Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Women into writing weekend

Zaterdag 11 februari 2023 om 10:00 tot zondag 12 februari 2023 om 17:00

Conferentiecentrum Samaya, Hollendewagenweg 20, 3985 SG Werkhoven, Nederland

Over dit evenement

Heel je hart. Met die woorden in gedachten schrijven we ons met een groep van ongeveer 8 vrouwen de lente in. Met heel ons hart, door de pen, naar het papier. We gaan daarbij op weg naar onszelf, als hele vrouw. We dompelen ons onder in een bad van inkt, lekker eten en ruimte om alleen met onszelf bezig te zijn. Van zaterdagochtend tot zondagmiddag gaan we door te schrijven met heel ons hart, naar ons hart.

Mijn schrijfretraites kenmerken zich door met heel veel lol schrijven en je creativiteit naar boven halen. We doen korte schrijfoefeningen die erop gericht zijn om je plezier in schrijven naar boven te halen. Je hoeft dus geen ambitieuze schrijfster te zijn, je hoeft ook geen schrijfster te willen worden; we gaan geen boek uit de grond stampen. Leer je 'beter' schrijven? Ja. Ga je plezier hebben in schrijven? Absoluut. Ben je twee dagen lekker weg en word je in de watten gelegd? Zeker weten!

Het thema van deze retraite is 'heel je hart' en wat dat mag brengen, weet ik zelf ook nog niet precies. Naast mijn voorbereiding kijk ik namelijk altijd naar wat er nodig is en leeft in de groep. Spreekt het thema je aan? Dan zul je zeker aan je trekken komen. Wil je vooral lekker schrijven en spreekt mijn werkwijze je aan? Dan zul je het zeker naar je zin hebben. Tussen de oefeningen door krijgen we heerlijk biologisch en vegetarisch eten, kunnen we wandelen in de tuin en vinden er mooie gesprekken plaats.

Ben je enthousiast en wil je je aanmelden of heb je vragen? Stuur dan een bericht. De kosten voor het weekend zijn 450 euro (en 80 cent voor Hipsy). Dat is inclusief alle (vegetarische) maaltijden, verblijf en mijn begeleiding.
Let op: dit is een evenement voor mensen die zich in het dagelijks leven als vrouw identificeren. Alle vrouwen die aanwezig zijn hebben hun eigen manier van liefde ervaren. Ik vraag je daarom om een open houding ten opzichte van elkaar en alle vormen van liefde en seksualiteit.

Over mij:

Na mijn studie Nederlands heb ik me gestort in de richting creativiteit en schrijven. Voor mij is schrijven spelen, mediteren en je gevoelens verwerken in één. Dat doe ik ook heel graag met anderen, om te delen wat schrijven mij al jarenlang brengt.

Wat deelneemsters over eerdere edities zeiden:

'Ik voelde me er echt heel fijn en veilig. De sfeer was super!'
'Ik vond de schrijfoefeningen op zaterdag heel inspirerend, ze hielpen
zeker om in de juiste mindset te komen én om elkaar beter te leren
kennen.'


Zaterdag 11 februari 2023 om 10:00 tot zondag 12 februari 2023 om 17:00

Conferentiecentrum Samaya, Hollendewagenweg 20, 3985 SG Werkhoven, Nederland

Over de organisatie

Bij creative writing geloven we in creativiteit! We organiseren workshops creatief schrijven en schrijfretraites.

Reviews

Nicole Dekker

Women into writing weekend - sensual edition

Dit was mijn tweede event bij Iris. Het was weer geweldig: inspirerend, vertrouwd, speels, de diepte in en tegelijkertijd veel humor en lucht. Iris stemt goed af en zorgt ervoor dat iedere deelnemer zich gehoord en gezien voelt. Ik heb mezelf ook deze keer kunnen verrassen door teksten te schrijven waarvan ik niet eens wist dat ik ze in me had. Heel bijzonder om te merken dat ik me zo snel zo vertrouwd kan voelen in een groep.

Lees meer

Anoniem

Women into writing weekend - sensual edition

Een intensief weekend met veel zelfexploratie, goede oefeningen in een veilige, erg mooie, omgeving. Aanrader!

Lees meer

Women into writing weekend

Dit vind je misschien ook interessant

Maandag, 22 apr. om 09:00
SOLD OUT || Lente Community Retreat || 22-25 april
AVANI
Yoga Mantra zingen Meerdaagse retraites
Zaterdag, 29 jun. om 13:45
Play & Freedive: Het Fort Feest!
Play Community
Creativiteit Playfulness Festivals
Vrijdag, 26 apr. om 14:00
Keelchakra - 3 day Tantra Retreat: throat chakra
Tantra Awakening
Tantra Meerdaagse retraites Lichaamswerk
Donderdag, 02 mei. om 10:00
Truffel Spirit Workshop & het nieuwe Ademwerk ®
Anouk Bindels - Hart & Brein
Truffel Ceremonie Ademwerk Meerdaagse retraites
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl