Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Play Heart: Daten zonder woorden

Wednesday 01 February 2023 van 19:15 tot 22:00

Kanaalweg 84A, 3533 HG Utrecht, Nederland

Over dit evenement

Wees welkom bij dit speciale dating evenement: daten zonder woorden!


Op verzoek in de herhaling, editie van 7 december was snel uitverkocht :-)

Ken je dat? De zoveelste date waarbij je een drankje doet en steeds weer vragen krijgt over je werk, je hobby’s, waar je woont? Dat ergens je woorden wel op zijn en dat je eigenlijk gewoon even wat ademruimte nodig hebt? 
En herken je dat je op een tantra workshop of een dansavond ineens heel fijn en open contact met iemand hebt? Dat het vanzelf lijkt te gaan? 
Helaas zijn deze events meestal niet gericht op daten.

Tijdens deze avond gaan we zeker WEL daten! En alle oefeningen die we doen zullen zonder woorden zijn. Misschien klinkt dat je heerlijk rustig in de oren, misschien lijkt het je onmogelijk om zonder woorden te daten. Wat het ook is: deze avond kun je het ervaren! 
De kleren blijven aan, en uiteraard is afstemming en consent een onderdeel van deze avond.

Wat kun je deze avond verwachten?
* Zowel 1 op 1 ontmoetingen als activiteiten met de gehele groep.
* Speelse, verbonden, tantrische, stille en grappige ontmoetingen.
* Het doel van deze avond is op andere wijze te verbinden. Let op: je gaat niet iedereen 1 op 1 ontmoeten en er zal achteraf geen matching zijn. Uiteraard zal er aan het eind ruimte zijn om nog wel zelf met elkaar uit te kunnen wisselen voor een mogelijk vervolg.
* Ter voorbereiding: bij binnenkomst word je al gevraagd om niet met elkaar in woorden uit te wisselen.

Voor wie is deze avond bedoeld?
Iedereen die de intentie heeft om iemand te ontmoeten om mee te daten/te relateren. Man, vrouw, non-binair, polyamoureus, hetero, queer, en alles wat niet in dit rijtje staat is welkom! Dit heeft een praktische consequentie: omdat we de avond niet in de standaard hokjes indelen is er een kans dat je soms tegenover iemand zit waar je wellicht niet op valt (of denkt te vallen). Echter: het doel van deze avond is dan ook om niet zoveel mogelijk ontmoetingen of telefoonnummers te scoren maar om op verschillende manieren te connecten. Mocht dat mega spannend zijn of mega ongemakkelijk: misschien is deze avond dan niet voor jou.

Praktische informatie

Door: Simone van Oorspronk en Roos Griffioen
Voor: 20'ers en 30'ers die zin hebben om te ontmoeten en te daten

Kosten: €17,-
Voor deze avond kun je geen gebruik maken van je strippenkaart (vanwege logistieke M/V/X tickets en zekerheid van deelnemers).

Zoals hierboven beschreven is dit event open voor iedereen met alle seksuele voorkeuren. We hebben in de ticketlinks er wel voor gekozen om op te delen in man, vrouw en X, om deze avond een gemixte groep welkom te heten!

Inloop: 19:00
Zorg dat je er om 19.15 bent zodat we op tijd met de workshop kunnen beginnen. Om 19.30 zit er niemand meer bij de deur voor ontvangst, dus later aansluiten is niet mogelijk.
Workshop: 19:30-22:00
Chill-space: 22:00-22:30
Locatie: Kanaalweg 84A, Utrecht

Over Play Heart
De events van PLAY Heart zijn onderdeel van PLAY Utrecht en zoals je verwacht: gericht op de liefde. Voor speelse, zoekende, diepgang verlangende twintigers en dertigers. Liefde en relaties zijn toch wel een van de grotere thema’s in het leven. Misschien ken je extatische momenten, misschien ken je de pijn van een gebroken hart, ken je jezelf hierin van binnen en buiten of is juist nog veel te ontdekken. Dat spelen en ontdekken doen we graag samen! Deze events richten zich steeds op een ander onderdeel ervan, met wisselende facilitators die hun steentje bijdragen. Simone is kartrekker en co-host.

Over Simone
Simone gaat enorm aan op de liefde, en heeft jarenlang het bedrijf Wingman Dating gerund, waar ze daten vanuit een speelse en verbindende insteek aanvliegt. Het pad van tantra, persoonlijke ontwikkeling en yoga heeft haar, met name op het liefdesvlak, heel veel gebracht. De sprookjesverhalen over de liefde zijn wellicht verleden tijd, maar er is veel bewustwording, openheid en ontdekken voor in de plaats gekomen. Praten over de liefde of mensen voor je neus zien flirten is het allerleukst. Doe je mee?

Over Roos
Roos staat bekend om haar levendigheid en speelsheid. Ze houdt van beweging en actie. Een potje volleybal, een stoelendans of een klein feestje ontstaat zó rondom haar.
Daarnaast heeft ze een therapeutische achtergrond en begeleid cliënten vanuit verschillende psychotherapeutische stromingen zoals NLP, transactionele analyse en systemisch werk. Ze heeft daarnaast veel tantra en lichaamsgericht werk gedaan waarbij ze haar cliënten intuïtief begeleid. De combinatie tussen speelsheid en diepgang is precies de plek waar ze van houdt en meeneemt in haar workshops.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Over PLAY:
PLAY organiseert workshops, dans-avonden, feesten, meditaties en festivals voor (jong) bewust Nederland: mensen die willen voelen dat ze leven. Onze events zijn natural high: zonder alcohol of drugs. Be real, come as you are. PLAY zit in Utrecht, Zwolle, Eindhoven en Nijmegen.
PLAY agenda: http://www.playcommunity.nl/

Over de organisatie

Play Utrecht organiseert workshops, cursussen en reeksen op het gebied van meditatie, dans, lichaamswerk, ademwerk, tantra, masage en nog veel meer.

Reviews

Martine

Play Utrecht - Basiscursus Tantra

De basis tantra cursus van Bart-Jan was erg fijn. Hij heeft aandacht, mooie oefeningen die je een stap verder zetten in de ontdekking naar Tantra. De sfeer in de groep is fijn en vertrouwd, door lekkere opwarmende oefeningen groeit het vertrouwen en sfeer om dingen te ontdekken.

Lees meer

Marga Tielemans

Play Utrecht - Basiscursus Tantra

Ik vond het een leuke en leerzame introductie tot tantra. Gezellig, open en leuke groep mensen. Veel facetten leren kennen op een speelse met een mooie uitleg van Bart-Jan. Ik zou deze avond zeker aanraden aan anderen. Dank je wel.

Lees meer

Mitch

Play Utrecht - Basiscursus Tantra

Heel fijn om hier een eerste kennismaking te hebben gehad met Tantra. Veilige warme benadering met respect voor ieders snelheid en grenzen. Stap voor stap, geen haast. Altijd helder waarheen en vertrouwen geven aan het mogen (h)erkennen van je eigen grenzen. Ik sluit weer aan!

Lees meer

Play Heart: Daten zonder woorden

Meer evenementen van Play Utrecht

Sunday, 12 Feb. om 19:00
PLAY Utrecht - Open Playground
Play Utrecht
Playfulness
Monday, 13 Feb. om 19:15
Play Utrecht: Playfulness Workshop
Play Utrecht
Playfulness Innerlijk kind
Tuesday, 14 Feb. om 19:30
Play Utrecht - Tantra-cursus: Adventure into Self
Play Utrecht
Tantra Spirituele ontwikkeling Leven vieren
Thursday, 16 Feb. om 19:15
Play Utrecht - Seksles
Play Utrecht
Conscious Sexuality Persoonlijke ontwikkeling Lichaamswerk

Dit vind je misschien ook interessant

Thursday, 13 Apr. om 19:00
Integrating Masculine/Feminine in Sexual Practice - UTRECHT
Be Touched Community
Conscious Sexuality Relaties Sensualiteit
Sunday, 12 Mar. om 14:45
Sensual Play Party: Magic Ropes & Dance
Healing Movements
Tantra Conscious Sexuality Playfulness
Saturday, 08 Apr. om 11:00
Tantric Transformation for Lovers - 3 day course
Healing Movements
Tantra Relaties Gemengde Cirkels
Thursday, 30 Mar. om 19:30
50🎫PLAY! Zwolle Ecstatic Dance met DJ Nykkyo Energy
Play! Zwolle
Playfulness Ecstatic Dance
Made with ♥ Copyright 2023 hipsy.nl