Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Op weg naar je Hoger Zelf - Activatie en Transformatie

Zondag 23 april 2023 van 10:00 tot 17:00

Velperengh 2b, 3941 BZ Doorn, Nederland

Over dit evenement

De aarde en de mensheid is aan een grote evolutie bezig. We zijn op weg naar een nieuwe tijd, een nieuwe manier van leven. We leven in een eindtijd waarin we alles mogen opruimen van duizenden jaren, zodat we weer in onze volledige potentie mogen gaan komen, ons Hoger Zelf.

Deze individuele paden mogen wij allemaal gaan lopen en daar kunnen we wel wat hulp bij gebruiken. Wat je frequentie enorm verhoogd, is het in verbindende groepen samenkomen waar de frequentie hoog is en waar heling, transformatie en activatie plaats kan vinden. Op weg naar een nieuwe manier van leven hier op aarde. Deze "Op weg naar Je Hoger Zelf" dagen zijn daarvoor bedoeld. De groepen tellen 8 tot 10 deelnemers en worden begeleid door Tessa en mijzelf (zie info over ons onderaan deze pagina)

Tessa en ik worden ondersteund door vele liefdevolle lichtwezens (Opgestegen Meesters, (Aards) Engelen, Buitenaardsen, Elementalen, Reuzen en Draken) om je te helpen helen en waar d.m.v. Activaties en Transformaties je weer een stuk dichter bij je grootste potentieel komt. Het is daarnaast ook een dag om te delen en in liefdevolle verbinding samen te zijn.


De dagen zijn los te boeken, maar je kan je natuurlijk ook voor meerdere dagen of het hele traject opgeven. Het is aan jou.

Op zondagen op de volgende data:

- 12 maart 2023  (VOL reservelijst)

- 23 april 2023

- 21 mei 2023

- 2 juli 2023

- 10 september 2023

- 8 oktober 2023

- 5 november 2023

- 10 december 2023


Locatie: Centrum Nieuwe Aarde. Velperengh 2b in Doorn.
Tijd: 10:30 tot 17.00 uur. Inloop vanaf 10.00
Groep telt 8 - 10 deelnemers
Ticket: 130 euro
Overig: Voor koffie, thee en kleine versnaperingen wordt gezorgd. 
Zelf meenemen: Eigen lunch, flesje water, pen en papier, sloffen/dikke sokken. Draag gemakkelijk zittende kleding.

Wees welkom!

Liefs, Tessa en Stephanie Ayra

* Tessa werkt als ET-healer, channeler en energetisch opsteller en is daarnaast geschoold in de-armouring en (quantum) breathwork. Zij staat in nauw contact met haar gidsen waarin Yeshua en Maria Magdalena een belangrijke plaats innemen. Zij is afkomstig van Arcturus en heeft een lange tijd in het Engelenrijk doorgebracht. Zij is naar aarde gekomen om de mensheid te ondersteunen in het ascentieproces, voornamelijk door de boodschap van Liefde uit te dragen.

* Stephanie Ayra is al weer een aantal jaren bezig om haar taak als begeleider en teacher van lichtwerkers te leven. Haar werk bestaat uit het begeleiden van lichtwerkers d.m.v. Regressie, Astrale Reizen, Multi Dimensionaal Healing, Reading, Coaching, cursussen en opleidingen. Ze is afkomstig van Andromeda en staat in nauw contact met vele verschillende Lichtmeesters die momenteel de aarde en de mensheid ondersteunen in het ascensieproces.

Zondag 23 april 2023 van 10:00 tot 17:00

Velperengh 2b, 3941 BZ Doorn, Nederland

Over de organisatie

“Samen naar verlichting”

Centrum Nieuwe Aarde organiseert Multi Dimensionale Opleidingen, Trajecten, Astrale Reizen, Transformatie & Activatie Dagen en Choco Bliss Ceremonies.

Op weg naar je Hoger Zelf - Activatie en Transformatie

Dit vind je misschien ook interessant

Zondag, 02 jun. om 14:00
Introductie Afrikaanse Healing
Blessing Amsterdam
Presentatie Healing Sjamanisme
Zaterdag, 25 mei. om 20:00
TransformatieTheater Voorstelling met Camie Bonger
TransformatieTheater
Theater Live muziek Lichtwerk
Zondag, 26 mei. om 10:00
Workshop The Light within the Human Heart
Puresta
Healing Energiewerk Bewustzijnsontwikkeling
Zaterdag, 29 jun. om 11:00
Summer Gathering Festival
The Healing Breath
Festivals Gatherings Healing
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl