Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Breathwork Healer of the New Earth

Vrijdag 24 februari 2023 om 10:00 tot vrijdag 02 juni 2023 om 17:00

Boerderij Landzicht, Hofgeesterweg 6, 1991 AD Velserbroek, Netherlands

Over dit evenement

We leven in Sjamanistische tijden. Tijden van grote veranderingen. De wereld die we kennen valt uit één en de belofte van een nieuwe wereld in harmonie is bijna tastbaar. Toch zijn we hier, in een Niemandsland, tussen werelden in. Frequenties en de Schuman resonantie nemen dagelijks toe en juist nu worden licht- en schaduwwerkers uitgenodigd in hun kracht te staan en hun Zielsmissie te leven. Dit is waarom we hier zijn in deze tijd.
Collectief sterven we een Sjamanistische dood. Nog even en we zien de dageraad gloren na de collectieve donkere nacht van de Ziel. Oude (schijn)veiligheden en zekerheden vallen steeds meer weg en we worden teruggeworpen op onszelf en gevraagd uit te lijnen op Waarheid, Visie en onze eigen verbinding met de Bron. Op deze plek in het Wiel stappen we in de energie van de Krijger van Liefde en Compassie.
Juist nu is het belangrijk dat we samen komen als licht- en schaduwwerkers zodat we onze energie hoog houden en samen de hoogst mogelijke tijdlijn kunnen activeren.
In de komende tijd zullen er veel mensen zijn die begeleiding wensen om weer terug te keren naar hun blauwdruk, het Authentieke Zelf en de Schepper van het leven worden. Niet vanuit ego en individualisme, maar vanuit samen en verbinding met Al dat leeft.
Wil jij jouw broeders en zusters bijstaan om van slachtofferschap naar meesterschap te bewegen? Om zaden te planten van vertrouwen en de heilige ruimte te creëren die hen van binnenuit laat ontwaken en weer verbindt met eigen Wijsheid en Kracht. Om oude verhalen van trauma en pijn, die niet meer dienstbaar zijn, los te laten en zich veilig weten in de wereld. Samen creëren wij de Nieuwe Aarde en brengen we licht in het donker.
Als Breathwork Healer draag jij bij aan deze geboorte. Je gaat je eigen proces aan en je leert jouw Medicijn/ jouw Gave te activeren vanuit verbinding met Spirit. Vanuit die verbinding, navigeer je op het Kompas van het hart, met een verfijnde intuïtie en altijd genoeg Levensenergie, gevoed door onze Moeder Aarde.
Ga je mee op avontuur?
Om tegelijkertijd schepper en pioneer te zijn


In deze training gebruiken we Sjamanistisch Ademwerk als uitgangspunt om ons lichaam te openen. Je kan deze training voor jezelf volgen maar je leert ook om met cliënten en groepen te werken. Ademwerk is een krachtige techniek die een psycho-spiritueel transformatieproces op gang brengt. We zullen de reis beginnen om ons lichaam klaar te maken om meer licht te kunnen vasthouden en een stevige gronding te voelen, waarna we steeds hoger in trilling toenemen en ons energetisch spiritueel lichaam voeden, activeren en klaarmaken om zowel lichaamswerk als energetisch werk te kunnen toepassen. Jij bent zelf het Medicijn waarmee je werkt. Je kan een ander nooit verder brengen dan je zelf bent.
Breathwork Healer is een training die je opleidt om energiewerk met lichaamswerk te combineren en je in staat stelt in een veld van jouw unieke helpers en de Sjamanistsiche werelden te kunnen werken. We gaan werken met prayerwerk, de Adem en Sjamanistische healingmethoden, die je kan inzetten tijdens het ademwerk maar ook daarbuiten. Daarnaast leert deze opleiding hoe je sacred space creëert en een goede spaceholder wordt. Vele extra’s komen aan bod We gaan werken met de dans en plantenspirits. Deze training maakt de brug tussen het Aardse en de Spirit omdat wij dit als mens ook zijn. Een gevoel van thuiskomen in jezelf en je plek innemen in het groter geheel is mijn missie voor deze training.
Op 24 feb start de opleiding tot Breathwork Healer of the New Earth. 8 vrijdagen van feb tot juni.

10 feb is er een Open (middag)Dag waarin je kunt kennismaken met dit werk en voelen of dit misschien iets voor jou is. Stuur een mail naar info@shunyata-medicine.nl of een pb als je wilt komen.
De Middag is op donatie basis
Voor meer informatie over de opleiding en wie ik ben verwijs ik je naar mijn website www.shunyata-medicine.nl

Vrijdag 24 februari 2023 om 10:00 tot vrijdag 02 juni 2023 om 17:00

Boerderij Landzicht, Hofgeesterweg 6, 1991 AD Velserbroek, Netherlands

Over de organisatie

“Ik creër voor jou de Heilige Ruimte waarin jij jouw Medicijn kan ontdekken”

Shunyata Medicine organiseert Ademwerk en Cacao Ceremonies, Ademwerktrainingen, Sjamanistische basisopleiding en Healing journeys

Reviews

Atten Van der Vlugt

Verdiepingsdagen Breathwork Healer - Power Intrusion

Mooie gezangen, mooi en goed werk.

Lees meer

Shabnam Shazad

Verdiepingsdagen Breathwork Healer - Plantmedicijnen en Kracht

Hele fijne dag waarin ik weer een laag dieper heb kunnen reizen met het plant medicijn van cacao. Ik vond de begeleiding van Gaby en Naz mooi en ben heel dankbaar dat ik de ademopleiding bij Gaby heb gedaan en er ook mogelijkheden als deze dag zijn om weer in een onderwerp te verdiepen.

Lees meer

Kim Van deijck

Holy Spirit Midwinter Special - Shamanic Breath & Cacao

Bijzonder helend dankjewel voor de fijne support . Liefs kim

Lees meer

Breathwork Healer of the New Earth

Meer evenementen van Shunyata Medicine

Zaterdag, 11 mei. om 11:00
Circle of Connection
Shunyata Medicine
Cacao ceremonie Ademcirkel Sjamanisme
Vrijdag, 04 okt. om 10:00
Shamanic Soul - Breathwork Healer Certificate Training
Shunyata Medicine
Sjamanisme Ademwerk Persoonlijke Ontwikkeling

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Zondag, 26 mei. om 10:00
Workshop The Light within the Human Heart
Puresta
Healing Energiewerk Bewustzijnsontwikkeling
Zondag, 02 jun. om 14:00
Introductie Afrikaanse Healing
Blessing Amsterdam
Presentatie Healing Sjamanisme
Zondag, 28 apr. om 10:30
4 Pillars - inner dance of the polarities
Sadhaka
Tantra Lichaamswerk Energiewerk
Zaterdag, 08 jun. om 13:00
SYTYCA transformatie & adem event
EsEnergy
Adem Lichaamswerk Ademwerk
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl