Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Familieopstellingen & Cacao Deeprelax Healing ceremonie

Saturday 04 February 2023 van 10:00 tot 17:00

Kostverlorenweg 1D, 1183 TM Amstelveen, Nederland

Over dit evenement

Familieopstellingen en Cacao ceremonie met Deeprelax Healing zijn ook los van elkaar te boeken.
Familieopstellingen 10.00-13.00u | Cacao + Deeprelax Healing 14.00-17.00u

Door middel van systemisch werken met familieopstellingen krijg jij inzichten op levensvraagstukken, kun je patronen doorbreken en heel je familiedynamieken. Jij pakt weer de regie over jouw eigen leven door trauma's onder ogen te komen, te erkennen, doorvoelen en lasten daar te laten waar ze horen.

Familieopstellingen is een therapeutische vorm waarin je voornamelijk onbewuste processen gaat (h)erkennen en er expressie aan kunt geven. Dit is helend voor jezelf en je (liefdes)relaties met anderen. Er ontstaat ruimte voor vertrouwen, verbinding, veiligheid, vrijheid en vergeving.

Vrijwel al je problemen komen voort uit gevoelens en gedachten die gevormd zijn door (negatieve) herinneringen en ervaringen (en die van onze voorouders). Vraagstukken hoeven niet over je familie te gaan. Elk probleem of vraagstuk kan ingebracht worden in een opstelling. De diepe onderliggende pijn is vaak terug te herleiden uit je familiesysteem en die zullen we naar de oppervlakte brengen.

Door de inzichten die je krijgt in een familieopstelling kun je de regie weer terug pakken over jouw eigen leven. Je komt meer in je kracht te staan. Door het inzicht verandert jouw vraag. De oplossing volgt wanneer je de kern van het probleem (h)erkent en hier expressie aan kunt geven. Het is aan jou om de regie terug te pakken.

Ik sta naast jou om je naar de kern toe te begeleiden. Vanuit systemisch inzicht en intuïtief coachen.

Cacao in combinatie met Deeprelax Healing vergroot dankbaarheid en leert ons de verbinding met onszelf te her-inneren. Het drinken van een ceremoniële dosis pure cacao is een echte hartopener en zet onze zintuigen meer open. Door de hoge concentratie magnesium kun je gemakkelijker in een diepe ontspanning raken wat het proces van de Deeprelax Healing sessie versterkt.
Deeprelax Healing is een diepe vorm van geleide meditatie en ontspanning. Waarin je door verschillende lagen begeleid wordt naar jouw onderbewuste. Op dit diepe niveau kan er heling plaats vinden en vastgeroeste overtuigingen doorbroken worden.

Het is een prachtige manier om de diepe kern van je intuïtie te activeren. Juist in de december maand is dit event gepland zodat je vooral incheckt bij jezelf en dankbaarheid vergroot.

Boek je zowel de familieopstellingen als de cacao ceremonie dan ben je helemaal voorbereid om de kerstdagen en het nieuwe jaar in te gaan vanuit liefde, verbinding, vergeving en vertrouwen in jezelf als je familiesysteem.

Let's connect

Saturday 04 February 2023 van 10:00 tot 17:00

Kostverlorenweg 1D, 1183 TM Amstelveen, Nederland

Over de organisatie

“Je bestaat alleen in de context. ”

Familieopstellingen | Cacao & Truffel Retreats | De kracht van eigen verantwoordelijkheid nemen voor emoties en gevoelens, loslaten en vergeving

Reviews

Jessy Groenewoud

Truffel ceremonie in het bos

Enorm fijne ervaring! Ik kan het iedereen aanraden! Super verzorgd en georganiseerd ❤️

Lees meer

Alain HUYGHEBAERT

Truffel ceremonie in het bos

Graag laat ik weten dat Anita en Esmee deze prachtige ceremonie heel liefdevol en professioneel hebben georganiseerd. Het is een echte aanrader voor mensen die op een dieper en spiritueel niveau zich zelf wensen te ontplooien en een andere werkelijkheid willen ervaren. De begeleiding was uitstekend en de plaats was zeer mooi en heel gepast voor de ceremonie. Bedankt.

Lees meer

Jessy Groenewoud

Awareness One Day Retreat - Opstellingen & Breathwork

Geweldig georganiseerd, een heel fijne energie. De inzichten die je op doet zijn enorm en ik ben weer helemaal opgeladen. Echt een enorme aanrader ❤️

Lees meer

Familieopstellingen & Cacao Deeprelax Healing ceremonie

Dit vind je misschien ook interessant

Wednesday, 27 Dec. om 19:00
EndOfTheYear special: Ecstatic Full Moon Cacao Ceremony DJYarl
MoonFool
Full Moon Ecstatic Dance Cacao ceremonie
Saturday, 09 Dec. om 10:00
Ecstatic Dance Winter Gathering SOLD OUT
Ecstatic North
Ecstatic Dance Gatherings 1-Dags retraite
Saturday, 16 Dec. om 15:00
Cacao, Moving Stories, Ecstatic Dance
Janneke Bexkens
Cacao ceremonie Ecstatic Dance Performance
Sunday, 21 Jan. om 10:00
One Day Yin Cacao Retreat - middenin de Flevonatuur
In het moment yoga
Cacao ceremonie 1-Dags retraite Yoga
Made with ♥ Copyright 2023 hipsy.nl