Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Play Heart: Date Night!

Wednesday 01 March 2023 van 19:30 tot 22:00

Kanaalweg 84A, 3533 HG Utrecht, Nederland

Over dit evenement

Zin in een originele date? Een beetje aandacht voor elkaar? Op deze partner date avond kunnen jij en je liefje elkaar opnieuw ontdekken, intiemer met elkaar verbinden en vooral ook plezier beleven samen.

Voor prille liefdes, jarenlange relaties en misschien zelfs een eerste date.

Jullie zullen samen meegenomen worden in de verschillende onderdelen van de avond: bewegen van jullie lichamen, (licht) tantrische oefeningen en oefeningen waarmee je jezelf, partner en jullie relatie beter kunt leren kennen. We zullen aanraking expliciet uitnodigen. Je zult de onderdelen voornamelijk met je partner doen, soms iets alleen. Het kan heel fijn zijn om op date te zijn in een omgeving waar ook andere stellen zijn, en zo in de groep een bubbel van samenzijn te creëren. Hoewel we niet moeilijk doen over het uittrekken van een kledingstuk, zal er geen naakt zijn en zijn er geen seksuele handelingen in deze workshop.

Over Laura:
Laura geeft retraites en workshops op het gebied van tantra en seksualiteit (o.a. bij Play), werkt als seks- en relatiecoach en begeleidt stellen in tantra-dates aan huis. Ze tekent en schrijft en maakt boekjes waarmee je zelf met seksualiteit en relatieperikelen aan de slag kunt gaan. Een van Laura's grote drijfveren in het leven is genieten. In haar werk wil ze mensen dan ook ondersteunen in de levenskunst van het genieten: om zich vrijer te voelen om te genieten en met volle bewustzijn alle heerlijkheid in het leven te kunnen ervaren. Laura werkt met liefde en aandacht, met twee voeten op de grond en een blije kijk op het leven. Meer over Laura kun je bekijken op www.pratenoverseks.com.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Door: Laura Eggens
Voor: Speelse 20'ers en 30'ers

Kosten: €34,- per (gelegenheidss)stel ,

Inloop: 19:00
Workshop: 19:30-22:00
Chill-space: 22:00-22:30
Locatie: kanaalweg 84A, Utrecht
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Over Play Heart
De events van PLAY Heart zijn onderdeel van PLAY Utrecht en zoals je verwacht: gericht op de liefde. Voor speelse, zoekende, diepgang verlangende twintigers en dertigers. Liefde en relaties zijn toch wel een van de grotere thema’s in het leven. Misschien ken je extatische momenten, misschien ken je de pijn van een gebroken hart, ken je jezelf hierin van binnen en buiten of is juist nog veel te ontdekken. Dat spelen en ontdekken doen we graag samen! Deze events richten zich steeds op een ander onderdeel ervan, met wisselende facilitators die hun steentje bijdragen. Simone is kartrekker en co-host.

Over Simone
Simone gaat enorm aan op de liefde, en heeft jarenlang het bedrijf Wingman Dating gerund, waar ze daten vanuit een speelse en verbindende insteek aanvliegt. Het pad van tantra, persoonlijke ontwikkeling en yoga heeft haar, met name op het liefdesvlak, heel veel gebracht. De sprookjesverhalen over de liefde zijn wellicht verleden tijd, maar er is veel bewustwording, openheid en ontdekken voor in de plaats gekomen. Praten over de liefde is het allerleukst. En met mensen erover kletsen of mensen voor je neus zien daten minstens net zo leuk. Doe je mee? <3


Over Play:
Play organiseert workshops, dans-avonden, feesten, meditaties en festivals voor (jong) bewust Nederland: mensen die willen voelen dat ze leven. Onze events zijn natural high: zonder alcohol of drugs. Be real, come as you are. Play zit in Utrecht, Zwolle, Eindhoven en Nijmegen.
Play agenda: http://www.playcommunity.nl/

Wednesday 01 March 2023 van 19:30 tot 22:00

Kanaalweg 84A, 3533 HG Utrecht, Nederland

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

Play Utrecht organiseert workshops, cursussen en reeksen op het gebied van meditatie, dans, lichaamswerk, ademwerk, tantra, masage en nog veel meer.

In samenwerking met

Reviews

Eric

Play Heart: Love Junkie Rehab

Af en toe wat chaotisch. Veel positieve energie van Klazien. Ik vond de meditatie oefening en de oefeningen met intimiteit en grenzen het leukst.

Lees meer

Stijn

Play Utrecht: Knuffelcafé!

Het Knuffelcafé was een hele mooie ervaring. Perfect begeleid door Helmi, die aandacht heeft voor iedereen individueel en de groep in z'n geheel.

Lees meer

Jonathan Post Uiterweer

PLAY Utrecht - Open Playground

Als een kind zo blij gespeelt, gedanst, geknuffeld en gepraat. Play doet haar naam eer aan en ik ben dankbaar voor alle mooie vrolijke ontmoetingen

Lees meer

1. Choose your tickets
Regulier Ticket (voor 2 personen)

€ 34,80
Including € 0,80 service fee
Sold out
Transaction costs :
€ 0,00
Total:
€ 0,00
Play Heart: Date Night!

Meer evenementen van Play Utrecht

Sunday, 12 Feb. om 19:00
PLAY Utrecht - Open Playground
Play Utrecht
Playfulness
Monday, 13 Feb. om 19:15
Play Utrecht: Playfulness Workshop
Play Utrecht
Playfulness Innerlijk kind
Tuesday, 14 Feb. om 19:30
Play Utrecht - Tantra-cursus: Adventure into Self
Play Utrecht
Tantra Spirituele ontwikkeling Leven vieren
Thursday, 16 Feb. om 19:15
Play Utrecht - Seksles
Play Utrecht
Conscious Sexuality Persoonlijke ontwikkeling Lichaamswerk

Dit vind je misschien ook interessant

Saturday, 01 Apr. om 09:30
Shibari ANDY BURU on SURRENDER for BEGINNERS
Growing Loving Relations
Tantra Shibari Verbinding
Saturday, 04 Mar. om 16:00
Erotic Presence Workshop + Eden Space 🌶🌶🌶
Be Touched Community
Conscious Sexuality Aanraking Tantra
Wednesday, 08 Feb. om 19:30
Freedive: Rope Journey
Freedive Community
Shibari Lichaamswerk Aanraking
Friday, 17 Mar. om 10:30
Play Retreat Sêks: Rijkdom van het lijf
Play Community
Meerdaagse retraites Tantra Conscious Sexuality
Made with ♥ Copyright 2023 hipsy.nl