Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

TANTRA BLISSFUL NIEUWJAAR RETREAT 4-daagse

Saturday 31 December 2022 om 14:00 tot Tuesday 03 January 2023 om 16:00

Jagershuis - Landgoed Bleijendijk, Sint Michielsgestelseweg 22, 5261 NH Vught, Nederland

Over dit evenement

TANTRA BLISSFUL NEW YEAR RETREAT 2022/2023

DE TANTRA RETREAT
Duik mee in de Blissful tantra retreat van THE ART OF YOU voor een stralende start van 2023. Er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar.
Tijdens deze verfijnde retreat bevind je je in een delicate groep van maximaal 14 liefdevolle mensen. Een cadeau voor jezelf. Waarna je met een open hart, ziel en een uitgerust en energetisch opgeladen lichaam het nieuwe jaar ingaat. Jouw sensuele zelf komt volledig tot bloei.
Het nieuwe jaar, nieuwe intenties en energie in je lichaam uitnodigen en vieren in een verdiepende mystieke en rustgevende en feestelijke reis met elkaar. Verbonden met jezelf en met de anderen

Je wordt meegenomen in een hart openende reis tijdens de cacao ceremonie, mantra, dans en tantra viering op oudjaarsavond het nieuwe jaar in. In de retreat ga je diep ontspannen in de tantra meditaties en de verbinding tussen je hart en bekkenbodem activeren. We gaan na diepte ontspanning de Kundalini energie rustig uitnodigen in de magische tantrische meditaties en massages. Ontdek de expansie van jouw levensenergie in de tantra yoga oefeningen. Smelt in overgave en bliss tijdens de massages om deze vervolgens door te laten klinken in het helende klankbad.

Een bad van LIEFDE. Deze retreat is geschikt voor singles en partners of met een gelegenheidspartner. Je blijft samen als je dat wilt. De retreat is veilig en niet seksueel, wel werken we met de individuele seksuele energie, je levensenergie.

Programma
DE TANTRA BLISSFULL NEW YEAR RETREAT is zorgvuldig opgebouwd: na veilig te landen in een openhartig samenzijn, te delen wat er in jou leeft en te luisteren naar wat er aanwezig is in de ander, laat je je verhaal los en maak je verbinding door gewoon te zijn met dat wat is. Je wordt uitgenodigd je schaduw en licht omarmen en dit te integreren in je bewustzijn.

De retreat biedt een uitgebalanceerd programma waardoor je met open hart en frisse energie jouw nieuwe jaar tegemoet gaat. Wat ga je allemaal ervaren:

Qi & kundalini yoga/ klankhealing/ Cacao ceremonie/ Dance/Sensual tantric yoga/Kundalini energy work/ Tantric meditations/ The Art of Your feminine and masculine energy and the s3ksual alchemy in between/ Heart & Pelvic floor connection and release/ Tantrische massages/ pranayama/ mantra/ meditatie.

Ritme
Het nieuwjaarsfeest gaan we volop vieren.
Iedere dag is er programma van 8.00 tot 22.00 uur, behalve na oud/nieuw dan starten we om 10.00 uur na een overheerlijk relaxed ontbijt. Naast de Tantra Immersion is ruimte om heerlijk in de natuur te zijn.

Voor wie?
Deze retreat is geschikt voor partners en singles met of zonder een gelegenheidspartner. Je blijft samen als je dat wilt. De retreat is geheel veilig en niet seksueel. Wel werken we met de seksuele energie, ofwel je levensenergie. Dit alles gebeurt vanuit een basis van veiligheid, consent en bewustzijn. Dit retreat is een bad van liefde!

Wanneer & waar
De TANTRA BLISS retreat vindt plaats rond de jaarwisseling, van
zaterdag 31 december 2022 14.00 uur t/m dinsdag 03 januari 2023 16.00 uur in een prachtige tempel op een schitterend landgoed met mooie natuur in de plaats Vught in Noord-Brabant. Je hebt een 2-persoons kamer welke je deelt met een zelfgekozen kamergenoot. Zaterdag 31 december 2022 om 14:00 tot dinsdag 03 januari 2023 om 16:00 In het Jagershuis - Landgoed Bleijendijk in Vught, Nederland

Maaltijden
Frauke van den Bogaard gaat jullie zintuigen verwennen met haar heerlijke, liefdevolle bereide vegan maaltijden. Ze laat zich inspireren door de Ayurvedische keuken.

Tickets en aanmelding
De ticketprijzen zijn in 2 delen. En gelden SAMEN voor de overnachting, koffie/thee, alle maaltijden én de Tantra Immersion, NEW YEARS Celebration, cacaoceremonie, KLANKHEALING en nog veel meer.
De aanbetaling deel 1 is het inkomensafhankelijk deel: minimum inkomen € 375,- / modaal inkomen € 445,- / boven modaal inkomen €495,- Je plek is dan gereserveerd met de hipsy link.
Deel 2 betaal je daarna via betaalverzoek via de mail. En is voor iedereen € 400,-
Plaats reserveren
Reserveer je ticket deel 1 via een van de volgende links:
https://hipsy.nl/event/7585-tantra-nieuwjaar-retreate
• Nadere informatie
Meer informatie volgt per mail na aanschaf van het ticket, met praktische informatie, het programma, inclusief de vragenlijst om je beter te leren kennen zodat we op je af kunnen stemmen.

CONTACT, altijd welkom:
Voel je welkom om contact op te nemen met retreat begeleider Rixt Strikwerda.
mail: info@rixtstrikwerda.nl
telefoon/ whatsapp: 06-13468386.

De retreat begeleiders
De retreat wordt gegeven door Rixt Strikwerda van THE ART OF YOU, zij wordt ondersteunt door Pieter Kartikeya Das met Qi Yoga, Klankhealing, mantra’s en meditaties en Frauke Bogaard de met haar liefdevolle ayurvedisch geïnspireerde vegan maaltijden jouw geur en smaak zintuigen voed en je thuis laat voelen in de boerderij waar je overnacht.

Rixt Strikwerda
Rixt begeleidt deze retreat en is trainer, therapeut, inspirator & eigenaar van THE ART OF YOU for professional and personal development, training & retreats.
Het is haar passie om alle onbewuste dynamieken in jouw bewustzijn te brengen zodat innerlijke groei en heling mogelijk wordt.
Als diep duiker in de ziel ze is afgestudeerd in de Embodied Art Therapie en heeft vele trainingen gevolgd op het gebied van Tantra from the heart (Green Tantra), Kundalini flow yoga, Tantric dance, familieopstellingen, gestalt, Pelvic Heart connection, innerlijk kind werk, masculine & feminine/shadow & light and shakti & shiva werk. Ze is eigenaar van THE ART OF YOU waarbij het gaat om JOUW persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Tijdens de retreats wat er gevraagd wordt vanuit de groepsdynamiek. Zij biedt een veilige plek waar je diepe transformatie processen kunt doormaken. Rixt geeft individuele verdiepende trajecten, trainingen en retreats.

Pieter Kartikeya Das
Pieter ondersteunt Rixt tijdens deze retreat en begeleidt mede de cacao ceremonie, geeft o.a. de Qi Yoga en het helende klankbad en de mantra's. Pieter heeft na zijn studie geneeskunde zijn eigen specialisatie gevolgd namelijk die van het hart. Met veelzijdige studie op het gebied van yoga, energiewerk en een sjamanistische manier van werken. Daarnaast verstaat hij de kunst van soundhealing. Na jaren van intensieve training heeft hij een methode ontwikkeld voor selfhealing die een brug slaat tussen beweging en klank. Hij zingt en speelt diverse muziekinstrumenten. Pieter heeft een prachtige energie en inspireert jullie graag op jullie pad met zijn werk.

Tantra from the heart.
Tantra gaat voor Rixt & Pieter over energie en de verbinding met jezelf in eerste instantie en vervolgens met de ander. Vanuit een open hart voel je je verbonden met alles om je heen. Open, kwetsbaar & krachtig. Door de tantra meditaties, energie werk en de massages kom je in contact met de universele energie in je lichaam: de kundalini energie & CHI. Door deze te laten stromen komen stap voor stap de blokkades, oude overtuigingen, negatieve patronen mee naar buiten en stroomt jouw levensenergie door. En kom je meer en meer in een staat van bliss. Omarm je de weerbarstige stukken om je de heelheid te ervaren die jouw in een staat van volledige overgave brengt in alles wat is.
Rixt & Pieter zijn collega’s van elkaar.

Zaterdag 31 december 2022 om 14:00 tot dinsdag 03 januari 2023 om 16:00
Jagershuis - Landgoed Bleijendijk, Sint Michielsgestelseweg 22, 5261 NH Vught, Nederland

Saturday 31 December 2022 om 14:00 tot Tuesday 03 January 2023 om 16:00

Jagershuis - Landgoed Bleijendijk, Sint Michielsgestelseweg 22, 5261 NH Vught, Nederland

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

“LOVE is the bridge between YOU and EVERYTHING, Rumi ”

THE ART OF YOU personal, relational, professional trajects, training & retreat. Emboddied therapie/ Tantric Arts/Kundalini energetic-/Systemic work/

THE ART OF YOU ~ Rixt Strikwerda ~ Vught

1. Choose your tickets
Little Bird ticket 1ste deel voor benedenmodaal inkomen Tantra retreat

Voor beneden-modaal inkomen.

€ 375,00
Including service fee
Easy Bird ticket: 1ste deel voor modaal inkomen Tantra retreat

Voor modaal inkomen

€ 445,00
Including service fee
Relaxed Bird: 1ste deel voor boven modaal inkomen Tantra retreat

Voor boven modaal inkomen

€ 495,00
Including service fee
Transaction costs :
€ 0,00
Total:
€ 0,00
TANTRA BLISSFUL NIEUWJAAR RETREAT 4-daagse

Dit vind je misschien ook interessant

Friday, 06 Jan. om 13:00
Ecstatic Dance Festival Holland NY with Ayla Schafer
Ecstatic Dance Festival Holland
Ecstatic Dance Meerdaagse retraites Soundhealing
Thursday, 29 Dec. om 10:00
Winter gathering @Vlierhof
Vlierhof Community
Meerdaagse retraites Oud & Nieuw Zweethut
Thursday, 29 Dec. om 14:00
Rite of Passage - Verblijf
Unveiling Intimacy
Meerdaagse retraites
Sunday, 11 Dec. om 15:00
Sensual Play Party
Healing Movements
Tantra Conscious Sexuality Playfulness
Made with ♥ Copyright 2022 hipsy.nl