Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Sacred Cacao Bliss ceremonie

Zaterdag 11 februari 2023 om 15:00 tot zondag 12 februari 2023 om 13:00

Abcoude, 1391 Abcoude, Nederland

Over dit evenement

Lijkt Ayahuasca je nog net iets te heftig? Cacao Bliss bevat naast de rauwe cacao, het bestanddeel Psilocybine (uit Magic Truffels) en 37 andere kruiden ook Caapi, het stofje dat ook in Ayahuasca zit.

Cacao Bliss is niet zo intens als Ayahuasca, het is een veel zachter plantmedicijn. Een voordeel is dat je het makkelijk in fases (per uur) kunt opbouwen. Een Cacao Bliss ceremonie maakt het mogelijk om een diepe innerlijke reis te maken die je enorm kan ondersteunen in je leven.

Je kunt de spirit van de planten beschouwen als jouw teacher. Het is een plantmedicijn gemaakt vanuit een alchemie van verschillende planten om je vanuit zielsniveau te genezen. Een nieuw geneesmiddel voor de Ziel, een krachtige combinatie van Moeder Natuur.

In het weekend van zaterdag 11 februari op zondag 12 februari 2023 faciliteren wij, Kimm van rePOSE Healing en Caroline van TANKSTATION…, een Cacao Bliss Ceremonie. We ontmoeten je graag in een veilige intieme groep met maximaal 9 personen op een sfeervolle locatie onder de rook van Amsterdam.

Programma
Om 15.00 uur zaterdagmiddag starten we met de sacred ceremonie. We openen de cirkel met een ontmoeting, het delen van een intentie, een optionele Rapé ronde (3e oog opener) waarna we op reis gaan met het sacred plantmedicijn Cacao Bliss. Na afloop van de reis eten we gezamenlijk een heerlijke plantbased maaltijd waarna we overnachten op de lokatie.

De volgende ochtend gaan we weer een laagje dieper met de BRTT® (Body Remembers Trauma Therapie) en TRB® (Trauma Release Breathwork) sessies. BRTT® en TRB® werken door de vele lagen van lichaamspantsering heen om zo fysieke, emotionele en mentale spanning los te laten uit je lichaam, geest en zenuwstelsel.

Ze stellen je in staat om toegang te verkrijgen tot het lichaamsgeheugen van het trauma en alles waar je je (onbewust) aan vasthoudt los te laten zonder te spreken, alleen door te ademen en voelen. Deze technieken gaan je helpen bij het ontgrendelen, loslaten en integreren van al je (zwaardere) emoties die je met je meedraagt met als gevolg een lichter gevoel, een helder weten en een betere connectie met jouw intuïtie. Rond 12/13 uur nemen we afscheid van elkaar en ga je als een herboren mens de deur uit.

Wat brengt Cacao Bliss jou?
Cacao Bliss is een medicijn dat je helpt je hart te openen (het portaal naar je ziel), je dichter bij jouw eigen kern brengt wanneer je vastloopt in het leven of veel twijfelt, als je zoekende bent naar wat je werkelijk wilt of gewoonweg niet lekker in je vel zit. Het helpt je bij inzichten, ontwaken, helen van het verleden of pijn en het verruimen van je bewustzijn.

Tijdens een Cacao Bliss reis worden er nieuwe neurologische verbindingen gemaakt tussen je hersencellen wat betekent dat je je herinneringen kunt her-evalueren.

Trauma, post-traumatische stress, burn-out, depressie en verslaving kunnen hierdoor verminderen of zelfs verdwijnen. Je verlegt je grenzen en laat oude angsten los. Een reis met Cacao Bliss geeft je inzichten, visioenen, wijsheid, vreugde, confrontatie, vrede, emoties en meer. Het is misschien niet altijd waar je op hoopt, en dit kan direct ook de les zijn.

De ceremonie kan dus behalve verlichtend ook zeer confronterend en uitdagend zijn. Het is goed om je daarvan bewust te zijn als je van plan bent mee te doen aan een Cacao Bliss ceremonie. Ben je werkelijk bereid diep in jezelf af te reizen en je problemen of dat wat je dan ook kan tegenkomen onder ogen te zien?

Cacao Bliss kan helpen bij:

Angsten
Burn-Out
Stress
Onzekerheid
Hart openen: uit je hoofd, in je hart
Spirituele groei
Zelfliefde
Innerlijke rust
Depressie
Eenzaamheid
Zelfinzicht
Zelfliefde
Zielsmissie ontdekken
Verdieping
Onzekerheid
Faalangst
In vrede komen met het verleden
Trauma helen
Rouwverwerking
Vinden van jouw diepere levensmissie
Blokkades oplossen
Stoppen met dingen of relaties die je niet meer dienen
Weggestopte ervaringen, herinneringen en emoties komen aan de oppervlakte op een zachte manier

Wat vraagt Cacao Bliss van jou?
De 4 belangrijkste sleutelwoorden tijdens een Cacao Bliss ceremonie zijn:

Overgave
Vertrouwen
Acceptatie
Loslaten

Het is niet precies van te voren te voorspellen wat er tijdens jouw reis naar boven komt maar weet: je krijgt precies wat je aankunt en niet meer!

Investering in jezelf
€295

Cacao Bliss Ceremonie
Optionele Rapé ronde
Sound Healing
BRTT (Body Remembers Trauma Therapie)
TRB (Trauma Release Breathwork)
Sfeervolle ruimte in de buurt van Abcoude
Plantbased maaltijd, ontbijt, gezonde snacks, water & kruidenthee
Intieme kleine groep van maximaal 8 personen
Proffessionele begeleiding

Persoonlijke aandacht
De ceremonie wordt begeleidt door Kimm Bakkers, Caroline Fuchs en Gerard Jasperse. Elk lid van het team heeft een waardevolle wijsheid om te delen. We zijn allemaal ervaren in het werken met mensen op psychologisch, emotioneel, fysiek en spiritueel niveau. Persoonlijke aandacht en een setting creëren waarin jij je veilig voelt, vinden wij heel belangrijk.

Nadat je ons een mail hebt gestuurd, zenden we jou een intake formulier op. Ook sturen we jou nog meer gedetailleerde informatie over de locatie, het dieet voor aanvang van de ceremonie ect. Wanneer je het intake formulier ingevuld naar ons terug stuurt, maken we een telefonische afspraak om elkaar alvast te leren kennen en jouw doel voor deze reis te bespreken. Ook bespreken we eventuele fysieke & psychische aandoeningen en eventuele medicatie die jij neemt, zodat we zeker weten dat jij deze reis veilig kunt aangaan.

Wanneer je interesse hebt in deze ceremonie of graag op onze mailing-list zou willen zodat je op de hoogte gehouden wordt over volgende ceremonies die in de planning staan, stuur ons dan een mail naar info@repose-healing.com
Je kunt ons ook volgen op Instagram

Kimm Bakkers @repose.healing
Caroline Fuchs @tankstation.studio

Zaterdag 11 februari 2023 om 15:00 tot zondag 12 februari 2023 om 13:00

Abcoude, 1391 Abcoude, Nederland

Over de organisatie

“'Everything I was searching for was within me all along'”

Mijn missie is: mensen verbinden. Met zichzelf, elkaar, de natuur en het grotere geheel.

Reviews

Aniek

Cacao Bliss ceremonie

Het was een prachtige ervaring die ik iedereen zou aanraden. Liefdevol begeleid door Kimm en Renate. Enorm bedankt!

Lees meer

Leana Van der Meijden

Cacao Bliss ceremonie

Echt een fantastische ervaring gehad bij Kimm en Renate. De setting was prachtig, in een yurt in de natuur. Met de gezamenlijke maaltijden in een mooie kas. Heerlijk wanneer het lekker weer is. De begeleiding was ontzettend goed. Ik voelde me veilig, en ze stelde ons meerdere malen voor, tijdens en na de retreat gerust wat ik enorm waardeerde. Wat deze retreat zo uniek maakte was de breathwork die we ervoor deden om ons alvast “los” te maken, plus de Body Remembers Therapy die we de ochtend na de ceremonie deden om de ervaring met de chocolaatjes af te sluiten. Ik ben het nog steeds allemaal aan het verwerken maar ik ben heel blij dat ik RePose heb gevonden om deze sessie bij te doen. Ik heb het nergens anders willen ervaren. Dankjulliewel 🙏

Lees meer

Marit

Cacao Bliss ceremonie

Voor de tweede keer deze ceremonie gedaan en wauw, wat was t weer een intense en mooie ervaring! Onvergetelijk, heel verschillende ervaringen en beiden met heel waardevolle inzichten. Met ontzettend veel dank aan Kimm en Renate voor de enorm fijne, liefdevolle en veilige bedding die zij neerzetten. Door hun manier van zijn en begeleiden kon ik mij helemaal overgeven aan de reis die je tijdens deze ceremonie kan maken. De sessies met het ademwerk en de BTR maken de ervaring helemaal compleet! Nogmaals onwijs bedankt Kimm en Renate, en voor iedereen die nog twijfelt, doen, en zeker bij deze dames!!

Lees meer

Sacred Cacao Bliss ceremonie

Meer evenementen van rePOSE healing

Uitverkocht
Vrijdag, 19 apr. om 10:00
Magic Truffel ceremonie
rePOSE healing
Plantmedicijn Truffel Ceremonie Innerlijke Reis
Zaterdag, 11 mei. om 12:30
Cacao Bliss ceremonie
rePOSE healing
Plantmedicijn Innerlijke Reis Ademcirkel
Donderdag, 16 mei. om 10:30
Body Remembers Trauma Therapy & Trauma Release Breathwork
rePOSE healing
Healing Ademwerk Therapie
Donderdag, 30 mei. om 10:30
Body Remembers Trauma Therapy & Trauma Release Breathwork
rePOSE healing
Healing Ademwerk Therapie

Dit vind je misschien ook interessant

Zondag, 21 apr. om 16:00
Breathwork Deepdive
Ramon Kinkel Breathwork
Adem Ademwerk Cursus
Zondag, 28 apr. om 12:00
Soul Revolution Breathwork | Verbonden Ademreis | Noordwijk
Soul Revolution
Adem Ademwerk Bewustzijnsontwikkeling
Vrijdag, 26 apr. om 16:00
Verdiepend Ademweekend
INBODIMENT//
Meerdaagse retraites Ademwerk
Zondag, 21 apr. om 14:15
21 April Ademreis met Cacao- en Blauwe Lotus in Almere
Glenn Salvesen De Ademlaar
Ademwerk Cacao ceremonie Blauwe Lotus
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl