Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Moedige Opstellingen 11 januari

Woensdag 11 januari 2023 van 13:30 tot 17:30

Heart of Gaia, Lievendaallaan 2, 3705 EB Zeist, Netherlands

Over dit evenement

Durf jij te kijken zonder oordeel
Uit te nodigen wat er is
Het niet-weten zolang mogelijk uit te houden
Je kijkt niet, maar ziet
Je hoort niet, maar luistert
Je bent gewaar
Je neemt waar

Wanneer je ervaart dat je niet helemaal jezelf bent, je meer het leven van een ander lijkt te leven, je je geblokkeerd voelt of je wilt onderzoeken waarom situaties zich blijven herhalen in je leven, waarom gedragspatronen blijven terugkomen, of waarom bepaalde vragen of gevoelens in jou blijven bestaan…...
...dan kan een opstelling helder voor je maken wat eronder dat alles ligt, onbekende stukken naar het licht brengen en je levensenergie weer in beweging brengen.

In een opstelling kun je verlangens inbrengen die gaan over de relatie met jezelf, je behoeftes, je gevoelens, je gezondheid, je man of vrouw zijn en de balans daartussen, jezelf klein of groot maken, en zelfliefde. Over relaties met anderen, je kinderen, je partner(s), je familie e.d. Over je werk en over geld. Over keuzes maken. Over de liefde. Over je plek in de wereld en in het grotere geheel. Over spiritualiteit, jouw groei en jouw essentie.

Samen met jou brengen we je vraag in beeld door de andere aanwezige personen, als representanten, op te stellen in de ruimte. Zo ontdekken we hoe de elementen (personen, emoties, lichaamsdelen e.d.) die met jouw verlangen verbonden zijn zich tot elkaar verhouden en wat zichtbaar, gevoeld en geuit mag worden. Alles mag er daarbij zijn en erkend worden. Door dit zichtbaar maken ontvang je goed doorvoelde inzichten op je vraag, kunnen er hulpbronnen aan het licht komen en ontstaat de mogelijkheid voor heling & transformatie, om vandaaruit liefdevoller & krachtiger in je leven te staan, op de juiste plek.

Een representant is een persoon die intuïtief contact maakt met de energie van het element waarvoor hij of zij staat opgesteld, vanuit het principe dat in het kwantumveld alles met elkaar verbonden is. Je wordt als representant nooit zomaar opgesteld - vaak is er een raakvlak met een thema dat bij jou zelf speelt. Daardoor kun je ook als representant verdieping & transformatie ervaren.

We werken door het openen van het veld & het creëren van een liefdevolle bedding waarin we ruimte geven aan voelen & beweging, minder denken, en een gebalanceerd gebruik van stilte & woorden. Wanneer je het contact met je lijf, je emoties en je behoeftes verbetert, gaat je levensenergie weer stromen en ontstaat er meer ruimte om je eigen pad te lopen.

We hebben deze middag ruimte voor twee vragen en we zullen er allebei één opstellen & begeleiden. Wil je een verlangen inbrengen en heb je nog niet eerder een opstelling ervaren, dan willen we je vragen eerst een keer te representeren. Als representant is ervaring wenselijk en niet vereist.

Voel jij de moed in jezelf opborrelen om systemisch naar een levensvraag van jou te kijken? Wees welkom & meld je bij ons aan door een kaartje te kopen.
Voor het opstellen van een persoonlijk thema vragen we €144,- incl. BTW.
Als je als representant komt, dan vragen we daarvoor €22,- incl. BTW.
Verder is de ruimte waarin we werken schoenvrij, dus neem lekkere sokken mee. Inloop is vanaf 13.30.
Heb je nog een vraag of je wil je ons leren kennen, je kunt ons bereiken via connect@courageacademy.nl, 06-26706887 (Jacqueline) & 06-28060925 (Christophe).

Naast deze open opstellingsmiddagen, kun je bij ons ook terecht voor een privé opstelling. Daarbij begeleiden wij met z’n tweeën jouw opstelling; één van ons als hoofd-opsteller, de ander als representant. Dit kan fijn zijn wanneer je werken in een groep nog wat spannend vindt en extra veiligheid en vertrouwelijkheid verlangt. We vragen hiervoor €199,- incl. BTW.
Werk je liever met één van ons, dan kan dat ook. Daarvoor vragen we €125,- Een privé opstelling kan een goede start zijn van een coach-traject.
Ook kunnen we een team- of organisatie-opstelling begeleiden.

Verder vind je hier een overzicht van de andere activiteiten die Courage Academy aanbiedt: https://www.facebook.com/courageandcoaching/events

De aankomende Moedige Opstellingen zijn op 12 februari, 8 maart, 9 april en 7 juni. Deze vinden afwisselend op woensdagmiddag (13:30-17:30 uur) en zondag (9:30-17:30 uur) plaats.

*6 januari - Drakenreis
*28 april-6 mei - Spiritual Journey to the Bosnian Pyramids & Tunnels
*19-27 mei - Spiritual Journey to the Bosnian Pyramids & Tunnels

We zien je graag!

Hartegroet,

Christophe & Jacqueline

Wil je meer over ons weten, dan kan dat nu hier:
https://www.jacquelinehameetman.com/over/
https://nl.linkedin.com/in/christophe-hollanders-143551

Onze nieuwe website is klaar!🙂 Neem een kijkje op www.courageacademy.nl - waar je ook het e-book 'De Moed Om Jezelf Te Zijn' kunt opvragen en je kunt aanmelden voor een toekomstige nieuwsbrief.
Je kunt ons ook volgen op Facebook: https://www.facebook.com/courageandcoaching en LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/67297210

Ben je coach?
Wij bieden vanuit de MARK Academy ook bijscholing Opstellen & Systemisch Werk voor coaches. Er zijn drie tweedaagse modules:
*Optimaal Vitaal via Systemisch Werken - https://www.leefstijl-vitaliteit.nl/training/optimaal-vitaal-via-systemisch-werken/
*Systemisch Werken als Coach - https://www.leefstijl-vitaliteit.nl/training/systemisch-werken-als-coach/
*Vitaal Ondernemerschap onder de Systemische Loep - https://www.leefstijl-vitaliteit.nl/training/vitaal-ondernemerschap-onder-de-systemische-loep/

We hebben onze opleidingen & trainingen gevolgd bij de Academie voor Opstellingen, bij Interakt en bij Wel Opstellingen. Daardoor gebruiken we een mix van het Klassieke Opstellen, het Nieuwe Opstellen & de IOPT-methode. We hebben onszelf opgesteld, onderzocht en de ruimte gegeven om te groeien en ook die ervaring nemen we graag mee in het opstellen van jouw vraag.

(Foto: Anita van Ast)

Woensdag 11 januari 2023 van 13:30 tot 17:30

Heart of Gaia, Lievendaallaan 2, 3705 EB Zeist, Netherlands

Over de organisatie

De Moed Om Jezelf Te Zijn

Reviews

Monique Van Gelder

Bevrijd Je Buik - Healing Cirkel

Wederom een ‘bevrijdende’ ervaring begeleid door 2 prachtige mensen die ook samen een mooi en warm team zijn ! Dankjulliewel 🙏🏻❤️😘

Lees meer

Frederieke

Bevrijd Je Buik - Healing Cirkel

Wow, wat een prachtige ervaring. Ik heb met een traan en een lach spanning kunnen loslaten waarvan ik niet wist dat ik het in mijn lichaam vasthield. Dank voor deze prettige, liefdevolle en helende begeleiding Christophe en Jacqueline. Ik ben dankbaar dat ik mijzelf een stukje verder heb kunnen helen.

Lees meer

Stephanie De witte

Bevrijd Je Buik - Healing Cirkel

Was een heerlijke oplaad dag waar ik volledig ontspannen terug naar huis ging! Waar ik dacht dat je van alles moest doen met je buik, werden wij in de watten gelegd en zijn wij meerdere healings ondergaan, liefdevol en professioneel gegeven door Christophe en Jacqueline. Een mooie eerste ervaring met een healingcirkel.

Lees meer

Moedige Opstellingen 11 januari

Meer evenementen van Courage Academy

Zondag, 14 apr. om 13:30
Dans& Opstellingen
Courage Academy
Systemisch werk Familieopstellingen Dansopstelling
Zondag, 21 apr. om 10:00
Moedige Opstellingen: Themadag Liefde & Seksualiteit
Courage Academy
Systemisch werk Familieopstellingen Energiewerk
Zondag, 19 mei. om 10:30
Bevrijd Je Buik - Healing Cirkel
Courage Academy
Energiewerk Healing Spirituele ontwikkeling

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Vrijdag, 29 mrt. om 19:00
LEAP Lifeforce Energy Awakening Process (Amsterdam)
Lifeforce Energy Awakening Process
Kundalini Energiewerk Kundalini activatie
Donderdag, 25 apr. om 10:00
Familieopstellingen dag 25 april (Omgeving Apeldoorn)
Lisa de Kruijf | Familieopstellingen, kampen & therapie
Familieopstellingen Persoonlijke Ontwikkeling 1-Dags retraite
Zondag, 31 mrt. om 15:00
LEAP Lifeforce Energy Awakening Process in Rotterdam
LEAP with Laura
Kundalini Energiewerk Spirituele ontwikkeling
Zaterdag, 06 apr. om 10:00
💥 Energetic Lovemaking 💥 for Couples | Amsterdam | Partners in Magic
Partners in Magic
Tantra Sacred Sexuality Energiewerk
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl