Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Kambo ceremonie in Zeist- 17 Februari

Vrijdag 17 februari 2023 van 12:00 tot 17:00

Heart of Gaia, Lievendaallaan 2, 3705 EB Zeist, Nederland

Over dit evenement

Wat gebeurt er in deze Ceremonies?
We werken met Kambo, een krachtig traditioneel Amazonisch Medicijn in een kleine groep met veel aandacht voor sharing en persoonlijk process.

Wij begeleiden deze ceremonie vanuit onze liefdevolle presence, onze krachtige persoonlijke band met Kambo en onze jarenlange ervaring in het ondersteunen van transformatieve processen.

--

Tijd, Ruimte en Kosten

Deze ceremonie vind plaats in Zeist.
Het is fijn als je iets voor 12 uur arriveert, dan zul je vanaf 5 uur weer vrij zijn om verder te reizen.
Deze plek is goed bereikbaar met zowel het OV als met de auto.
Deelname aan deze cirkel is €95, dit is inclusief een voedzame soep aan het einde.

--

Kambo is de afscheiding van de Giant Green Monkey Tree Frog, en wordt door de Amazonische stammen gebruikt zo lang als ze zich kunnen herinneren.
Ze gebruiken het om hun jacht vermogen te verbeteren, voor talloze gezondheidsvoordelen en om ‘Panema’ op te heffen. Iets wat zich het beste laat vertalen als ‘de donkere wolken die ons omringen’.
Wanneer we werken met een heldere intentie heeft Kambo de capaciteit om ons te helpen in onze volledige kracht te komen. We voelen ons vaak lichter, gezonder, met meer energie. We ervaren minder last van pijn en kunnen gemakkelijker omgaan met stress. We voelen ons emotioneel robuust en meer empowered. We hebben meer focus, en staan in heldere verbinding met ons levenspad.

Deze effecten zijn in meer of mindere mate merkbaar vanaf de eerste sessie, al ervaren de meeste mensen een opstapeling van de kracht als we in een periode meerdere sessies ontvangen. Het is alsof we een band ontwikkelen met de kikker, en hij ons iedere keer een sprong verder helpt, door met ons een diepere laag aan te kijken.

We kunnen bij de effecten van Kambo op dit moment niet over genezing spreken. Niet omdat we niet geloven in de helende kracht van Kambo, maar omdat er simpelweg niet genoeg klinisch onderzoek beschikbaar is om zulke claims te ondersteunen.

--

Waarschuwing en contra indicaties
Het ontvangen van Kambo door een getrainde facilitator is legaal en veilig, maar er zijn een paar contra indicaties.
Wanneer je je aanmeld voor deze ceremonie zal ik je voorzien van een document met voorbereidings informatie en een lijst met contra indicaties.
Het is in ons beider belang dat je helder communiceert over gezondheidsklachten, huidige en uit het verleden, zodat we veilig kunnen werken.

--

Een plek reserveren
Om je aanwezigheid in deze ceremonie te bevestigen vraag ik je om even contact met me op te nemen via een privé berichtje.

Annuleringsvoorwaarden
Het maken van een aanmelding voor deze ceremonie is het maken van een commitment. In waardering en in eer van dit medicijn, jouw commitment aan je eigen process, en alles dat flowt rond het organiseren van dit soort Sacred Medicine werk is het belangrijk om te beseffen dat last minute afmeldingen niet zomaar mogelijk zijn, tenzij dit veroorzaakt wordt door corona symptomen.

Vanaf 10 dagen voor de ceremonie acht ik onze afspraak tot samenwerking als vastgelegd. Mocht er iets tussen komen tussen 10 dagen en 3 dagen voor de afspraak, sta ik er voor open om samen een nieuwe datum te zoeken.
Mocht je je afspraak binnen 3 dagen voor onze samenwerking afzeggen voor een niet corona gerelateerde situatie zal ik je vragen om een vrijwillige donatie van 35-50 euro als compensatie voor onze vrijgehouden tijd in geval van een privé afspraak, of voor de vrijgehouden plek in een groeps ceremonie.

Na goedkeuring van je plek in de ceremonie ontvang je de betalingsdetails.

--

Over de facilitators
Job is een ervaren IAKP Kambo Practitioner, die getraind is door master practitioner en hoofd van de IAKP, Karen Darke. Daarnaast heeft hij meerdere reizen naar Zuid Amerika ondernomen om dit prachtige medicijn te bestuderen binnen verschillende traditionele contexten.

Hannelore is Breathwork Practitioner en geboren space-holder. Ze heeft in de afgelopen jaren een prachtige band met Kambo opgebouwd door diepe eigen ervaring en ondersteuning van vele ceremonies.

Toegewijd aan een leven van transformatie, vrijheid en connectie reisden Job en Hannelore enkele jaren de hele wereld over als studenten van verschillende spirituele disciplines en Sacred Medicines.
Sinds 2018 zijn zij opnieuw een prachtige relatie aangegaan met Nederland, en delen zij hier graag hun passies.

Het is ons een grote eer om deze sacred space aan te kunnen bieden, en dit transformatieve en helende medicijn te mogen serveren.

Vrijdag 17 februari 2023 van 12:00 tot 17:00

Heart of Gaia, Lievendaallaan 2, 3705 EB Zeist, Nederland

Over de organisatie

In liefde voor de tradities werk ik met het traditionele Amazonische medicijn Kambo.

Kambo ceremonie in Zeist- 17 Februari

Meer evenementen van Kambo Frog Medicine - Job Jutten

Vrijdag, 05 apr. om 12:00
Kambo ceremonie in Zeist- 5 April
Kambo Frog Medicine - Job Jutten
Plantmedicijn Detox Kambo
Vrijdag, 12 apr. om 12:00
Kambo ceremonie in Zeist- 12 April
Kambo Frog Medicine - Job Jutten
Plantmedicijn Detox Kambo
Vrijdag, 03 mei. om 12:00
Kambo ceremonie in Zeist- 3 Mei
Kambo Frog Medicine - Job Jutten
Plantmedicijn Detox Kambo
Donderdag, 09 mei. om 12:00
Kambo ceremonie in Zeist- 9 Mei
Kambo Frog Medicine - Job Jutten
Plantmedicijn Detox Kambo

Dit vind je misschien ook interessant

Vrijdag, 12 apr. om 12:00
Divine Feminine Embodiment Retreat (with plant medicine journeying)
Medicine Within
Tantra Plantmedicijn Vrouwen workshops
Zaterdag, 06 apr. om 13:15
The vibrating sleep meditation
SinewaveHealing
Soundhealing Detox Meditatie
Zaterdag, 04 mei. om 10:00
Mixed Inipi / sweatlodge combined with plantmedicine ceremony
Dryw eiland
Zweethut Plantmedicijn Innerlijke Reis
Zaterdag, 13 apr. om 14:30
Vuurdansritueel - Live muziek en Paddenstoel
Frederik van der Ven
Vrije Dans Live muziek Plantmedicijn
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl