Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Uitverk😌PLAY! Zwolle Massageavond 2 a taste of the elements

Donderdag 16 februari 2023 van 19:30 tot 22:00

Joseph Wresinski Cultuur Stichting, Floresstraat 21, 8022 AD Zwolle, Nederland

Over dit evenement

Over dit evenement

Ben jij benieuwd naar verschillende soorten aanrakingen in massage? Aan de hand van de elementen leggen we 4 soorten aanrakingen uit: lucht, water, aarde en vuur. Samen met gelijkgestemden gebruiken we onze intuïtie om iemand in het lichaam te laten zakken aan de hand van deze aanrakingen. Een proeverij van de verschillende elementen: a taste of the elements.
Deze avond is onderdeel van een reeks van drie avonden. Iedere avond met een ander thema en daardoor zowel los als na elkaar te volgen. Voor aan de ene kant mensen die nieuwe massage technieken willen leren kennen of willen ontdekken of masseren iets voor je is, en aan de andere kant voor mensen die zin hebben in een ontspannen massageavond met.
Je bent van harte welkom op deze fijne avond met of zonder je (gelegenheids)partner!

Waarom

Wij nemen je graag mee om in contact met anderen voor jezelf te mogen voelen welke aanraking bij jou het beste past., Dit in een ervaring op dat moment. Daarnaast leer je misschien wel nieuwe technieken, of kom je erachter dat je die ene soort aanraking helemaal niet fijn is. Alles mag ontstaan en aanwezig zijn.
Tijdens deze avond besteden we daarom aandacht aan elkaar maar ook vooral aan onszelf. Door een avondje lekker te zakken in je lichaam, te mogen voelen en te zijn in alles wie jij bent.

Wat gaan we doen

De avond zal na de aankomst en een introductie starten met een aantal gezamenlijke oefeningen. Hierin besteden we aandacht aan consent en afstemming.
Daarna gaan we in drietallen de aanraking volgens de elementen bij elkaar uitproberen en doen. Een meerhandse massage, zonder olie, waardoor de aanraking nog intenser gevoeld kan worden. Wij zullen je daar natuurlijk in begeleiden. Daarna is er tijd om met elkaar je wensen uit te spreken en de favoriete aanraking(en) nogmaals te voelen.
Na de massage is er de tijd om even heerlijk na te liggen met een kopje thee en de mogelijkheid je ervaring te delen om vervolgens lekker ontspannen naar huis te gaan.

Vervolg

Tijdens deze workshop leer je een aantal basis technieken. Deze avond is dan ook bij uitstek geschikt om te ontdekken of je verder wil investeren in het geven en/of ontvangen van Energetische tantramassages.

Wil je na deze avond verder ontdekken welke soort aanraking bij je past, dan nodigen we je uit de volgende avond ook te volgen. De derde avond is een vrije massage avond: massage, relax in freedom. Waarin we de avond beginnen met een aantal oefeningen om even in ons lichaam te komen en elkaar te leren kennen. Daarna zal er voldoende tijd zijn om met elkaar te connecten en allerlei soorten massage bij elkaar uit te proberen.

Begeleiding

Over Marc
Met een hoop positieve energie geniet ik van het leven in al haar facetten. Het groeien en ontwikkelen stopt nooit. Dit is ook met het masseren. De afgelopen jaren heb ik verschillende vormen van massage mogen leren. De massage die ik graag geef is een massage met liefdevolle aanrakingen vol aandacht en aanwezigheid. Veel vanuit intentie en intuïtie. Voor mij is het heel eervol om jou te mogen koesteren en te verzorgen. Ik ervaar dit als een dankbare en verantwoordelijke taak.
Niet alleen de techniek maar juist de intentie en het afstemmen van de energie maken de massages bijzonder. Ik krijg energie om hierin samen te ontdekken en zal daarom ook tijdens de workshop juist hier de aandacht op leggen.

Over Lisa
Ik vind mezelf ontwikkelen het allerleukste wat er is. Ik krijg energie van praten over of het ervaren van een massage, tantra, seksualiteit of improvisatietheater. Voor mij hebben al deze dingen één ding gemeen: invoelen hoe ik me voel en daarmee mijn intuïtie mogen gebruiken, in contact met een ander.
Ik wil graag andere mensen op een speelse, nuchtere maar ook open en kwetsbare manier laten ervaren om meer in contact te komen met hun lichaam en intuïtie. Voor mij was dit een hele ontdekkingsreis, maar ik ben ook nog steeds niet klaar met ontdekken. In deze reeks heb ik zin om samen met jou verder te ontdekken in heerlijk verschillende massages!

Praktisch

• Voor wie: alleengaande en stellen tussen de 20 en 45
• Door: Marc en Lisa
• Tickets zijn vooraf verkrijgbaar via Hipsy. Print je ticket liever niet en meld je bij de deur.

❧ Budget Ticket: € 10,00
❧ Normaal Ticket: € 15,00
❧ Support Ticket: € 20,00
De Budget Tickets zijn er (beperkt) voor de mensen die heel graag willen komen masseren, maar de prijs van een normaal ticket niet kunnen betalen.
Met een Support Ticket help je de Budget tickets mogelijk te maken.

Zijn alle tickets uitverkocht?
Dan verkopen we geen tickets meer aan de deur.
Je kan op facebook kijken of er nog tickets worden aangeboden. Langs komen om te kijken of er iemand niet komt opdagen is op eigen risico. Wij kunnen geen plek garanderen.

• Inloop: 19:00
• Workshop: 19:30 – 22:00
• Chill-space: 22:00 – 22:30
• Locatie: Joseph Wresinkski Cultuur Stichting, Floresstraat 21, Zwolle.
Er is gratis parkeren op de locatie. Rolstoel geschikt.
Het staat je vrij je ticket door te verkopen aan iemand anders. Het is niet mogelijk je gekochte ticket te annuleren.

• Ervaring nodig: Nee
• Naaktheid: We behandelen de rug, schouders, armen en het hoofd. Het is fijn om olie te gebruiken op je lichaam, maar indien je niet bloot wil, dan hoeft dat niet.
• Man/vrouw balans: We streven naar een balans in geslachten, maar het is mogelijk dat je iemand van je eigen geslacht masseert
• Meenemen: Trek makkelijke loszittende kleding aan, een grote handdoek of badlaken om op te liggen tijdens de massage, en evt. een omslagdoek voor tussen ontkleden oefeningen door.

De massageavond 3 is ook te boeken.
Relax in Freedom: https://hipsy.nl/event/7371-play-zwolle-massageavond-3-relax-in-freedom

► MEER INFO OVER PLAY!
Op de website vind je meer info en foto’s, van andere PLAY! festivals en evenementen
www.playcommunity.nl

Meer PLAY Zwolle in je leven? Check dan hier alles wat we organiseren:
https://hipsy.nl/shop/play-zwolle

Join ook de PLAY! Facebookgroep:
https://www.facebook.com/playcommunity/

En join de PLAY! Facebook in Zwolle:
https://www.facebook.com/playzwolle/
► Volg je ons al op Hipsy? Klik dan op 'Volgen" hieronder

Donderdag 16 februari 2023 van 19:30 tot 22:00

Joseph Wresinski Cultuur Stichting, Floresstraat 21, 8022 AD Zwolle, Nederland

Over de organisatie

“Be real, come as you are”

Een vrijwillige organisatie die toffe events zoals workshops en festivals organiseert met als kern verbinding en ruimte om te exploreren. Welkom!

Reviews

Charlotte Verlaan-Gerritsen

PLAY! Zwolle Ecstatic Dance met DJ Esta Polyesta

Super leuke avond gehad! lekkere muziek, fijne sfeer en heerlijk gedanst💃

Lees meer

Ricardo

PLAY! Zwolle Ecstatic Dance met DJ Esta Polyesta

Hele fijne avond met een top DJ! Let’s Play!

Lees meer

J R

PLAY! Zwolle Ecstatic Dance met DJ Esta Polyesta

Ik vond het heerlijk. Ik heb fresh the party nog meegemaakt en the global beats. Dit is zeker een goede vervanger. De warming up was goed in elkaar gezet. Voor mij een klein beetje lang. Was er wel klaar voor hihi. Zeker voor herhaling vatbaar.

Lees meer

Uitverk😌PLAY! Zwolle Massageavond 2 a taste of the elements

Meer evenementen van Play Zwolle

Donderdag, 18 apr. om 18:00
12🎟️PLAY! Zwolle | Play Potluck (alle leeftijden) 7,50
Play Zwolle
Samen eten Playfulness
Vrijdag, 19 apr. om 19:30
7🎟️PLAY! Zwolle Knuffelworkshop
Play Zwolle
Knuffelworkshops Verbinding Playfulness
Donderdag, 25 apr. om 18:00
Het Leukste Play Festival - Voorjaarseditie
Play Community
Festivals Leven vieren Jongeren
Uitverkocht
Vrijdag, 03 mei. om 19:30
PLAY! Zwolle Ecstatic Dance met DJ Sefrijn
Play Zwolle
Ecstatic Dance Playfulness

Dit vind je misschien ook interessant

Vrijdag, 19 apr. om 19:30
Shibari studyjam april
Bound by Nia
Shibari Tantra Lichaamswerk
Maandag, 22 apr. om 19:15
Tantrische Ontdekkingsavond
Play Utrecht
Tantra Aanraking Playfulness
Vrijdag, 26 apr. om 19:15
Freedive: Rope jam
Freedive Community
Shibari Aanraking Lichaamswerk
Vrijdag, 19 apr. om 19:00
Primal Play workshop
Ritual Space
Playfulness Aanraking Authentic Relating
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl