Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Meditatiecirkel - 17 jan.

Dinsdag 17 januari 2023 van 20:00 tot 21:00

Hoge Ham 15a, 5104 JA Dongen, Nederland

Over dit evenement

Hoe kom jij tot rust? Hoe zorg jij dat de drukte in je hoofd kalmeert? Hoe is je connectie met je zelf en je lichaam? Hoe vaak sta jij jezelf toe te vertragen en ruimte te maken voor ontspanning?

In de drukte van alledag is het lastig om de tijd te nemen om stil te staan en tot rust te komen. We leven steeds meer vanuit het hoofd en hebben ontzettend veel ruis om ons heen: eindeloze to-do-lijstjes, telefoon, social media, het nieuws, meningen en verwachtingen van de mensen om ons heen, je innerlijke criticus, Netflix.... vul maar in.

Die ruis maakt het lastig om in verbinding te blijven met jezelf, om je eigen stem te horen, te voelen wat je nodig hebt, je grenzen te herkennen en aan te geven. Het kan je vastzetten en je het gevoel geven continu achter de feiten aan te lopen; alsof je steeds een stapje te kort komen. Het trekt je leeg en het is lastig om momenten te vinden om echt goed op te laden en die energie terug te vinden.

Een manier om die connectie met jezelf weer te maken, is mediteren. Meditatie helpt je in het nu te zijn, beter om te gaan met stress en dieper te ontspannen. Het geeft inzicht in (gedachten)patronen, een betere connectie met je lichaam en kan ervoor zorgen dat je beter slaapt.

House of You wil je graag wekelijks een plek geven waar je thuis mag komen bij jezelf, mag vertragen, mag voelen waar je behoefte ligt, mag zakken in je lichaam, mag zijn en ontspannen, mag uitrusten, ademen. Een moment helemaal voor jou.

OPBOUW VAN DE MEDITATIECIRKEL
Elke meditatiesessie heeft een eigen invulling, met steeds dezelfde opbouw:
- Start: een oefening om te landen, even helemaal aan te komen in de ruimte, de dag los te laten en in te checken bij jezelf. Hoe zit je er bij? Wat heb je nodig op dit moment?
- Meditatie: je wordt begeleid in een fijne (mindfulness)meditatie of visualisatie.
- Afsluiting: we hebben een moment om een kaartje te trekken, wat op te schrijven/ uit te wisselen over de meditatie, thee te drinken en een rustige overgang te maken naar de nacht die gaat komen.

VOOR WIE?
Voor iedereen die meer rust wil aanbrengen in de dag en in de week, de dag op een rustige manier wil afsluiten, wil ontspannen, ruimte voor zichzelf wil hebben en de beweging van leven uit het hoofd naar contact met lichaam en intuïtie wil maken.
Deze meditatiecirkel is geschikt wanneer je al vaker gemediteerd hebt, maar ook wanneer je dit nog nooit gedaan hebt. Sabrina begeleidt je op een laagdrempelige en zachte manier naar en in de meditatie, zodat je helemaal in het moment kan komen.

WANNEER?
Elke dinsdagavond van 20:00 - 21:00 uur en elke vrijdagochtend van 8:45 - 9:45 uur. Je boekt je losse plek via Hipsy (binnenkort komen er ook strippenkaarten beschikbaar).

WAAR?
Je bent welkom in de fijne en warme praktijkruimte van Sabrina in Dongen. Een rustige en sfeervolle plek waar je je gelijk thuis voelt.

Wees welkom mooi mens :)

Dinsdag 17 januari 2023 van 20:00 tot 21:00

Hoge Ham 15a, 5104 JA Dongen, Nederland

Over de organisatie

“You will bloom if you take time to water yourself.”

staat voor thuiskomen. Thuiskomen bij jezelf en wie je in de kern bent. Vertrouw op jezelf, je innerlijke wijsheid en je kracht. It's time to shine!

Reviews

Alicia Van Twuiver

Open avond - Een ontmoeting van hart tot hart

Wat was dit een mooi cadeau om te ontvangen! Heel fijn om jullie te leren kennen en te ervaren wat jullie zoal doen. Ik heb genoten! Zo fijn om te verbinden met andere vrouwen.

Lees meer

Dianka

Open avond - Een ontmoeting van hart tot hart

Fijne avond, warme ontvangt en mooie opening. Gevolgd door oefeningen om kennis te maken met de verschillende werkwijzen en wat je hart je wil vertellen.

Lees meer

Jessica Van Twuiver

Open avond - Een ontmoeting van hart tot hart

Een heerlijk voedende avond in een mooie ruimte. Ik voelde me erg welkom en de avond was heel fijn begeleid!

Lees meer

Meditatiecirkel - 17 jan.

Meer evenementen van House of You

Uitverkocht
Woensdag, 24 apr. om 19:30
Volle Maan Vrouwencirkel - Verwondering
Woman Nature
Vrouwencirkels Cacao ceremonie Full Moon
Vrijdag, 24 mei. om 19:30
Volle Maan Vrouwencirkel - Vrijheid
Woman Nature
Vrouwencirkels Cacao ceremonie Full Moon

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Dinsdag, 30 apr. om 20:00
Roosevent: Klankschaalmeditatie met Frank Klank
De Roos
Klankschalen Klankbad Meditatie
Zondag, 21 apr. om 12:30
Yoga & Art mini retreat: Rise
Drops of Yoga
Yoga Meditatie Creativiteit
Woensdag, 24 apr. om 18:15
The vibrating sleep meditation
SinewaveHealing
Soundhealing Meditatie Detox
Vrijdag, 19 apr. om 18:30
Kunst van Ontspanning | (Myo) Yin Yoga, Nidra, Heartfulness & Adem
Marloes.world
Yoga Meditatie Ademwerk
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl