Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Opstellingen van het verlangen

Woensdag 14 december 2022 van 19:30 tot 22:15

Groepsruimte de Oorsprong, Driehuizerweg 331, 6525 PM Nijmegen, Netherlands

Over dit evenement

Opstellingen maken het onzichtbare zichtbaar en hanteerbaar.

Ons leven bestaat uit ups & downs. Plezierige en gelukkige momenten, maar ook minder fijne momenten met boosheid, verdriet en somberheid horen erbij. In sommige gevallen merk je dat steeds dezelfde situaties je leven uit balans brengen of zelfs je leven belemmeren. Waarom gebeurt dat keer op keer? En hoe kom je dan weer voluit tot leven? Een familieopstelling kan je daarbij helpen.

Een familieopstelling is een prachtige ervaringsgerichte methode om zichtbaar en voelbaar te maken wat er in jouw leven (systeem) speelt. De opstelling gaat over dat wat onder de oppervlakte speelt. Waar je verstrikt in bent geraakt, wat je belemmert en ook wat de verborgen dynamieken en patronen zijn. Alles kan zich in een opstelling ontvouwen.

In een opstelling kun je als vraagsteller een vraag of verlangen inbrengen die gaat over wat er bij jou raakt. Bijvoorbeeld over relaties, werk, geld, liefde, zingeving, keuzes maken. Daarnaast kun je aanwezig zijn als een representant. Je representeert dan een element in de opstelling van de ander, bijvoorbeeld een persoon of emotie.

We nemen het verlangen van de vraagsteller als uitgangspunt en brengen deze helemaal in beeld door de representanten op te stellen in de ruimte. Zo ontdek je hoe de verschillende elementen (personen, emoties e.d.) die met jouw vraag of verlangen verbonden zijn zich tot elkaar verhouden. Hieruit blijkt wat zichtbaar, voelbaar en geuit mag worden. Alles mag er daarbij zijn en erkend worden.

Dankzij een opstelling ontvang je goed doorvoelde inzichten op je ingebrachte vraag of verlangen en kan er ruimte ontstaan voor bewustwording en inzicht. Daarbij kan het een nieuwe kijk op de situatie geven of een innerlijke beweging tot acceptatie en bevrijding in gang zetten.

Wij ontvangen je graag op 14 december voor een avond in een kleine groep. Heb je nog vragen of twijfel je? Neem dan contact met ons op! Dit kan via de webpagina’s hieronder.

De opstellers: Michiel van Veen & Yvette de Winter

Michiel van Veen is opsteller, coach en trainer en werkt graag met lichaamsgerichte methodes. Familieopstellingen raken hem door de fysieke ruimtelijke zichtbaarheid van een thema. Tijdens een opstelling maakt hij ruimte om in contact met je eigen kracht overweldigende onderwerpen aan te kijken. Als opsteller legt hij de nadruk op het verlangen van vraagstellers en de lichamelijke ervaring. Dit doet hij ook in 1-op-1 opstellingen. Meer info via: hipsy.nl/michiel-van-veen.

Yvette de Winter is coach en therapeut bij Inzicht op Pad. Ze begeleid mens & organisatie op de weg naar hun verlangen, oplossing van problemen of beantwoorden van (levens)vragen. Dit doet ze door systemisch en ervaringsgericht te werken aan bewustwording en inzicht. Inzicht creëert mogelijkheden en biedt oplossingen om voluit te leven en te werken. Familieopstellingen en het werken met paarden zijn hiervoor mooie methoden. Meer info via: www.inzichtoppad.nl.

Woensdag 14 december 2022 van 19:30 tot 22:15

Groepsruimte de Oorsprong, Driehuizerweg 331, 6525 PM Nijmegen, Netherlands

Over de organisatie

“Je innerlijke beweging voelen is een voorwaarde om je in de wereld te oriënteren”

Michiel van Veen is opsteller & facilitator

Michiel van Veen - Opstellingen & Workshops

Reviews

Han

Gezondheidsopstellingen

mooie, aandachtige, vertraagde en daardoor intense opstelling. Bedankt!

Lees meer

Helene Baarda

Opstellingen van het verlangen

Michiel is iemand die opstellingen op een hele fijne en integere manier begeleidt. Met een fijne opbouw, en alle aandacht voor de groep. Ik vond het een waardevolle opstellingenmiddag

Lees meer

Heloise Thouement

Playfight - Speelse verkenning van verlangens en grenzen

I went twice and both times Michiel created a nice space for us to enjoy and play! For those who hesitate because of the "fight", know it can be no more fight than soft kitten playing together, or even less physical contact, but it can also be a safe place to try your boundaries and explore.

Lees meer

Opstellingen van het verlangen

Meer evenementen van Michiel van Veen - Opstellingen & Workshops

Maandag, 06 mei. om 19:15
Playfight - Speelse verkenning van verlangens en grenzen
Michiel van Veen - Opstellingen & Workshops
Playfulness Embodiment Persoonlijke Ontwikkeling
Dinsdag, 21 mei. om 19:00
Vrijuit Leven - opstellingen
Michiel van Veen - Opstellingen & Workshops
Opstellingen Persoonlijke Ontwikkeling Energiewerk
Woensdag, 29 mei. om 19:30
Keuze & Dilemma opstellingen
Michiel van Veen - Opstellingen & Workshops
Opstellingen Persoonlijke Ontwikkeling Systemisch werk

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Donderdag, 27 jun. om 13:45
Familie-opstelling 'bij Anne'
Bewustzijnsontwikkeling 'bij Anne'
Familieopstellingen Lichaamswerk Energiewerk
Vrijdag, 28 jun. om 11:00
Familieopstellingen dag 28 juni Arnhem
Ruby Faber
Familieopstellingen Systemisch werk Opstellingen
Zondag, 26 mei. om 13:30
Familieopstelling Schiedam
Mindful Motion
Familieopstellingen Systemisch werk Persoonlijk Leiderschap
Vrijdag, 24 mei. om 19:30
Opstellingenavond
Komma Coaching
Familieopstellingen Systemisch werk Bewustzijnsontwikkeling
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl