Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Voice of the Womb

Zondag 27 november 2022 van 10:00 tot 16:00

Delft, Nederland

Over dit evenement

VOICE OF THE WOMB
One day retreat 27 november

Onze baarmoeder en keel zijn twee krachtige portalen die zowel fysiologisch als energetisch met elkaar verbonden zijn. Zetten we onze kaken op slot dan zetten we ook ons bekkengebied op slot. Wanneer we onze kaken ontspannen, ontspant ook automatisch ons bekkengebied. Probeer het maar terwijl je dit leest. ;-)

Tegerlijkertijd zijn dit de twee plekken waar de meeste collectieve pijn en angst zit, ontstaan in een ver verleden. De pijn van de vrouwelijke onderdrukking en de angst om ons pure, krachtige Vrouw-Zijn naar buiten te brengen en onszelf te laten zien en horen.

Deze LIVE dag op een mooie, groene locatie in Delft is ceremonieel ingestoken en staat in het teken van het helen van de baarmoeder en het activeren van ons keelchakra.

In de ochtend verbinden we ons met onze baarmoeder en keelchakra, onze vrouwenlijn en ontvang je de Rite of de Womb (die je ook leert door te geven in je eigen vrouwencirkels): door de energie van de inwijding, die zowel een healing als een zegening is, wordt de vrouwelijke kracht gereactiveerd. De collectieve vrouwelijke energie is eeuwenlang ontkent, onderdrukt en misbruikt.
Als vrouw draag je bewust of onbewust de pijn en het verdriet van je moeder en grootmoeder(s) of verwondingen uit een ver verleden. De healing gebeurt op individueel en collectief niveau.

In de middag ontvang je een krachtige soundhealing in combinatie met de helende klanken van Light Language welke afgestemd is op de aanwezige vrouwen en het thema van deze dag en word je uitgenodigd om ook je eigen sacred sound te maken (stemactivatie).
Soundhealing is heling door middel van muziek, instrumenten, klanken, en dus ook energie, vibraties en frequenties. Hierbij hoef je alleen ontvangen en zal je ondersteund worden door heerlijke etherische oliën en eigengemaakte helende bloemen, planten en kruiden spray’s (agua de florida). De heling dringt door tot in je essentie en nodigt uit om oude lagen van je af te laten vallen waardoor je steeds meer in lijn met je ware zelf leeft.

Deze dag wordt begeleid door Maaike Borsboom Borsboom van NatuurZijn en Karishma Sanchit - Stralen van Licht

Datum en tijd: Zondag 27 november, 10.00-17.00 uur in Delft
Kosten naar eigen draagkracht tussen de €111,- en €177,- incl. vega / vegan lunch, gezonde snacks, thee, water en handout.

Meer info en aanmelden:
Maaike Borsboom maaike@natuurzijn.nl &
Karishma Sanchit: karishma@stralenvanlicht.nl

Voel je dat deze dag met jou resoneert? Mail of DM ons gerust. Er is plek voor 8 sisters. ❤

Zondag 27 november 2022 van 10:00 tot 16:00

Delft, Nederland

Over de organisatie

“Het mooiste Licht schijnt in het Donker”

Stralen van Licht is een centrum voor holistische therapie en bewustzijnstrainingen om oa Heilig Mannelijke & Heilige Vrouwelijke te helen & verenigen

Voice of the Womb

Dit vind je misschien ook interessant

Zaterdag, 20 apr. om 10:00
New Date: The Selflove & Holistic Healing Retreat (onedayretreat)
Inner Star Coaching
1-Dags retraite Klankreis-Soundbath Innerlijke Reis
Zaterdag, 13 apr. om 10:00
Klankschalensessie Keel chakra- Communicatie/ Balans
Elan d’Or
Klankreis-Soundbath Meditatie Soundhealing
Maandag, 01 apr. om 09:30
Magical Breath & Sound Ceremony
De Eijk
Cacao ceremonie Truffel Ceremonie Klankreis-Soundbath
Zondag, 14 apr. om 13:00
'Creative expressions through the sisterhood womb' Jennifer & Binkie
Binkie
Cacao ceremonie Klankreis-Soundbath Vrouwen workshops
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl