Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Mexican Kambo Ceremony

Zaterdag 28 januari 2023 van 10:00 tot 13:00

Den Haag, Nederland

Over dit evenement

--English below--

Kambo is een zeer krachtig medicijn dat zijn oorsprong vind in het Amazone gebied van Brazilie, Zuid Amerika. Volgens de traditie word het gebruikt om zuivering van lichaam en ziel op gang te brengen, en 'panema' te genezen (negativ energy)
Het is de afscheiding/gif van een kikker. De Phyllomedusa bicolor.
Deze afscheiding bevat een groot hoeveelheid bioactieve peptiden (aminozuren) welke verantwoordelijk zullen zijn voor het fysieke effect. Denk aan overgeven en diarree, duizeligheid, koortsachtige warmte. Een detox.
Kambo heeft geen enkele psychoactieve of hallucinerende werking.
De Kambo word in de huid aangebracht en zal hierdoor snel in het bloed terecht komen.
Het is een enorme boost voor het immuunsysteem.

De Kambo ceremonie zal gegeven worden door Rebeca en Max.
Zij komen uit Mexico en bewandelen al meer dan 20 jaar dit pad van het Sjamanistische medicijnwerk. Momenteel zijn ze in Europa om hun kennis en kunde met ons te delen en ons te ondersteunen in het proces waarin we zijn.
Kambo is een zeer krachtige medicijn en reinigt het systeem op zowel fysiek, spiritueel, emotioneel en mentaal vlak. Een reset, om daarna weer met een totaal gereinigd systeem verder te kunnen en het blanco canvas te beschilderen zoals jij dat wilt.

Het is aan te raden om 3 dagen van te voren te letten op wat je eet, dit betekent, niet teveel suiker, ongezonde vetten koffie en alcohol. Zodat je systeem schoon is voordat de reiniging begint, op deze manier is het nog effectiever en kan de werking je dieper raken.
Ook is het mooi met een intentie te werken, even stil te staan bij wat je wilt ontvangen van dit medicijn en wat je wens is uit deze ervaring te halen.

Mocht je vragen hebben over Rebeca en Max, of de Kambo ceremonie neem contact met me op.

Kambo is a very powerful medicin that fiend its origin in the Amazon region of Brazil, South America. According to tradition, it is used to initiate purification of body and soul, and to heal 'panema' (negativ energy). It is the secretion/poison of a frog.
The Phyllomedusa bicolor. This secretion contains a large amount of bioactive peptides (amino acids) which will be responsible for the physical effect. Think of vomiting and diarrhea, dizziness, feverish heat. A deep detox.
Kambo does not have any psychoactive or hallucinatory effect.
The Kambo is applied in the skin and will therefore quickly go in to the blood.
It's a huge boost to the immune system.

The Kambo ceremony will be given by Rebeca and Max.
They come from Mexico (Chiapas) and have been walking this path of shamanic medicine for more than 20 years.
They are currently in Europe to share their knowledge and skills with us and to support us in the process in which we are.
Kambo is a very powerful 'cleaner' and cleanses the system on a physical, spiritual, emotional and mental level. A reset, to then be able to continue with a totally cleaned system and to paint the blanco canvas the way you want.

We advise you to pay attention to what you eat 3 days in advance. This means, not too much sugar, unhealthy fats coffee and alcohol. So that your system is already calmed down a bit before the cleaning starts. This way it is even more effective and the session can affect you more deeply.
We also recomment to work with an intention, to reflect on what you want to receive from this medicine. And to know what you want to get rid of out of your system.

If you have any questions about Rebeca and Max, or the Kambo ceremony you can always contact me.

https://www.facebook.com/manalomimassage/
06-51241145

Zaterdag 28 januari 2023 van 10:00 tot 13:00

Den Haag, Nederland

Over de organisatie

Met alle aandacht je binnenwereld beter leren kennen, thuis komen bij jezelf. Met behulp van lichaamswerk, ceremonie en spelen. Het leven vieren

Rosa Elizabeth

Reviews

Bouke Wiebe

Mexican Kambo Ceremony

Puur, helend en in een veilige setting. 🙏

Lees meer

Mandy

Mexican Kambo Ceremony

Lieve Rosa, bedankt voor het warme ontvangst. Voor mij was het de eerste keer dat ik deel nam aan een Kambo ceremonie en stapte er vol vertrouwen in en open minded. Maxz en Rebecca zijn ontzettende lieve professionele mensen die mij heel liefdevol en zorgzaam door het proces begeleid hebben. Ik had van tevoren al gelezen dat je je heel beroerd kan voelen en dat heb ik geweten. Naderhand was ik heel erg moe en heb nog een tijd rustig gelegen en daarna een heerlijke soep gegeten. Thuis ben ik naar bed gegaan en heb in een coma gelegen. Zo ontzettend diep geslapen. Het was een hele bijzondere ervaring en ben dankbaar dat ik dit mee heb mogen maken. Dank je lieve Rosa, Rebecca en Maxz, jullie doen ontzettend mooi werk! Heel veel liefs Mandy

Lees meer

Josje Van der Sterre

Mexican Kambo Ceremony

Super. Je gaat de ceremonie in met je persoonlijke intentie en het ritueel geeft je een extra motief om iets in jezelf op te lossen.. De ziekmakende effecten zijn even niet zo fijn, maar de ruimte die er in jezelf door ontstaat is wat je wilt bereiken. Ik ga er van uit dat ik nog een keer zal gaan op gegeven moment. Dank je wel Rosa voor de organisatie!

Lees meer

Mexican Kambo Ceremony

Dit vind je misschien ook interessant

Zaterdag, 30 mrt. om 13:15
The vibrating sleep meditation
SinewaveHealing
Detox Soundhealing Meditatie
Donderdag, 18 apr. om 19:00
Lezing: De Helende werking van Psychedelica door Stendert Rademakers
Mevrouw de Man
Lezing Plantmedicijn Innerlijke Reis
Zaterdag, 20 apr. om 13:00
CacaoBliss retreat & Systemisch werk
inn.contact
Plantmedicijn Systemisch werk
Zaterdag, 06 apr. om 11:00
Plantmedicijnenreis met Paddenstoel, truffel, Caapi en Blue Lotus
Lust voor leven
Plantmedicijn Truffel Ceremonie Innerlijke Reis
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl