Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

UITVERKOCHT - Zweethut ceremonie gemengd

Sunday 29 January 2023 van 10:30 tot 19:00

Het Verre Oosten, Rijksstraatweg 2, 8131 PB Wijhe, Nederland

Over dit evenement

Leuk dat je mee wilt doen met deze Zweethut ceremonie.
Het is een gemengde hut met vrouwen en mannen.

Het programma bestaat uit:
- Een helende Zweethut
- Stenenceremonie
- Landingsmeditatie
- Een dag in de buitenlucht in contact met de elementen
- Een lichte lunch
- Samen eten iedereen die zin heeft
- Een heerlijke maaltijd na de ceremonie
- Thee en water
- Een verbindende dag met leuke mensen
Het mini retreat kost €95,- De prijs van dit ticket (€25,-) is een aanbetaling om je plek in de hut te reserveren. Het resterende bedrag betaal je cash bij aankomst. Voor een overnachting boek je een los ticket.


Over de Zweethut:
De zweethut of sweat-lodge of Inipi -in 'Lakota'- is een mentaal-, fysiek-, spiritueel- en emotioneel- reinigingsritueel waarbij je ‘naar binnen kunt keren om jezelf te ontmoeten’. Het wordt al vele eeuwen gebruikt in Noord-Amerika door de Lakota Indianen en vele andere volken over de hele wereld. Rondom de elementen van de natuur, de windrichtingen en de 'spirits' wordt een bijzondere ceremonie gecreëerd.

Inipi betekent huis van de adem. De adem is onze levensenergie en heeft een belangrijke rol rondom de hut. De Inipi is gemaakt van wilgentakken en wordt afgedekt met wollen dekens. In het midden is een put waarin hete stenen worden gelegd, waarover water wordt gegoten. De ceremonie bestaat doorgaans uit 4 rondes. De ingang van de hut gaat dicht en het wordt donker. Rondom de stenen word afwisselend muziek gemaakt, gezongen en er zijn periodes van stilte.

Overweeg je voor het eerst mee te doen? Wellicht merk je dan dat je allerlei vragen oppoppen op basis van deze tekst. Zoals hoe heet wordt het, of hoe lang zitten we in de hut, kan ik de hut ook uit. Allemaal hele normale vragen. Die had ik zelf ook. Het hoofd wil graag weten waar we aan toe zijn. Waar het juist over gaat in de hut is om uit je hoofd en in je lijf (gevoel) te komen. Om te onderzoeken wat er gebeurt als je vanuit dit gevoel de uitdagingen aan kunt gaan ipv vanuit je brein. De hut is eigenlijk een metafoor hoe je in het dagelijks leven omgaat met situaties en uitdagingen.

Dus aan jou de vraag, voel eens in, is dit een ervaring die je vraag mee zou willen maken. Ook als je (of je hoofd) nog niet alle antwoorden hebt?

Kom je voor het eerst en vind je het spannend? Dan zit je bij ons goed. We besteden op de dag zelf alle benodigde aandacht aan dat wat er nog speelt, zodat je je veilig voelt om de zweethut in te stappen.

De hitte van de stenen nodigt je uit om door het contact met je eigen ademhaling, de aarde en de elementen om weer helemaal in jezelf te landen.

Wil je meer innerlijke rust en focus? Wil jij oude shit opruimen? Het overlijden van een dierbare verwerken? Wil je ervaren hoe het is om met de steun van een tribe echt te verbinden met jezelf? Wil jezelf uitdagen en deze stap zetten?

Meld je dan aan voor deze Zweethut ceremonie onder de professionele begeleiding van Jeroen Klijberg van Shamanic Elements, en laat je dragen op het prachtige land van Mark en Evelien van Welkom in het Verre Oosten.

Je ontvangt nog een mail met praktische info, zoals wat neem je mee en de exacte locatie.
De betaling van dit ticket is een aanbetaling. Op de dag zelf neem je nog €70 mee in een envelop met je naam erop geschreven.

Zijn er vooraf vragen dan kun je bellen met Jeroen - 0641222437

Sunday 29 January 2023 van 10:30 tot 19:00

Het Verre Oosten, Rijksstraatweg 2, 8131 PB Wijhe, Nederland

Over de organisatie

“Onderzoeken wie je werkelijk bent”

Shamanic Elements organiseert evenementen rondom de elementen en natuur. Zweethutten, sjamanistische reizen, mannenwerk, ceremonies en rituelen. <3

In samenwerking met

UITVERKOCHT - Zweethut ceremonie gemengd

Meer evenementen van Shamanic Elements

Monday, 06 Mar. om 15:00
Zweethut ceremonie ma 6 maart, 2 starttijden 15 of 18u
Shamanic Elements
Zweethut 1-Dags retraite Mini retraite in de natuur

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Saturday, 25 Mar. om 09:00
Qi in Beweging
Mana Gezondheidspraktijk
Energiewerk Meditatie 1-Dags retraite
Sunday, 12 Feb. om 10:00
Rite of the Womb & Cacao Ceremonie
Anita Sophia
Cacao ceremonie Rite of the Womb 1-Dags retraite
Saturday, 03 Jun. om 09:00
Total Health & Body Balance Event
Total Health & Body Balance Event
Mini retraite in de natuur
Friday, 10 Feb. om 14:00
Deveza day retreat
Karin Seelen
1-Dags retraite
Made with ♥ Copyright 2023 hipsy.nl