Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Ademcirkel & Microdosing 11 feb

Zaterdag 11 februari 2023 van 9:30 tot 12:00

Weidestraat 42, 6333 DE Schimmert, Nederland

Over dit evenement

In een ademcirkel los je emotionele blokkades in je lichaam op, verbind je je met jezelf en anderen en ervaar je een diepe ontspanning.

De ochtend zal van 9.30 tot ca. 12.00 uur duren en de volgende onderdelen bevatten:

🪵De talking stick is een eeuwenoud ritueel en kun je zien als het symbool van een oeroude microfoon. Je staat stil bij je eigen gevoel, zet je intenties voor de ceremonie en het draagt tevens bij aan het vermogen om aandachtig te luisteren naar elkaar. Zonder onderbrekingen, zonder oordeel.

🌱Open je hart met behulp van het plantmedicijn cacao. Rauwe cacao uit Peru staat niet alleen bekend om zijn unieke smaak, maar ook om zijn therapeutische en voedzame eigenschappen.

🌬️Verander je staat van zijn dankzij ademwerk. Ik laat je kennismaken met verschillende methoden om met behulp van je ademhaling je zenuwstelsel te activeren en vervolgens weer te kalmeren.

🍄 Optioneel is het mogelijk om een microdosering van het plantmedicijn magic truffels te nemen voor de ademcirkel. Het is zo'n kleine dosering, dat je er niet van gaat 'trippen', maar het kan wel helpen bij focus, concentratie en diepgang tijdens deze ademreis.

ℹ️ Indien je kiest voor microdosering is het verstandig om niet te ontbijten voor de ceremonie. Tenzij dit veel stress voor je oplevert, dan eet je een licht ontbijt.

Het enige dat je mee hoeft te brengen is een dekentje/slaapzak, sloffen en eventueel een slaapmasker, de rest verzorg ik!


NB. Het is niet mogelijk om tickets te annuleren. Wel kun je ze overdragen aan iemand anders. Neem hiervoor contact met mij op.

Zaterdag 11 februari 2023 van 9:30 tot 12:00

Weidestraat 42, 6333 DE Schimmert, Nederland

Over de organisatie

“Vertrouw nooit op je angsten, ze kennen je kracht niet.”

Van ademwerk tot ijsbaden, van business retreats tot spirituele ceremonies, van spaceholder tot tranenveger en professioneel knuffelaar. Dat ben ik!

Reviews

Fieke Voncken

Dagretraite ‘Adem, Klank en IJs’ in Posterholt

Een diepe reis naar binnen onder de magische begeleiding van Bobbie en Tatjana. Een setting waarbij alles klopte; de plek, het weer en vooral de verbondenheid onderling! Het was bijzonder - magisch - verkrampt en bevrijdend. Dankbaar voor deze bijzondere ervaring!

Lees meer

Danielle Scheepers

Dagretraite ‘Adem, Klank en IJs’ in Posterholt

Soms is een ervaring moeilijk onder woorden te brengen. Maar het gevoel is uiteindelijk waar het om gaat. Gisteren was een magische dag op een prachtige locatie midden in de natuur. Coach Bobbie en Tatjana zijn twee prachtige personen die ervoor hebben gezorgd dat ik me veilig voelde, kon vertragen, oud zeer kon loslaten, intens geluk mocht ervaren, me sereen en één met de natuur voelde. Begeleidt door een prachtig klankconcert, gesteund door fijne woorden of net een kleine aanraking op precies het goede moment. Gedragen door een groep lieve mensen, want zo voelde het. Dankjewel allemaal… ik heb enorm genoten van deze prachtige ervaring!

Lees meer

Bénédicte Coenegracht

Dagretraite ‘Adem, Klank en IJs’ in Posterholt

Wat een bijzondere dag was het. Eén dag van genieten, overgave, loslaten, bij mezelf komen. De ademreis was transformerend, het klankbad prachtig. Weerstanden in mezelf overwonnen door ze aan te kijken en aan te gaan. Dat alles in een veilige omgeving, met een prachtige groep mensen en 2 bijzondere begeleiders. Graag meer van dit in mijn leven.

Lees meer

Ademcirkel & Microdosing 11 feb

Meer evenementen van Coach Bobbie

Zaterdag, 27 apr. om 09:30
Ademcirkel 27 april *incl. talking stick & cacao*
Coach Bobbie
Ademcirkel Cacao ceremonie Meditatie

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Zondag, 21 apr. om 16:30
Ademcirkel Verbonden Ademen - met Niels en Anika
Niels en Anika
Adem Ademwerk Ademcirkel
Woensdag, 24 apr. om 19:00
MAANKARAVAAN-Full Moon Cacao Ceremony-Couple Positive-ESTA POLYESTA
Moonfool
Ecstatic Dance Full Moon Cacao ceremonie
Vrijdag, 10 mei. om 19:00
NATARAJ GRONINGEN | CACAO CEREMONY
Nataraj
Vrije Dans Ecstatic Dance Cacao ceremonie
Donderdag, 18 apr. om 19:30
Ademreis
Spiritbreath
Ademwerk Adem Ademcirkel
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl