Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Ademsalon

Vrijdag 06 januari 2023 van 18:00 tot 23:00

Salon Ruigoord, Ruigoord 36, 1047 HH Amsterdam, Nederland

Over dit evenement

We maken we een complete innerlijke reis met een verbonden ademcirkel, muzikale begeleiding en vegan soulfood in het magische kunstenaarsdorp Ruigoord.

In de winter is alles in rust. De bomen en planten hebben hun energie diep in hun wortels teruggetrokken. De natuur is in winterslaap. Ze wacht af, rust uit van het afgelopen jaar en bouwt krachten op voor een volgende cyclus. In deze periode vind binnen in jou sluimerend ook al de vernieuwing plaats die zich straks mag gaan ontwikkelen. Hoe meer je rust, hoe meer deze vernieuwing kan ontstaan.

Wat mag zich bij jou ontwikkelen?

Op vrijdag 6 januari komen we samen in de Ademsalon, waar we vanuit onze kern een nieuw begin maken met een verbonden ademcirkel, muzikale begeleiding en vegan soulfood.

De ademcirkel:
De verbonden ademhaling brengt meer ruimte in je lichaam. Je kunt je systeem ‘vrij ademen’ van oude bagage die je niet meer nodig hebt. Je verwerkt oude pijn, spanning en stress, waardoor de ballast die je meedraagt vermindert en/of oplost. Dit geeft je letterlijk en figuurlijk meer lucht!

Het is goed om te weten dat een eerste keer verbonden ademen als intens ervaren kan worden. Weet dat wij er voor je zijn om je te begeleiden en dat het ademen veilig is.

Deze Ademcirkel wordt begeleid door Cindy Belmon en Emma Brasser met ondersteuning van Nick Schluter en Ida Stuij.

Muzikale ondersteuning
Laat je meenemen op de golven van muziek en voel de helende kracht van trilling en frequentie door je hele lichaam. Ida Stuij speelt het harmonium, werkt met klankschalen en exploreert intuïtieve eigentijdse melodieën voor eeuwenoude mantra’s. Zij heeft een sterkte dragende stem en met haar geluid nodigt ze uit tot verbinding en compassie.

Contra-indicaties ademcirkel:
De ademcirkel wordt niet aanbevolen als je epilepsie, hartproblemen of een voorgeschiedenis van psychose hebt (gehad). Als je zwanger bent, hoge bloeddruk of hoge oogdruk ervaart is het fijn om dit nog even van te voren met ons te delen. Dit zijn geen contra-indicaties, maar we zullen je andere instructies geven zodat het past bij je omstandigheden. Tot slot: gebruik je medicatie? Laat het ons even weten!

Vegan soulfood:
Een culinaire ontdekkingsreis zo dicht mogelijk bij de natuur: in een ongedwongen setting nuttigen we samen een heerlijke vegan maaltijd. Chef Roos benut ieder ingrediënt ten volste en laat zo min mogelijk voetsporen achter.

Details:
- De Ademsalon
- Vrijdagavond 6 januari 2023
- van 18:00 tot 23:00
- Ademcirkel, livemuziek en vegan diner

We vragen je om het volgende zelf mee te nemen:
- Een dekentje om op te zitten en onder te liggen
- Iets zachts voor onder je hoofd
- Een warme trui en dikke sokken

This evening can be guided in English when non-Dutchies join the journey, more than welcome!


Reviews van de vorige Ademsalon:

"Deze avond was magisch! De setting, de vibe, de muziek, het eten en de coaches .. ik ben mega dankbaar voor deze avond en neem hem voor altijd mee. " ~ Silvana

"De magische ambiance, de verrukkelijk voedzame maaltijd die we deelden, de ontmoeting van ziel tot ziel, de adem brengen daar waar het nodig is… een verdiepende en verbindende ervaring." ~ Winnifred

"Er is een geweldige sfeer neergezet: fantastische locatie, goede begeleiding en heerlijk eten! Het was een mooie avond om weer te connecten met mijzelf en anderen. " ~ Marloes

"Het gehele samenspel van het vegan diner tot en met de begeleide meditaties en de ademcirkel was prachtig op elkaar afgestemd en volledig afgemaakt door de live muziek. Prachtig dat zo'n avond wordt gefaciliteerd waarin iedereen zijn eigen proces aan kan en mag gaan. Absolute aanrader, voor mensen met ervaring als voor beginners mbt breathwork. " ~ Geert

Vrijdag 06 januari 2023 van 18:00 tot 23:00

Salon Ruigoord, Ruigoord 36, 1047 HH Amsterdam, Nederland

Over de organisatie

“You carry Mother Earth within you. She is not outside of you.”

Voeding voor je lichaam en geest met ademcirkels, live muziek en soulfood.

Reviews

Ivana Borsje

Ademsalon - Salon Ruigoord 26/11

Het was een mooie ervaring om bij de Ademtuin aanwezig te zijn in de magische Salon ( een plek om je thuis te voelen ). Er was een fijne zweer en omarming aanwezig tijdens het hele event. Prachtige live muziek door Ida en heerlijk gepersonaliseerd eten door Rosanne jammy! Dankjewel Cindy voor deze ervaring en organisatie een ervaring om niet te vergeten 🙌

Lees meer

Saskia Melchers

Ademsalon - Salon Ruigoord 26/11

Nice and sweet breathwork in a beautiful salon with. in flow, live music to guide you within.

Lees meer

Nikki Van der Velden

Weelde x Ademtuin: de Weelderige Ademtuin

Zoooo'n mooie en fijne ademsessie was dit! Liefdevolle begeleiding van Cindy, Emma en Anneke en de live muziek van Maddy... streling voor de ziel.

Lees meer

Ademsalon

Meer evenementen van Ademtuin

Donderdag, 16 mei. om 19:00
Ademsalon
Ademtuin
Ademcirkel Live muziek Ademwerk

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Zaterdag, 08 jun. om 16:00
Einaudi - Violin & Piano Concert in LEIDEN ❤
Neoklassieke Concerten Nederland
Optreden Live muziek Muziekavond
Woensdag, 05 jun. om 19:00
IN VUUR EN VLAM! – A Kundalini Experience
Natural High
Kundalini Yoga Live muziek
Vrijdag, 21 jun. om 19:30
Album Release Liza Weald
Liza Weald
Live muziek Optreden Zelfliefde
Zaterdag, 01 jun. om 16:00
Einaudi - Violin & Piano Concert in DEN BOSCH ❤
Neoklassieke Concerten Nederland
Optreden Live muziek Muziekavond
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl