Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Winter Ceremonie

Zondag 29 januari 2023 van 13:30 tot 17:30

Meditatiehuis Het Zonnelicht, Lanciersstraat 90G, 5017 CT Tilburg, Nederland

Over dit evenement

De feestdagen zijn voorbij, de winter is nog maar net begonnen, het nieuwe jaar ligt als een leeg blad voor ons. Vaak is januari een gekke maand. Na de drukke december maand is het nu pas echt winter, er zijn weinig activiteiten en het leven kabbelt voort.
Buiten is het koud, maar de dagen worden al weer langer. Onze energie begint langzaam weer meer naar buiten te keren. Toch laat de lente, de tijd van groei en bloei, nog even op zich wachten.

Dit is het perfecte moment voor een mini-retraite.
Na de zomer is je energie meer naar binnen gaan keren. Je laat de feestjes, het dansen op blote voeten, de warmte achter. Soms ook samen met zomerse dromen en plannen. De in de periode van herfst laat je los. Tijdens de donkere dagen rond kerst is je energie het meest naar binnen gekeerd, de donkerste dagen van het jaar. We kijken hier onze diepere verlangens aan. Vaak worden hier de zaadjes voor de komende lente, de tijd van creatie, gepland.
Welke zaadjes wil jij water geven? Deze winter ceremonie kan bijdragen als voeding. Om weer af te stemmen op jezelf, je energie in beweging te brengen en je stralen aan te zetten.

De retraites van Mana Gezondheidspraktijk zijn steeds weer een vloeiende stroom van beweging en rust, van inademen en uitademen, van delen en stilte.
Onderdelen die bij de retraites aan bod kunnen komen zijn o.a. Qi Gong, verschillende meditatievormen, zelf-massage, dans, visualisatie, oefeningen voor innerlijk inzicht, oefeningen samen en alleen.
Een mooi combinatie wordt gemaakt om jou mee te nemen op een reis naar binnen. Steeds is het weer anders, maar altijd genieten en verbinden.
Samen in een groep ontstaat er een warme en veilige sfeer waarin je mag zijn wie je bent, precies met hoe het op dat moment is.

We komen samen in een kleine groep van macimaal 12 deelnemers op een ontzettend mooie locatie.
Meer informatie kun je vinden op de website.
https://www.mana-gezondheidspraktijk.nl/winter-ceremonie/

Van harte welkom!

Zondag 29 januari 2023 van 13:30 tot 17:30

Meditatiehuis Het Zonnelicht, Lanciersstraat 90G, 5017 CT Tilburg, Nederland

Over de organisatie

“Mana betekent: Er is altijd vitale energie voor jou!”

Retraites en Ceremonies op het gebied van lichaamswerk, meditatie en transformatie.

Reviews

Ilona Melker

Lente Retraite

Ik startte de retraite middag met een vermoeid lijf en de hoop dat ik meer in contact zou komen met mijn lijf. Ik ging naar huis met een gevoel van kalmte, van contact voelen met mijn lijf, met meer vrolijkheid en dankbaarheid en een algeheel gevoel van liefde voor mezelf en alles om me heen. Ik had van tevoren nooit kunnen bedenken dat het verschil zo groot zou zijn. Chantal weet je met haar oefeningen liefdevol uit te dagen om naar binnen te keren, om echt in je lijf en bij je gevoel te komen maar ook om jezelf te bevragen waardoor je met inspirerende gedachten naar huis gaat. Ze weet de juiste dingen te zeggen in de begeleiding van een oefening en stimuleert je om even 'uit je hoofd' te komen. De sfeer op zo'n middag ervaar ik elke keer als warm en veilig, waarbij je het contact met anderen kan opzoeken als je dat wil, maar ook op jezelf kunt blijven. Het voelt voor mij als een haven waar ik even voor anker kan en mag gaan.

Lees meer

Nathalie Lemmens

Lente Retraite

Het was weer een fijn opgezet programma om volledig tot ontspanning en bezinning te komen. Het doet weer veel met me en dat is zo fijn aan Chantals oefeningen. Je kunt ze verder gebruiken dan alleen op de middag van de retraite zelf.

Lees meer

Brigitte De Leeuw

Lente Retraite

Deze middag was meer dan de investering in mijzelf waard. Wat een kadootje met geluk. De opbouw, de sfeer en de warme begeleiding, het was een perfecte dag. Volgende keer weer en dan neem ik een vriendin mee.

Lees meer

Winter Ceremonie

Meer evenementen van Mana Gezondheidspraktijk

Zondag, 16 jun. om 13:30
Midzomer Ceremonie
Mana Gezondheidspraktijk
1-Dags retraite Lichaamswerk Meditatie
Zaterdag, 25 jan. om 13:30
Winter Retraite
Mana Gezondheidspraktijk
1-Dags retraite Lichaamswerk Meditatie

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Zondag, 28 apr. om 10:30
4 Pillars - inner dance of the polarities
Sadhaka
Tantra Lichaamswerk Energiewerk
Zaterdag, 04 mei. om 10:00
De Stroming - Verdiepingsdagen
YourYoniJourney
Vrouwen workshops Sensualiteit Lichaamswerk
Zaterdag, 04 mei. om 10:00
4 Mei Vreugde Retraite dag - non profit
Opwaartse Spiraal
1-Dags retraite
Maandag, 13 mei. om 19:00
Play Utrecht - Verbonden ademen
Play Utrecht
Adem Lichaamswerk Healing
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl