Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Play Utrecht: Playfulness Workshop

Maandag 13 februari 2023 van 19:15 tot 22:00

Kanaalweg 84A, 3533 HG Utrecht, Nederland

Over dit evenement

Een Playfulness Workshop is een plek waar je de buitenwereld even kunt laten voor wat hij is, met elkaar als groep een verbinding maakt en gewoon heerlijk gaat spelen! We gaan dansen, bewegen, doen alsof en lekker gek doen.

Waarom geeft Lianne deze workshop zo graag? Lianne: Als we kinderen zijn, dan spelen we. Maar terwijl we opgroeien, verdwijnt bij veel mensen langzaam die speelsheid. We moeten serieus worden, niet meer gek doen en shit voor elkaar krijgen. Hier wil ik verandering in brengen door deze speelsheid weer terug te brengen, want je bent nooit te oud om te spelen!

Spel heeft zo veel voordelen: het vermindert stress, zorgt voor ontspanning en brengt creativiteit, plezier en connectie. Het zorgt ervoor dat je uit je hoofd gaat en terug naar het hier en nu. Het is zo’n fijn gevoel om echt wakker te zijn in het moment waardoor je echte connecties kan maken met de mensen om je heen.

Hoe de avond eruit ziet:
We zullen de avond rustig opstarten, eerst even landen. Dit zullen we doen door middel van een bodyscan en het warm maken van het lijf. Daarna zullen er verschillende oefeningen volgen waarbij beweging, spel en dans worden ingezet. Deze zijn meestal in groepsverband en soms in duo's. We pakken halverwege een kleine pauze.

Dus trek je comfortabele kloffie aan en doe gezellig mee!

★ Over Lianne ★
Ik ben Lianne, 33 jaar en ik geef de Playfulness Workshops. Tijdens mijn studie Dramatherapie aan de HAN ontwikkelde ik een fascinatie voor de clowns in het ziekenhuis. Ik leerde er veel over hoe speelsheid ervoor zorgt dat mensen uit hun schulp kruipen en zichzelf laten zien met plezier en kwetsbaarheid. Zo gaaf om te zien! Ik merkte dat dit ook bij mij gebeurde en ik mijzelf en mijn kwetsbaarheid durfde te tonen en mijn speelsheid kwam steeds meer tot uiting in mijn dagelijkse leven.

Mijn andere passie is reizen en tijdens het ontdekken van vele mooie plekken in de wereld de afgelopen jaren verdiepte ik mij in mindfulness, yoga en meditatie. Ik ging steeds meer de connectie voelen tussen mindfulness en spel. Bij beiden is in het hier en nu zijn belangrijk. Het gaat om de connectie tussen jezelf en de mensen om je heen.

Transparant zijn en er echt zijn, voor de volle 100%. En toen ik dit zag was het idee voor de Playfulness Workshops geboren. Een jaar lang mocht ik deze workshops geven in Kopenhagen, waar ik een tijdje woonde. En nu geef ik deze workshops graag in Nederland.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Praktische informatie:

Door: Lianne van Asten
Voor: Speelse 20'ers en 30'ers

Kosten: €17,- , Of één strip van je PLAY strippenkaart. Er zijn ook tickets en strippenkaarten aan de deur verkrijgbaar als de workshop niet is uitverkocht.

Inloop: 19:00
Zorg dat je er om 19.15 bent zodat we op tijd met de workshop kunnen beginnen. Om 19.30 zit er niemand meer bij de deur voor ontvangst, dus later aansluiten is niet mogelijk.
Workshop: 19:30-22:00
Chill-space: 22:00-22:30

Locatie: Kanaalweg 84A, Utrecht
Gratis parkeren kan op het parkeerterrein naast het gebouw!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Over PLAY:
PLAY organiseert workshops, dans-avonden, feesten, meditaties en festivals voor (jong) bewust Nederland: mensen die willen voelen dat ze leven. Onze events zijn natural high: zonder alcohol of drugs. Be real, come as you are. PLAY zit in Utrecht, Zwolle, Eindhoven en Nijmegen.

PLAY agenda: http://www.playcommunity.nl/

Maandag 13 februari 2023 van 19:15 tot 22:00

Kanaalweg 84A, 3533 HG Utrecht, Nederland

Over de organisatie

Play Utrecht organiseert workshops, cursussen en reeksen op het gebied van meditatie, dans, lichaamswerk, ademwerk, tantra, masage en nog veel meer.

Reviews

Janna

Play Heart: Daten met een vleugje tantra (Women Edition 🖤)

Van tevoren was ik wat gespannen, maar tijdens het event lukte het goed om te ontspannen. Dit kwam door de setting en door de lieve dames die het event hosten. Bedankt voor deze mooie ervaring!

Lees meer

Inge

Play Utrecht: Core Energetica

Mooie en waardevolle introductie in wat lichaamswerk voor je kan doen!

Lees meer

Lars Van Dijk

Play Utrecht: Core Energetica

Fijne open ervaring waarin je echt werd uitgenodigd om naar binnen te gaan en te kijken waar jij behoefte aan hebt. Te luisteren naar je lichaam en er op te vertrouwen en dat het het je geeft wat je nodig hebt. Op zowel fysiek, mentaal als spiritueel vlak. 🙏

Lees meer

Play Utrecht: Playfulness Workshop

Meer evenementen van Play Utrecht

Zaterdag, 20 apr. om 14:00
Play Utrecht - Mannencirkel
Play Utrecht
Mannencirkels Leven vieren Authentic Relating
Zaterdag, 20 apr. om 19:15
Play & Freedive Utrecht: Fijn Mantra's zingen
Freedive Community
Mantra zingen Meditatie Stembevrijding
Maandag, 22 apr. om 19:15
Tantrische Ontdekkingsavond
Play Utrecht
Tantra Aanraking Playfulness
Woensdag, 24 apr. om 19:30
Play Utrecht: Vervolgcursus Tantra (Adventure into Self)
De School voor Verwondering
Tantra Cursus Leven vieren

Dit vind je misschien ook interessant

Zaterdag, 20 apr. om 12:30
GODDESS PLAY EVENT (only women)
Body and Soul by Sanne
Tantra Playfulness Sacred Sexuality
Zaterdag, 29 jun. om 13:45
Play & Freedive: Het Fort Feest!
Play Community
Creativiteit Playfulness Festivals
Vrijdag, 05 jul. om 19:30
PLAY! Zwolle Ecstatic Dance met DJ Leela (alle leeftijden)
Play Zwolle
Ecstatic Dance Playfulness
Maandag, 22 jul. om 16:00
Play vakantie - Vrijheid Blijheid (Week 1)
Play Community
Playfulness Gatherings Leven vieren
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl