Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

5 Daags psilocybine truffel retraite in de NatuurTempel

Thursday 04 May 2023 om 17:00 tot Monday 08 May 2023 om 16:30

Teuge, 7395 Teuge, Nederland

Over dit evenement

Beleef een uniek psychedelisch retreat op een waanzinnige locatie! Stichting Earth Awareness organiseert al meer dan 15 jaar retraites met psychedelische truffels, wij zijn dan ook een van de oudste psychedelische retraite-centra van Nederland. Bij ons vindt je dus ervaren begeleiding, wij hebben al vele duizenden tevreden mensen een stukje verder geholpen op hun persoonlijke pad.

De 5 daagse psychedelische retraites zijn het beste van wat wij aanbieden. Met een vol programma vol verschillende workshops, veel facilitators, kleine groepen, goed biologisch eten, privé slaapruimtes en maar liefst 2 psilocybine truffel ceremonies krijg je absoluut waar voor je geld.

De NatuurTempel is de meest bijzondere ruimte van misschien wel heel Europa. Gebouwd van dikke stammen en kronkelige takken, met gekleurde ramen en een bijzonder mooie geodetische dome er bovenop. Van binnen weet je helemaal niet wat je ziet, de majestueuze vloer en de prachtige vuurplek in het centrum zijn werkelijk uit een sprookje. Deze is speciaal gebouwd voor psilocybine truffel reizen, wat een grote toevoeging aan de ervaring geeft. Je waant je bij ons in een hele andere wereld of tijd. We zijn 100% off grid, dat wil zeggen dat we niet zijn aangesloten op reguliere systemen voor gas/water/Electra en riool. De back to basic setting is ook een grote toevoeging aan de gehele ervaring. Hierdoor is het gemakkelijker om het leven van alle dag los te laten en je over te geven aan een natuurlijke flow.

Dus loop jij al een tijdje met de gedachte om ook eens eens een psychedelische ceremonie te doen, maar is een zaaltje met witte muren, een meditatiekussentje en wat kaarsjes in het midden niet helemaal jouw ding..., dan weet je nu waar je helemaal tot jezelf kunt komen.
We sommen de voordelen even voor je op:
- Een unieke locatie, gewoon in Nederland
- Professionele begeleiding, experts in het veld
- Een privé slaapplek voor iedereen
- Biologisch eten en drinken, zo mogelijk ook uit eigen tuin
- Off grid, goed voor de planeet
- Ongeveer 10 workshops inbegrepen, ook weer gefaciliteerd door experts
- Maximaal 13 deelnemers
- Gedegen intakes, niet iedereen is welkom
- Uitgebreide info over voorbereiden en integreren
- Follow up integration check
- Nazorg indien nodig

Voor wie is dit retreat?
- Voor iedereen die in redelijke gezondheid verkeert (fysiek, mentaal)
- Voor iedereen die de Engelse taal goed beheerst (het retraite is in het Engels)
- Voor iedereen die meer inzicht wil krijgen in zichzelf en de wereld om je heen
- Voor iedereen die de beste versie van zichzelf wil worden
- Voor iedereen die een natuurlijke lifestyle wel aantrekt

De workshops
Ieder retraite ziet er net wat anders uit, afhankelijk van welke teamleden erbij zijn wisselen de workshops hier en daar. Wel zorgen we er altijd voor dat het retraite goed in elkaar zit. We zorgen voor een mooie op- en afbouw. Sommige workshops zijn gericht op jouw voorbereiding op een psilocybine truffel ceremonie en andere workshops zijn meer gericht op de integratie ervan. We krijgen altijd veel complimenten over de programmering en de kwaliteit van de workshops. De facilitators zijn in het dagelijks leven professionele docenten, ze weten echt wat ze doen en kunnen jou optimaal begeleiden. De workshops zijn zeer toegankelijk voor beginners en toch ook nog interessant voor gevorderden door de verdiepingen die je kunt aanbrengen in de oefeningen. Een greep uit de workshops die we kunnen aanbieden:
- Critical Alignment Yoga
- QiYo
- Ademwerk
- Meditaties
- Medicine wheel
- Spirit dance
- Trans drum reis
- Informatieve talks
- Psychedelisch integratie
- Massages
- Stemexpressie
- Spanning release

De groep
De meeste mensen komen van ver, mannen en vrouwen in de leeftijd van 20-75 jaar komen van over heel de wereld naar dit 5 daags retraite. Daarom spreken we ook Engels en is onze website en andere informatie in het Engels. Wellicht door nu ook op HYPSY bekendheid te geven aan dit retraite komen er meer Nederlandse deelnemers bij. Mensen van alle leeftijden dus en ook uit alle lagen van de samenleving. Van de huisvrouw tot de tandarts, van ict-topmannen tot studenten of gepensioneerde mensen. Iedereen die fit genoeg is en deelneemt voor de juiste redenen is welkom. Zoals genoemd screenen we daar zorgvuldig op. Wij verwachten van onze deelnemers een grote mate van zelfredzaamheid en wij bieden dit retreat niet aan als een therapie voor een medische klacht.

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je meer weten? Kijk even op onze website: https://magicmushroomceremony.com/5-day-mushroom-retreat

Thursday 04 May 2023 om 17:00 tot Monday 08 May 2023 om 16:30

Teuge, 7395 Teuge, Nederland

Over de organisatie

“Voor een onvergetelijk retraite vol inspiratie!”

In de NatuurTempel brengen we de mensen weer in verbinding met hun natuurlijke staat van zijn. Met 20+ jaar ervaring ben je bij ons in goede handen.

5 Daags psilocybine truffel retraite in de NatuurTempel

Dit vind je misschien ook interessant

Monday, 16 Oct. om 19:30
Intensive Tantra Training level 1
Bliss Your Body - School voor Tantra
Tantra Opleiding Meerdaagse retraites
Thursday, 02 Nov. om 11:00
Letting Go Deeper - Verblijf
Unveiling Intimacy
Meerdaagse retraites
Thursday, 19 Oct. om 14:00
Upstream Herfstgathering
Stichting Upstream Gathering
Soundhealing Yoga Optreden
Thursday, 26 Oct. om 14:00
Stilte in het Bos
Even naar Eva
Meerdaagse retraites Stilteretraite
Made with ♥ Copyright 2023 hipsy.nl