Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Conscious Dance Dating + Ecstatic Dance DJ Rafael Aragon

Zaterdag 11 februari 2023 van 14:00 tot 22:30

Studio 118, Graatakker 118A, 2300 Turnhout, België

Over dit evenement

In de avond ben je zoals altijd welkom voor Ecstatic Dance: Van een overvloed aan heerlijke muziek, zachtheid, krachtige positieve energie, een prachtig samen zijn, het leven vieren, emoties vrij laten, genieten van elke beweging, ...
(Meer over Ecstatic Dance onderaan deze info)

Maar in de namiddag hebben -voor wie wil- we deze keer iets heel bijzonders in petto:

CONSCIOUS DANCE DATING
Heb je zin in nieuwe, voedende en liefdevolle connecties in je leven, maar zijn datingsites niet jouw ding? Hou je van dansen, intuïtief bewegen of probeer je graag eens iets nieuws uit?
Dan is deze namiddag je op het lijf geschreven:
een heerlijke en unieke combinatie van conscious dance en daten…

Wat kun je van deze namiddag verwachten?

Zalig, authentiek, speels verbinden via de dans op heerlijke muziek.
In elke oefening schuilt de uitnodiging om telkens écht te mogen zijn en de ander ook écht te kunnen ontmoeten in het woordeloze...

Het is de bedoeling om via de dans iemand te ontmoeten om mee te daten/relateren, niet om grenzen te gaan aftasten of verleggen op vlak van seksualiteit/erotiek. Kleren blijven aan.
Afstemming en consent zijn een belangrijk onderdeel van deze conscious dance dating. We dansen volgens de richtlijnen van Ecstatic Dance (zie onder).

Je zal wellicht niet iedereen 1 op 1 ontmoeten en er zal achteraf geen matching zijn. Jij voelt nadien zelf aan met wie je verder wil verbinden in gesprek, dans, daten. Aan het eind van de workshop is er ruimte om te delen en een eerste stap te zetten in het verder connecteren. Ook de potluck na de workshop biedt een ontspannen kader om de nodige woorden, ervaringen, contactgegevens,...uit te wisselen. Uiteraard zal er aan het eind ruimte zijn om met elkaar uit te kunnen wisselen voor een mogelijk vervolg tijdens een potlock. Bovendien kan je ervoor kiezen om ’s avonds te blijven en de dans met jouw date verder te zetten verder al dansend te verbinden tijdens de Ecstatic Dance Love Edition.

Begeleiding
Deze conscious dance dating workshop wordt begeleid door An Willaert en Hanne Van Bosstraeten, beiden gepassioneerd in het begeleiden van conscious dance events en workshops. Zij reiken een ontspannen, speels, verdiepend en verbindend kader aan deze workshop, waarbij aandacht is voor de oprechte verbinding met de ander, maar ook met jezelf.

Voor wie is deze namiddag bedoeld?
Iedereen die de intentie heeft om iemand te ontmoeten om mee te daten/te relateren. Mensen van alle geaardheden en alle visies op liefdes- en vriendschapsrelaties zijn welkom!
We polsen graag vooraf naar jouw verwachtingen van deze workshop om te kijken of jouw verwachtingen in de lijn liggen van onze intentie voor deze namiddag.

TIMETABLE:
14u-17u: Conscious Dance Dating
17-19u: Napraten, kans om in woorden kennis te maken, Potluck

19u Welkom voor Ecstatic Dance
19u30 openingscirkel + intro + opwarming met Hanne
20u: Ecstatic Dance reis met DJ Rafael Aragon
22u: Closing circle

CONSCIOUS DANCE / ECSTATIC DANCE GUIDELINES
- Woordeloos: we dansen en spreken met ons lichaam, zonder woorden, zodat de wijsheid van ons lichaam zich kan uitdrukken en gezien/gehoord kan worden.

- Zuiver & puur: we kiezen ervoor om nuchter te dansen. Dit helpt om een veilige ruimte te creëren waarin dat wat in ons leeft zo authentiek mogelijk geuit kan worden.

- Blootsvoets: Op blote voeten hebben we een directer contact met de aarde, onze eerste danspartner. Zij draagt ons en verwerkt mee wat wij niet meer nodig hebben en loslaten tijdens de dans.

Zaterdag 11 februari 2023 van 14:00 tot 22:30

Studio 118, Graatakker 118A, 2300 Turnhout, België

Over de organisatie

“Your dance with life ... ”

Verbindende, bewuste evenementen / Coaching via dans / Ecstatic Dance / Systemic Dance -dansopstellingen / Private Day Retreats

Reviews

Marleen

Magische Maandagen - Systemic Dance:

De magische maandagen zijn terecht magisch te noemen. In een mooie omgeving zetten hanna en wim een fijn energieveld neer. Er wordt gedanst, genoten en geheeld. Het klopt altijd. Echt een aanrader

Lees meer

Julie Blasco

Ecstatic dance DJ Atmapriya + BODY PAINT workshop

prachtig natuurplekje - TOP locatie, zalig idee om ecstatic dance te combineren met een bodypaint workshop! Kei toffe hosts, dankjulliewel voor deze ervaring :) <3

Lees meer

W. Hens

Ecstatic dance DJ Atmapriya + BODY PAINT workshop

Het was weer een leuke ervaring! Leuke lieve mensen. Kleurrijk! Zalig om te doen! Grenzen verleggen, helend!! Bedankt en tot snel !!

Lees meer

Conscious Dance Dating + Ecstatic Dance DJ Rafael Aragon

Dit vind je misschien ook interessant

Zaterdag, 13 apr. om 20:00
NATARAJ IN THE JUNGLE
Nataraj
Vrije Dans Ecstatic Dance Dansen in verbinding
Zaterdag, 04 mei. om 19:00
NATARAJ UTRECHT | LIVE: THE WANDERER
Nataraj
Vrije Dans Ecstatic Dance Live muziek
Vrijdag, 29 mrt. om 19:00
Love in Motion 'Puur dansen' met DJ Iradi (b'day editie)
Esther Landa -Love in Motion-
Ecstatic Dance Conscious Dance Vrije Dans
Donderdag, 09 mei. om 12:00
NATURAL HIGH FESTIVAL ~ MAGIE VAN VERBINDING
Natural High
Cacao ceremonie Ecstatic Dance Tantra
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl