Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

UITVERKOCHT - Zweethut ceremonie gemengd

Zondag 29 januari 2023 van 10:30 tot 19:00

Het Verre Oosten, Rijksstraatweg 2, 8131 PB Wijhe, Nederland

Over dit evenement

Leuk dat je mee wilt doen met deze Zweethut ceremonie.
Het is een gemengde hut met vrouwen en mannen.

Het programma bestaat uit:
- Een helende Zweethut
- Stenenceremonie
- Landingsmeditatie
- Een dag in de buitenlucht in contact met de elementen
- Een lichte lunch
- Samen eten iedereen die zin heeft
- Een heerlijke maaltijd na de ceremonie
- Thee en water
- Een verbindende dag met leuke mensen
Het mini retreat kost €95,- De prijs van dit ticket (€25,-) is een aanbetaling om je plek in de hut te reserveren. Het resterende bedrag betaal je cash bij aankomst. Voor een overnachting boek je een los ticket.


Over de Zweethut:
De zweethut of sweat-lodge of Inipi -in 'Lakota'- is een mentaal-, fysiek-, spiritueel- en emotioneel- reinigingsritueel waarbij je ‘naar binnen kunt keren om jezelf te ontmoeten’. Het wordt al vele eeuwen gebruikt in Noord-Amerika door de Lakota Indianen en vele andere volken over de hele wereld. Rondom de elementen van de natuur, de windrichtingen en de 'spirits' wordt een bijzondere ceremonie gecreëerd.

Inipi betekent huis van de adem. De adem is onze levensenergie en heeft een belangrijke rol rondom de hut. De Inipi is gemaakt van wilgentakken en wordt afgedekt met wollen dekens. In het midden is een put waarin hete stenen worden gelegd, waarover water wordt gegoten. De ceremonie bestaat doorgaans uit 4 rondes. De ingang van de hut gaat dicht en het wordt donker. Rondom de stenen word afwisselend muziek gemaakt, gezongen en er zijn periodes van stilte.

Overweeg je voor het eerst mee te doen? Wellicht merk je dan dat je allerlei vragen oppoppen op basis van deze tekst. Zoals hoe heet wordt het, of hoe lang zitten we in de hut, kan ik de hut ook uit. Allemaal hele normale vragen. Die had ik zelf ook. Het hoofd wil graag weten waar we aan toe zijn. Waar het juist over gaat in de hut is om uit je hoofd en in je lijf (gevoel) te komen. Om te onderzoeken wat er gebeurt als je vanuit dit gevoel de uitdagingen aan kunt gaan ipv vanuit je brein. De hut is eigenlijk een metafoor hoe je in het dagelijks leven omgaat met situaties en uitdagingen.

Dus aan jou de vraag, voel eens in, is dit een ervaring die je vraag mee zou willen maken. Ook als je (of je hoofd) nog niet alle antwoorden hebt?

Kom je voor het eerst en vind je het spannend? Dan zit je bij ons goed. We besteden op de dag zelf alle benodigde aandacht aan dat wat er nog speelt, zodat je je veilig voelt om de zweethut in te stappen.

De hitte van de stenen nodigt je uit om door het contact met je eigen ademhaling, de aarde en de elementen om weer helemaal in jezelf te landen.

Wil je meer innerlijke rust en focus? Wil jij oude shit opruimen? Het overlijden van een dierbare verwerken? Wil je ervaren hoe het is om met de steun van een tribe echt te verbinden met jezelf? Wil jezelf uitdagen en deze stap zetten?

Meld je dan aan voor deze Zweethut ceremonie onder de professionele begeleiding van Jeroen Klijberg van Shamanic Elements, en laat je dragen op het prachtige land van Mark en Evelien van Welkom in het Verre Oosten.

Je ontvangt nog een mail met praktische info, zoals wat neem je mee en de exacte locatie.
De betaling van dit ticket is een aanbetaling. Op de dag zelf neem je nog €70 mee in een envelop met je naam erop geschreven.

Zijn er vooraf vragen dan kun je bellen met Jeroen - 0641222437

Zondag 29 januari 2023 van 10:30 tot 19:00

Het Verre Oosten, Rijksstraatweg 2, 8131 PB Wijhe, Nederland

Over de organisatie

“Terug naar je bron. Luisteren naar je eigen inner voice.”

Shamanic Elements organiseert evenementen rondom de elementen en natuur. Zweethutten, sjamanistische reizen, mannenwerk, ceremonies en rituelen. <3

In samenwerking met

Reviews

Sandra Viel

Hoe komt de nieuwe tijd eruit te zien?

Het was inspirerend! Tijd tekort, warme sfeer. Blij dat ik erbij was. Sandra

Lees meer

Sander

Welkom in de Mannencirkel

Het was echt geweldig! Voor mij was deze mannencirkel de eerste keer, maar wat is het fijn om met andere mannen in de verbinding te zijn. De sfeer en energie waren echt top. De locatie was rustig en erg mooi! Ik kijk uit naar een vervolg! Thanks voor deze ervaring en het gevoel van broederschap.

Lees meer

Robert Jan

Zweethut ceremonie ma 6 maart, 2 starttijden 15 of 18u

Wat een mooie ervaring was dit. Mooi cadeautje voor jezelf om dit te doen.

Lees meer

UITVERKOCHT - Zweethut ceremonie gemengd

Dit vind je misschien ook interessant

Zaterdag, 22 jun. om 10:00
Zweethut/Inipi ceremonie (Lakota), zomer zonnewende (gemengd)
Dryw eiland
Zweethut Ritueel Equinox/Zonnewende
Zaterdag, 04 mei. om 10:00
4 Mei Vreugde Retraite dag - non profit
Opwaartse Spiraal
1-Dags retraite
Woensdag, 24 apr. om 12:00
Think Gita Day Retreat
Vedic Essence
1-Dags retraite
Vrijdag, 09 aug. om 16:00
Root of Joy 2024
Root of Joy
Mini retraite in de natuur Gatherings
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl