn?

Jij als vrouw bent verbonden met alle moeders voor jou tot aan de oermoeder.

Alles wat jij transformeert in jezelf, transformeer je voor elke vrouw achter jou en voor jou.

Je moeder en al je voormoeders bepalen deels hoe jij je leven ervaart. Hun levens en specifieke onverwerkte trauma's kunnen een ongelooflijke impact op jouw leven hebben, en hoe jij nu in het leven staat.

Maar laten we vooral de wijze kracht niet vergeten. Deze innerlijke wijsheid begeleid jou tot op de dag van vandaag. En dat mogen we eren.

Door pijnstukken in jezelf te transformeren heel jij de lijn achter jou en voor jou. Het volledig omarmen van jezelf begint bij het onderzoeken van jou vrouwenlijn. Zodat de vrouwelijke energie van ontvankelijkheid en intuïtie weer volledig mag gaan stromen. En jij met kracht weet waar je staat in je leven.

Open jij samen met ons een nieuw hoofdstuk en durf jij een diepe duik met jezelf aan te gaan? Laten we er een mooie dag van maken vol met zielen connectie en heling.

Veel liefs Rowan en Jessica
Inner Sunshine Collective

[Nog 2 plekken vrij voor deelname]

Over het programma (13.00 tot 16.00 uur)
- Innerlijke Orakel Sharing + Kamille thee
- Vrouwenlijn werkboekje & Sharing Sessie
- Meditatie en Soundhealing voor ontspanning en rust
- Lunch als afsluiting

Over de locatie:
Deze ruimte, waar Tanja en Baldwin sinds 2006 op passen, is klein en wil dat blijven. Gelegen in stiltegebied middelpolder, tussen Amsterdam en Amstelveen in, nodigt zij uit tot rust en nieuwe inzichten te komen met kleurrijke en muzikale evenementen, yoga, meditatie, massage, mindfulness, familieopstellingen, mannen- en vrouwencirkels, koudetraining (in het bubbelbad en de Amstel), geleide meditaties en meer.

Over Jessica:
Mijn missie als Ceremonial Spaceholder is om mensen te begeleiden om het leven meer door een spirituele lens te gaan bekijken. Zodat zij volledig leren te vertrouwen op hun eigen intuïtie en innerlijke wijsheid. En het leven met meer rust, (veer) kracht en persoonlijk leiderschap kunnen ervaren. Daarnaast verzorg ik tijdens ceremonies innerlijke reizen door met klankschalen en muziekinstrumenten te werken. De trillingen (frequenties) van de klanken raken ons diep in onze kern en dit support ons om naar hart en gevoel te luisteren. Het is tijd om te vertragen en écht te verbinden met onszelf en ander. Ik hoop je een keertje bij ons in de cirkel te mogen ontvangen,

Over Rowan:
Een van mijn missie’s is om mensen te assisteren zichzelf terug te vinden en om weer in contact te komen met hun zielenplan/authentieke blauwdruk. Om mensen te laten herinneren aan hun unieke licht zodat zij weer in hun kracht komen te staan. Ook haal ik veel vreugde uit het begeleiden van ceremoniële vrouwen en moedercirkels. Door het samen te verbinden met onze vrouwelijke (oer)kracht. Iets wat ik graag aan je terugspiegel of mee geef in alles wat ik doe, is het je laten herinneren van de eenheid en verbondenheid in alles op multidimensionaal niveau. Samen met mijn zusters van Inner Sunshine Collective werken we vanuit ons hart. Eventuele blokkades worden tijdens onze cirkels liefdevol, zacht of krachtig aangeraakt, waardoor het makkelijker wordt om door een proces heen te komen.

Voel je welkom om samen met ons te reizen! 🤍



www.instagram.com/innersunshinecollective
www.instagram.com/iamjessicafrancis
www.instagram.com/rowanlaurentia

Zaterdag 11 februari 2023 van 13:00 tot 16:00

de-ruimte Amstelveen (voor persoonlijke ontwikkeling), Kostverlorenweg 1, 1183 TM Amstelveen, Nederland

Over de organisatie

☼ Verhalen. Verbinden. Vernieuwen. ☼ Workshops, Gatherings + Dag Retreats ☼ Supporting others to stand in their Light.

Reviews

Naomy M

Re-connecting with nature Gathering | Smudge maken

Inner Sunshine Collective organiseert altijd geweldige gatherings! Het zijn geweldige vrouwen, my soul family!

Lees meer

Caroll Van den Brom

Re-birthing Meditation Ceremonie

Het was een geweldige ervaring. Iedereen was super open met en naar elkaar toe. Niemand kende elkaar eigenlijk en om je dan zo open te stellen is echt heel bijzonder. Dat je samen zoveel kan voelen. Ik ben op een plek gekomen in mezelf waar ik nog nooit eerder was geweest en dat kwam echt even heel erg binnen. Door de begeleiding van Zainab heb ik echt veel inzicht gekregen. Ik ben op het goede pad en ik ben hier zo dankbaar voor. Ik kan niet wachten voor een volgende sessie

Lees meer

Vrouwenlijn Cirkel

Dit vind je misschien ook interessant

Woensdag, 12 jun. om 15:00
10 Years of Ecstatic Dance Utrecht Festival
Ecstatic Dance Utrecht
Gatherings Ecstatic Dance Festivals
Vrijdag, 26 apr. om 16:00
Green Dream Gathering
Green Dream Team
Gatherings
Donderdag, 15 aug. om 11:30
Ode aan de Yoni || Vrouwen Zomer Festival @ Avani
Maartje Derks
Festivals Vrouwencirkels Meerdaagse retraites
Donderdag, 02 mei. om 10:00
SpringFlower Gathering
Wilde Bloem - Overgangsrituelen
Gatherings Vrouwencirkels Moeder-dochter
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl