Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

REMEMBER! - Vrouwenweekend België

Friday 09 June 2023 om 15:00 tot Sunday 11 June 2023 om 17:00

Château Cortils, Chem. de Cortils, 4670 Blégny, België

Over dit evenement

3-daagse Vrouwen Retreat REMEMBER! te BLEGNY – BELGIË
9 t/m 11 juni 2023

Met een warm hart nodig ik jou, mooie vrouw, uit voor een inspirerend vrouwenweekend in het betoverende Chateau Cortils.

Een warm samenzijn voor iedere vrouw die er naar verlangt om thuis te komen bij haar eigen vrouwelijke natuur, vanuit zachtheid haar lijf wil bewonen, het contact met buik- en bekkengebied wil herstellen en in liefde haar leven voluit wil (be)leven.

Samen duiken we dit weekend diep “into our feminine” met rituelen en ceremonies waarin de magie van je vrouw zijn zich opnieuw mag ontvouwen en jij je weer gaat herinneren en kunt verbinden met wie je ten diepste bent.

REMEMBER!

Drie dagen lang nemen je mee op reis met transformerend ademwerk, dans en beweging, meditatie en visualisatie, energetisch lichaamswerk met o.a. womb healing, trauma release, systemische opstellingen, tantrische oefeningen, massage, de-armouring, bodypainting, drum- en singing cirkel, sharings, stilte en een cacao ceremonie.

In een veilige bedding mag je ontdekken wat er op dit moment gezien wil worden in jouw leven.

Voelen, voeden, verzachten, verstillen, verbinden, verrijken en vieren.

Vrij, speels, sensueel en krachtig.

Een bijzondere ervaring van sisterhood.

❤ REMEMBER!
Eeuwenlang kwamen vrouwen samen om het medicijn van “Sisterhood” te delen. Deze retreat is het antwoord op het verlangen dat klopt in mijn hart om deze aangeboren behoefte te eren, want...

Jij bent hier. Ik ben hier. Wij zijn hier. Als mens, als vrouw, als vrouwen. Geboren op Moeder Aarde. Vraag jij je ook wel eens af waarom je hier bent? Wat je hier eigenlijk kwam doen?

Ik geloof dat we hier zijn met een reden. Onze eigen unieke reden, alsook een eigen proces, taak en "leerweg".

Wat we met elkaar gemeen hebben is dat we allemaal de kennis, vaardigheden en wijsheid van vele levens meebrengen. Tegelijkertijd brengen we echter ook trauma’s mee.

Trauma’s met onszelf, met anderen en eeuwenoude geloften, beloften en eden die ooit zijn afgelegd. Tevens blokkades en angsten, als imprints van onafgemaakte en onverwerkte ervaringen. Niet alleen van onszelf - van conceptie tot heden - maar ook van onze (voor)ouders.

In dit leven mogen we opnieuw ervaren, be(leven), groeien en ontwikkelen. We mogen helen van onze trauma’s zodat we onszelf kunnen terugvinden.

Zodat we ontdekken wie we zijn geworden én wie we in essentie zijn voorbij onze conditioneringen, programmeringen en trauma. Zodat we ons gaan herinneren.

Herinneren, omdat we diep van binnen alles al weten. REMEMBER!

Fluistert in jou het verlangen naar meer verbinding met jezelf, je vrouw-zijn en je vrouwenlijn? Dan is dit weekend wellicht een passend antwoord om thuis te komen bij jezelf.

❤ Thuiskomen in je vrouw zijn
We zijn verbonden met onze familielijn. We zijn verbonden met de aarde, de elementen en de rijke geschiedenis van ons aardse bestaan. We zijn verbonden met het universum en de wetten buiten plaats, tijd en ruimte. We zijn verbonden met de Bron van al het leven en al wat is. En de baarmoeder is als een toegangspoort tot deze informatie...

Dit weekend duiken we samen diep "into our feminine" middels rituelen en ceremonies. We gaan op onderzoek naar de verbinding die jij hebt met jezelf. Met je lichaam, met je gevoel, met je hart, met je vrouw zijn én met je baarmoeder in het bijzonder.

Je baarmoeder is een ontvankelijk orgaan. Het is de heilige plek waar de vrouwelijke energie het sterkst is. Een plek van wijsheid en kracht, creatie en geboorte van leven. Een plek waar je toegang hebt tot alle kennis en informatie over wie jij bent, waar je vandaan komt en wat je hier komt doen.

Stress, spanning, trauma, schaamte, schuld en (familie)patronen verminderen echter het vermogen om contact te maken met je baarmoeder. Hierdoor kun je niet putten uit het oneindige potentieel dat hier huist. In tegendeel, het leidt (onbewust) tot verlies van contact met jezelf, een verminderd gevoel van eigenwaarde en het remt je levensenergie, levensvreugde en levenskracht.

Door contact te maken met je baarmoeder en deze te bevrijden van imprints uit dit leven, andere levens en generatielijnen ga jij je weer herinneren wat het betekent om vrouw te zijn.

Je wordt je bewust(er) van wat van jou is en wat niet, laat los wat jou niet meer dient zodat je langzaam jouw eigen pure vrouwelijke kracht kunt ontdekken.

Je komt thuis bij jezelf. In je eigen lichaam. In je eigen vrouw zijn als een plek waar jij je vitaal, verbonden, krachtig en veilig kunt voelen en je leven vorm kunt gaan geven vanuit het diepste verlangen dat in jouw hart wacht.

❤ Wat levert REMEMBER! je op?
Heel veel! In 3 dagen maak je een ware transformatie door.

REMEMBER! brengt je terug bij het vermogen tot voelen, brengt je terug naar je eigen waarheid en geeft je de kracht om vanuit authenticiteit te leven.

Je stapt uit je hoofd en krijgt een nieuwe relatie met je lichaam en jouw vrouwelijke bron van wijsheid die ligt opgeslagen in jouw bekkengebied en baarmoeder.

Je leert op een diepere laag te luisteren naar jouw essentie, je ware zelf. Je snapt je behoeftes en gevoelens beter. Weet beter wat je zelf nodig hebt. Wat je wel of juist niet wilt.

Je (her)ontdekt je vrouwelijkheid en leert ten volle genieten van wat je zintuigen je vertellen. Door die verandering ga je anders met jezelf om.  Je bent gelukkiger met jezelf, zowel met je uiterlijk als met je innerlijk.

Doordat je meer in verbinding met jezelf leeft, krijg je ook meer lef. Je weet namelijk wie je bent, wat je wilt en welke plaats je inneemt in de wereld.

Je durft jezelf te laten zien en horen. Je authentieke, stralende, zelfbewuste en energieke zelf te zijn. De gevolgen daarvan zijn groots.

De andere vrouwen zijn je spiegels en vormen je bedding.

Dit weekend betekent er écht even er tussenuit en je openstellen voor het verwerken, loslaten en ontvangen wat voor jou goed, nodig en/of welkom is, zodat je daarna krachtiger en levendiger terug het dagelijks leven in kunt stappen.

Alles is welkom! Jij bent welkom!

❤ Wat kun je verwachten?
Ik geloof in de transformerende kracht van vrouwen onder elkaar!

REMEMBER! brengt eeuwenoude wijsheden en hedendaagse wetenschap samen.

Op vrijdag ben je vanaf 15u welkom om rustig te landen en de transitie te maken van de drukte van het dagelijks leven naar een weekend helemaal voor jou. Je kunt je de omgeving verkennen, je slaapplekje inrichten, een wandeling maken, jezelf opfrissen, een dutje doen, etc. We bieden je zelfs de mogelijkheid om (tegen bijbetaling) een weldadige holistische massage te ontvangen (vol = vol).

Samen nuttigen we een kleine maaltijd op basis van een potluck, waarna we het weekend openen met een ceremonie.

Het verdere programma wijst zich vanzelf gedurende het weekend. Kennis op het gebied van de klinische- en neuropsychologie, pre- en perinatale psychologie, psychotherapie, lichaamsgerichte therapie, hechting- en ontwikkelingstheorie, affectieve en interpersoonlijke neurobiologie, mindfulness, energetische geneeskunde, bio-energetica, hypnose, kwantumfysica, tantra, stem- en ademwerk, yoga en meditatie worden vertaald naar eenvoudige zachte uitnodigingen, impulsen, oefeningen en praktische handvatten.

We delen, lachen, huilen, bewegen, raken aan, houden vast, laten los, dansen en stampen op de grond als dat nodig is.

We rusten en ontspannen. Geven en ontvangen.

Ter versterking van de saamhorigheid en een warm gevoel van community zal daarnaast iedereen op gepaste momenten bijdragen aan het voorbereiden van de lunch en/of het avondeten, alsook het dekken en afruimen van de tafels, het doen van de afwas en het schoonhouden van onze leefruimtes.

Dit is wat ons betreft een voorbode van de nieuwe wereld die we willen creëren; onbaatzuchtige dienstverlening en co-creatie. Je houding en gedachten over seva vormen op zichzelf al een rijke bron aan zelfinzicht.

Op zondag sluiten we het weekend af met een bijzondere ceremonie en voor wie wil wordt er aansluitend om 17u nog een kleine maaltijd geserveerd, waarna ieder huiswaarts keert.

❤ Voor meer info, programma of aanmelden zie https://www.emocare.nl/vrouwen-retreat-belgie/

❤ Investering

Regular €495,- op basis van een één of (gedeelde) 2 persoonskamer inclusief programma, materialen, vegetarische maaltijden, snacks & thee.

Intermediate €425,- op basis van (gedeelde) 2 of 3 persoonskamer inclusief programma, materialen, vegetarische maaltijden, snacks & thee (beperkt aantal plekken beschikbaar).

Low income €355,- op basis van overnachting in workshopruimte inclusief programma, materialen, vegetarische maaltijden, snacks & thee (beperkt aantal plekken beschikbaar).

In sommige gevallen kun je in aanmerking komen voor een (gedeeltelijke) vergoeding door je zorgverzekeraar. Kijk hier voor meer informatie.

Optioneel bij te boeken: weldadige massage €75,-

Wil je met ons mee? Stuur dan een mailtje naar info@emocare.nl, meld je aan via deze link of koop een ticket via Hipsy.

Wij kijken er naar uit je te verwelkomen en samen de magie van ons vrouw zijn te laten ontvouwen zodat jij je weer gaat herinneren en kunt verbinden met wie je ten diepste bent.

Lieve groet,
Pomme & Team

Friday 09 June 2023 om 15:00 tot Sunday 11 June 2023 om 17:00

Château Cortils, Chem. de Cortils, 4670 Blégny, België

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

“Verbinding & Levendigheid als basis voor Heling & Transformatie”

LET YOUR BODY SPEAK - Integratieve Psychotherapie & Lichaamsgericht Traumatherapie - Behandeling | Cirkels | Workshops | Retreats

Reviews

Monica Van Dijk

Healing Cirkel - SACRED CACAO, BREATH & RELEASE

Het een mooie intense en bijzonder ervaring. De zachtmoedigheid die zowel Pomme als Maud uitstralen in hun aanwezigheid bij de deelnemers is fantastisch. Super mooie ervaring en heel mooie begeleid! Pomme en Maud, dank jullie wel!

Lees meer

Jose Berghs

Healing Cirkel - SACRED CACAO, BREATH & RELEASE

Het was een fijne goed verzorgde healing en release. Persoonlijk vond ik het erg vermoeiend. Ik zou het iedereen aanraden.

Lees meer

Wendy Van Kemenade

Healing Cirkel - SACRED CACAO, BREATH & RELEASE

Enorm intense mooie healing sessie mogen ervaren. Begeleiding van Pomme en Maud was enorm fijn. Ik voelde me echt gedragen en geholpen door hen. Ik heb veel (trauma) mogen loslaten en voel echt verschil binnen mezelf. Echt een aanrader!

Lees meer

1. Choose your tickets
Regular

Op basis van een 1 of (gedeelde) 2 persoonskamer inclusief programma, materialen, vegetarische maaltijden, snacks & thee.

€ 495,80
Including € 0,80 service fee
Sold out
Intermediate

Op basis van (gedeelde) 2 tot 4 persoonskamer inclusief programma, materialen, vegetarische maaltijden, snacks & thee (beperkt aantal plekken beschikbaar).

€ 425,80
Including € 0,80 service fee
Sold out
Low income

Op basis van overnachting in workshopruimte inclusief programma, materialen, vegetarische maaltijden, snacks & thee (beperkt aantal plekken beschikbaar).

€ 355,80
Including € 0,80 service fee
Sold out
Transaction costs :
€ 0,00
Total:
€ 0,00
REMEMBER! - Vrouwenweekend België

Meer evenementen van EMOCARE

Sunday, 25 Jun. om 09:00
Healing Cirkel - SACRED CACAO, BREATH & RELEASE
EMOCARE
Gemengde Cirkels Sharing Circle Cacao ceremonie
Saturday, 05 Aug. om 10:00
Alpen Retreat Zwitserland - AWAKEN TO YOUR ORIGIN!
EMOCARE
Meerdaagse retraites Vakantie Persoonlijke ontwikkeling
Wednesday, 15 Nov. om 08:00
Woestijn Retreat Sinaï - RESET!
EMOCARE
Meerdaagse retraites Vakantie Persoonlijke ontwikkeling

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Wednesday, 19 Jul. om 14:00
*Dansklooster*Dans en wereldliederen in het Liobaklooster
Dansklooster & Ecstatic Dance Alkmaar/Beach
Meerdaagse retraites Vrije Dans Mantra zingen
Tuesday, 20 Jun. om 10:00
Rise of the Divine Feminine- Summer Solstice Retreat
Aileen Kennedy Inner Source
Meerdaagse retraites Equinox/Solstice Vrouwen workshops
Tuesday, 18 Jul. om 14:00
Intimacy with Life - Verblijf
Unveiling Intimacy
Meerdaagse retraites
Friday, 23 Jun. om 17:00
Open je voor je innerlijke leiding | Retraite
Puur op gevoel Coaching
Meerdaagse retraites Lichaamswerk Lichtwerk
Made with ♥ Copyright 2023 hipsy.nl