Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Play Utrecht: Playfulness Workshop

Monday 13 February 2023 van 19:15 tot 22:00

Kanaalweg 84A, 3533 HG Utrecht, Nederland

Over dit evenement

Een Playfulness Workshop is een plek waar je de buitenwereld even kunt laten voor wat hij is, met elkaar als groep een verbinding maakt en gewoon heerlijk gaat spelen! We gaan dansen, bewegen, doen alsof en lekker gek doen.

Waarom geeft Lianne deze workshop zo graag? Lianne: Als we kinderen zijn, dan spelen we. Maar terwijl we opgroeien, verdwijnt bij veel mensen langzaam die speelsheid. We moeten serieus worden, niet meer gek doen en shit voor elkaar krijgen. Hier wil ik verandering in brengen door deze speelsheid weer terug te brengen, want je bent nooit te oud om te spelen!

Spel heeft zo veel voordelen: het vermindert stress, zorgt voor ontspanning en brengt creativiteit, plezier en connectie. Het zorgt ervoor dat je uit je hoofd gaat en terug naar het hier en nu. Het is zo’n fijn gevoel om echt wakker te zijn in het moment waardoor je echte connecties kan maken met de mensen om je heen.

Hoe de avond eruit ziet:
We zullen de avond rustig opstarten, eerst even landen. Dit zullen we doen door middel van een bodyscan en het warm maken van het lijf. Daarna zullen er verschillende oefeningen volgen waarbij beweging, spel en dans worden ingezet. Deze zijn meestal in groepsverband en soms in duo's. We pakken halverwege een kleine pauze.

Dus trek je comfortabele kloffie aan en doe gezellig mee!

★ Over Lianne ★
Ik ben Lianne, 33 jaar en ik geef de Playfulness Workshops. Tijdens mijn studie Dramatherapie aan de HAN ontwikkelde ik een fascinatie voor de clowns in het ziekenhuis. Ik leerde er veel over hoe speelsheid ervoor zorgt dat mensen uit hun schulp kruipen en zichzelf laten zien met plezier en kwetsbaarheid. Zo gaaf om te zien! Ik merkte dat dit ook bij mij gebeurde en ik mijzelf en mijn kwetsbaarheid durfde te tonen en mijn speelsheid kwam steeds meer tot uiting in mijn dagelijkse leven.

Mijn andere passie is reizen en tijdens het ontdekken van vele mooie plekken in de wereld de afgelopen jaren verdiepte ik mij in mindfulness, yoga en meditatie. Ik ging steeds meer de connectie voelen tussen mindfulness en spel. Bij beiden is in het hier en nu zijn belangrijk. Het gaat om de connectie tussen jezelf en de mensen om je heen.

Transparant zijn en er echt zijn, voor de volle 100%. En toen ik dit zag was het idee voor de Playfulness Workshops geboren. Een jaar lang mocht ik deze workshops geven in Kopenhagen, waar ik een tijdje woonde. En nu geef ik deze workshops graag in Nederland.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Praktische informatie:

Door: Lianne van Asten
Voor: Speelse 20'ers en 30'ers

Kosten: €17,- , Of één strip van je PLAY strippenkaart. Er zijn ook tickets en strippenkaarten aan de deur verkrijgbaar als de workshop niet is uitverkocht.

Inloop: 19:00
Zorg dat je er om 19.15 bent zodat we op tijd met de workshop kunnen beginnen. Om 19.30 zit er niemand meer bij de deur voor ontvangst, dus later aansluiten is niet mogelijk.
Workshop: 19:30-22:00
Chill-space: 22:00-22:30

Locatie: Kanaalweg 84A, Utrecht
Gratis parkeren kan op het parkeerterrein naast het gebouw!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Over PLAY:
PLAY organiseert workshops, dans-avonden, feesten, meditaties en festivals voor (jong) bewust Nederland: mensen die willen voelen dat ze leven. Onze events zijn natural high: zonder alcohol of drugs. Be real, come as you are. PLAY zit in Utrecht, Zwolle, Eindhoven en Nijmegen.

PLAY agenda: http://www.playcommunity.nl/

Monday 13 February 2023 van 19:15 tot 22:00

Kanaalweg 84A, 3533 HG Utrecht, Nederland

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

Play Utrecht organiseert workshops, cursussen en reeksen op het gebied van meditatie, dans, lichaamswerk, ademwerk, tantra, masage en nog veel meer.

Reviews

Martine

Play Utrecht - Basiscursus Tantra

De basis tantra cursus van Bart-Jan was erg fijn. Hij heeft aandacht, mooie oefeningen die je een stap verder zetten in de ontdekking naar Tantra. De sfeer in de groep is fijn en vertrouwd, door lekkere opwarmende oefeningen groeit het vertrouwen en sfeer om dingen te ontdekken.

Lees meer

Marga Tielemans

Play Utrecht - Basiscursus Tantra

Ik vond het een leuke en leerzame introductie tot tantra. Gezellig, open en leuke groep mensen. Veel facetten leren kennen op een speelse met een mooie uitleg van Bart-Jan. Ik zou deze avond zeker aanraden aan anderen. Dank je wel.

Lees meer

Mitch

Play Utrecht - Basiscursus Tantra

Heel fijn om hier een eerste kennismaking te hebben gehad met Tantra. Veilige warme benadering met respect voor ieders snelheid en grenzen. Stap voor stap, geen haast. Altijd helder waarheen en vertrouwen geven aan het mogen (h)erkennen van je eigen grenzen. Ik sluit weer aan!

Lees meer

1. Choose your tickets
Regulier Ticket

€ 17,80
Including € 0,80 service fee
Strippenkaartreservering

Als je al een strippenkaart hebt kun je een plek reserveren, we stempelen je strip af bij het evenement

Free
Strippenkaart

Je ontvangt de kaart bij het evenement, er staan 5 strippen op.

€ 75,80
Including € 0,80 service fee
Transaction costs :
€ 0,00
Total:
€ 0,00
Play Utrecht: Playfulness Workshop

Meer evenementen van Play Utrecht

Sunday, 12 Feb. om 19:00
PLAY Utrecht - Open Playground
Play Utrecht
Playfulness
Tuesday, 14 Feb. om 19:30
Play Utrecht - Tantra-cursus: Adventure into Self
Play Utrecht
Tantra Spirituele ontwikkeling Leven vieren
Thursday, 16 Feb. om 19:15
Play Utrecht - Seksles
Play Utrecht
Conscious Sexuality Persoonlijke ontwikkeling Lichaamswerk
Saturday, 18 Feb. om 13:00
Play Utrecht - Mannen- /Vrouwencirkel
Play Utrecht
Mannencirkels Vrouwen Cirkels Gemengde Cirkels

Dit vind je misschien ook interessant

Wednesday, 22 Feb. om 10:00
Zen met Nyna 🥰
Zen met Nyna 🥰✨
Yoga Playfulness Lichaamswerk
Saturday, 18 Feb. om 10:00
Express Yourself!
Sanne Scheffers - Intuïtieve Coaching
Adem Creativiteit Playfulness
Sunday, 19 Feb. om 10:00
Zweethut dag - Ontwaak uit je winterslaap: verbind met je in
Lotus Tribe
Zweethut Sjamanisme Innerlijk kind
Saturday, 25 Feb. om 10:00
Shibari basics for couples
House of Nia
Shibari Authentic Relating Playfulness
Made with ♥ Copyright 2023 hipsy.nl