Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

opstellingen thema: Zelfvertrouwen en jezelf vertrouwen.

Zondag 12 maart 2023 van 14:00 tot 17:00

Trompstraat 1, 1271 SX Huizen, Nederland

Over dit evenement

Een zondagmiddag waarin we met een groep mensen die nieuwsgierig is, zich geroepen voelt, ergens mee zit, zich wil ontwikkelen of gewoon wil verdiepen, met elkaar gaan opstellen rondom een thema, deze keer is het thema: 'Zelfvertrouwen en jezelf vertrouwen.'
Erik Kuperus en Ilja Tromp zullen op hun eigen wijze de groep begeleiden. Direct, liefdevol en met humor zullen we nieuwe inzichten opdoen. Een prachtige manier om deze middag door te brengen. Voel je welkom! Je bent namelijk welkom.

Bij onze open opstellingen, laten we de vragen ontstaan tijdens de middag. We hebben dus geen indeling op basis van 'vragenstellers' en 'representanten'

Zo ontstaat er maximaal ruimte voor wat zich wil tonen. De inzichten die we hier met elkaar opdoen zijn altijd verassend en hartstikke waardevol.

Voor deze dagen hanteren we een flexibel tarief, we willen dat deze opstellingen voor iedereen toegankelijk zijn. Jij bepaalt de waarde, afhankelijk van jouw draagkracht. Gemiddeld betalen deelnemers 45,-

Ten slotte een ervaring van een deelnemer: “Met liefdevolle aandacht en humor gidst Erik ons in een zoektocht naar antwoorden op onze vragen. Zijn analyses zijn scherp en doeltreffend, waardoor niet alleen de vragensteller maar ook de andere deelnemers met nieuwe inzichten naar huis gaan.” V uit H.

Zondag 12 maart 2023 van 14:00 tot 17:00

Trompstraat 1, 1271 SX Huizen, Nederland

Over de organisatie

“Het mooie van inzicht; Je kunt het nooit meer ongedaan maken.”

'Ergens voor staan' begeleidt familieopstellingen, teamopstellingen, organisatieopstellingen en andere systeemopstellingen. Eerlijk en met humor.

In samenwerking met

Buro Lichaamszaken

Reviews

Lex Hupe

'open' familieopstellingen

Heb al vele opstellingen meegemaakt, maar nu nam ik een heel persoonlijke vraag mee. De begeleiders zagen veel meer dan ikzelf. Maar dat is ook logisch. Wat ik zo mooi aan opstellingen vind, is dat er geen oordeel is. Dat is zo waardevol! Altijd en overal hebben we oordelen klaar over van alles en nog wat, maar hier heb je echt even de ruimte nodig om te voelen wat er te voelen valt. En dat kan echt alleen maar als die oordelen helemaal weg zijn. Dat werkt bevrijdend! Overigens is er wel een verschil tussen 'open' en gericht opstellen. Aanrader!

Lees meer

Amir Carmel

Masterclass organisatieopstellingen (try-out) (uitverkocht)

Insightful, hands on approach, allowing beginners to step in immediately, and also goes deep into the practice and organisational patterns. Very natural and light and wise facilitator. Thanks!

Lees meer

Karlijn Jonker

Masterclass organisatieopstellingen (try-out)

Heldere toelichting én toepassing. Een waardevolle avond, waarbij Erik de groep met humor en vanuit openheid een inkijk gaf in hoe organisaties systemisch werken (of niet....)

Lees meer

opstellingen thema: Zelfvertrouwen en jezelf vertrouwen.

Dit vind je misschien ook interessant

Donderdag, 09 mei. om 10:00
Familieopstellingen dag 9 mei (Omgeving Apeldoorn)
Lisa de Kruijf | Familieopstellingen, kampen & therapie
Familieopstellingen Persoonlijke Ontwikkeling 1-Dags retraite
Dinsdag, 21 mei. om 13:45
Familie-opstelling 'bij Anne'
Bewustzijnsontwikkeling 'bij Anne'
Familieopstellingen Lichaamswerk Energiewerk
Zondag, 23 jun. om 14:00
Familieopstelling
Familieopstelling Nijmegen
Familieopstellingen
Donderdag, 25 apr. om 19:30
Opstellingenavond met ruimte voor 2 vraagstellers
Rose Hulscher
Energiewerk Familieopstellingen Healing
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl