Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Lichttaal 'The Circle of Light connection'

Zondag 11 december 2022 van 13:30 tot 17:00

Yogasite, Doctor Struyckenstraat 163-165, 4812 BC Breda, Nederland

Over dit evenement

De lichtcirkel is er om jezelf dieper te ontvangen in dit leven, te baden en je op te laden in het veld van hoge lichttaal frequenties.

Tijdens the Circle of Light connection zal Chantal Clarijs de lichttaal frequenties laten doorkomen van dat moment, afgestemd op de groep. Samen ontstaat er een krachtig liefdevol veld om in aan te komen, te openen en om te ontvangen.

Lichttaal is het hart van deze cirkel; daaromheen ontstaat een veilige ruimte om in zachtheid je lichaam te laten openen. Met meditatie, intuïtief bewegen en te uiten wat er in je leeft, maak je de weg naar binnen; naar het openen van je hart en lichaam op diepere lagen. Daarmee kan je lichaam de helende frequenties opnemen op celniveau; herinneren. Je 'kleine' denken stapt uit de weg, je geeft je over aan het grote veld van weten.

Lichttaal is een multidimensionale vorm van communicatie die door middel van vibraties, trillingsfrequenties, geluid en energiestromen helend en activerend werkt. Het landt in ons DNA en activeert je originele blauwdruk. Het opent wat vast zit en verhoogt de frequentie van je lichaam van binnenuit.

Lichttaal spreken en ontvangen is afstemmen op een zuiver punt in jezelf: je ziel, je Hogere Zelf; dat wat in je essentie bent en wat in verbinding staat met de Bron. In de cirkel open je jezelf met de intentie om te ontvangen: dat kunnen boodschappen zijn, beelden, antwoorden, heling, of je eigen lichttaal. Je gaat in overgave, en je laat je denken los, je controle los. Je gaat voelen. Waarnemen van binnenuit, kijken met zachte ogen vanuit je hart.

Iedere cirkel zal anders zijn, afgestemd op de energie van de groep, de plek en het moment zelf.

Let op: een refund van je gekochte kaartje is niet mogelijk. Wel kan je je kaartje doorgeven aan iemand anders.

Zondag 11 december 2022 van 13:30 tot 17:00

Yogasite, Doctor Struyckenstraat 163-165, 4812 BC Breda, Nederland

Over de organisatie

“Kijk niet naar buiten voor je antwoorden, maar kijk naar binnen.”

Ik begeleid mensen terug naar hun pure zelf voor een zuiver, licht en liefdevol leven.

Reviews

Suzanne

Open je voor je innerlijke leiding | Retraite

Wat een ontzettend mooie, liefdevolle, warme, verdiepende en verbindende retraite! Op zoveel lagen mocht er zoveel ontvangen worden. De begeleiding was liefdevol, zorgvuldig en meer dan compleet in ondersteuning en verdieping van de ervaring. Ik vond het een heel verrijkende ervaring en kan deze retraite van harte aanbevelen. Het is een prachtige reis in jezelf, en daarin ontmoette ik mezelf op lagen en manieren die niet eerder geraakt en gezien werden. Waardevol is ook de verbinding met de groep. Ook al ken je elkaar niet, er ontstaat meteen een ondersteunend en verbindend proces in de groep doordat je niet alleen jezelf, maar ook elkaar op een diepere laag ontmoet. En dit alles in de veilige, warme bedding van Mirjam en Chantal. Magisch mooi!

Lees meer

Marleen Van der ende

Open je voor je innerlijke leiding | Retraite

Wat een ervaring was dit weekend zeg, je komt bij Mirjam en Chantal terecht in werkelijk een warm bad van liefde en licht. Een gevoel van herkenning en erkenning. Gezien worden en je totale zijn. Waarin zij je laten voelen en doorleven wat jij nodig hebt. Ieder ervaart deze retraite op zijn eigen niveaus en gevoel. Er is een mooie balans in doen en rust waardoor alles goed kan integreren en indalen in je systeem. De Locatie is ook een zegen en heeft een warme bedding waardoor je ook helemaal tot rust komt en alles op een unieke manier kunt ervaren. Ook vind ik de prijsverhouding helemaal top, want je krijgt alles wat je verwacht en zelfs meer. Dus dit is echt een aanrader als je op zoek bent naar je innerlijke leiding. Mirjam en Chantal nemen je met hun eigen expertise mee in een geweldige innerlijke reis in dit weekend. Waar je weer met heel veel inzichten naar huis gaat. Liefs Marleen

Lees meer

Danielle Brormann

Open je voor je innerlijke leiding | Retraite

Dit was voor mij de meest persoonlijke, liefdevolle en ontspannen retreat die ik ooit heb gedaan. Het is echt een geschenk voor jezelf om zo in contact te komen met je ziel en haar fijne, warme, lichte energie. Ik ga er solang mogelijk van nagenieten 💖

Lees meer

Lichttaal 'The Circle of Light connection'

Meer evenementen van Puur op gevoel Coaching

Vrijdag, 31 mei. om 16:00
Open je voor je innerlijke leiding | Retraite
Puur op gevoel Coaching
Meerdaagse retraites Lichaamswerk Lichtwerk

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Zaterdag, 06 apr. om 19:00
Ecstatic Dance Emmen | Derde editie | DJ de Nachtpapegaai
Ecstatic Dance Emmen
Ecstatic Dance Intuitive Dance Conscious Clubbing
Zaterdag, 06 apr. om 13:15
(SOLD OUT) DELFT 6 APRIL: Free Your Body - Free Your Mind
Sirius Art Studio
Cacao ceremonie Klankreis-Soundbath Intuitive Dance
Zondag, 14 apr. om 13:30
Ontvangen is niet voor de bangen: een workshop in levenskunst.
Esther Landa -Love in Motion-
Lichtwerk Poëzie Hartsverbinding
Zondag, 28 apr. om 10:30
Tibetan Healing Festival
Tibetan Healing Festival
Meditatie Creativiteit Ritueel
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl