Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Ademcirkel met Nieuwe Maan

Donderdag 15 december 2022 van 19:00 tot 21:30

Yoga Kula, Bottelstraat 1G, 6511 XA Nijmegen, Netherlands

Over dit evenement

De kracht van ons lichaam,
Stromend met de cyclus van de maan.

Met veiligheid en warmte,
Durven we samen kwetsbaar in de kern te gaan staan.

Vertrouwend op waar de adem ons brengt,
Zullen we loslaten en delen.

De verbinding tussen hemel en aarde,
Zal met licht het donker helen.


Ons zaadje is gegroeid tot een sterke boom, en met die kracht creëren wij samen een ademcirkel met Nieuwe Maan.

Een avond vol verbinding waarbij we met een ademsessie terug gaan naar de wijsheid van ons lichaam. Ons lichaam. Ze draagt vanalles met zich mee...

Alle emoties en ervaringen die zij heeft gehad, die haar voorouders hebben gehad. En in onze Westerse cultuur, waarin we soms verleerd zijn om te voelen, gaan we te snel voorbij aan wat zij te vertellen heeft. We stoppen het weg. Toch dragen we alles met ons mee en dit kan een leeg en onrustig gevoel geven.

Deze avond staat in het teken van loslaten. Loslaten wat het lichaam niet meer hoeft te dragen. Zodat het weer een warm thuis wordt vol levensenergie. Dit doen we in een kleine groep, waar veiligheid en warmte centraal staat.

We doen dit met een verbonden ademhaling. Dit is een techniek die ervoor zorgt dat we zuurstof brengen naar alle cellen van ons lichaam. Ook de cellen waar nog emoties liggen opgeslagen. Die zullen loskomen en stromen. Het onderbewuste wordt bewust.

Daarna delen we dit met elkaar in een veilige cirkel. We ondersteunen en luisteren, en komen erachter dat we als mensen meer op elkaar lijken dan dat we soms denken. Als we terug gaan naar onze ware natuur, zijn we allemaal mensen met dezelfde emoties. Alleen verpakt in een ander jasje. Delen hoe we ons écht voelen brengt pure verbinding en levenskracht.

De avond wordt begeleid door Maaike van Wordragen en Sofie Coldenhoff.

Maaike is Adem Coach en Energetisch Healer. Ze heeft veel ervaring in het geven en ontvangen van ademsessies. Naast haar eigen praktijk, heeft ze ook ervaring als begeleider en ademcoach op retraites. Met haar natuurlijke warmte creëert ze een gevoel van veiligheid waardoor je je kunt openen.

Sofie is een creatief mensen verbinder en schrijfster. Ze heeft veel ervaring met het samenbrengen van mensen en het creëren van veiligheid en openheid in een groep. Ze woont midden in de natuur, en is elke dag bezig met de groei van het leven.

De magische avond vindt plaats bij Yoga Kula, en het zijn onze eerste editities in Nijmegen. We zijn benieuwd naar hoe dit magisch toverend zal groeien. Zien we je daar?

Veel liefs,

Maaike en Sofie


Donderdag 15 december 2022 van 19:00 tot 21:30

Yoga Kula, Bottelstraat 1G, 6511 XA Nijmegen, Netherlands

Over de organisatie

“Duik in de diepte. Het onderbewuste bewust. Waardoor het leven zal stromen.”

In de Yurt komen lichaamswerk, systemisch werk, creativiteit en natuur samen. Ik ben ook kunstenaar en maak intuïtief gedichten tijdens de sessies.

Reviews

Ingrid

Yurt Retreat l De diepte in met energie & lichaamswerk..

Wat 'n bijzondere ervaring was deze dag in de Yurt. Fijne yoga nidra, waar ik heel diep in kon gaan, door haar mooie woorden. Zo dankbaar daarvoor 🙏. De reiki die ze geeft, stuurde de energie precies naar de juiste plaatsen. Mooie inzichten gekregen en het persoonlijke gedicht wat ze maakte is perfect omschreven hoe ik me voelde. Deze dag voelde warm en veilig dankzij dit mooie mens...dank je wel Soof 🙏

Lees meer

Tess Magilse

Yurt Retreat l De diepte in met energie & lichaamswerk..

Wat een fijne dag was het bij Sofie in haar mooie Yurt! Sofie is een lieve en vooral ook wijze jongedame. Ze omarmt je met haar zachtheid en laat je je erg welkom voelen. Je bent goed zoals je bent en mag er zijn. Tijdens de medidaties heb ik heldere inzichten gekregen waarmee ik verder kan op mijn pad. De ademtechnieken, medidaties, de aandacht en warmte, heerlijke lunch en als slot een fantastich persoonlijk gedicht, dit alles maakte het voor mij tot een bijzondere en onvergetelijke ervaring. Dank Sofie en Harte groet, Tess

Lees meer

Anne Schrama

filo-Soof-isch Natuur Retreat … in een Yurt 🌞

Geweldig!!! Wat een lieve dame is Sophie, die heel goed weet wat ze doet. Ze is heel kundig en professioneel en weet waar ze over praat. Een geweldige ervaring en zeker voor herhaling vatbaar. Deze dame staat in haar kracht en gaat nog mooie dingen doen!! Ook namens de andere dames, Jolanda, Iris en Hilke, een grote dank je wel voor deze bijzondere ervaring 💜 Heel veel liefs Anne

Lees meer

Ademcirkel met Nieuwe Maan

Meer evenementen van de natuur filo-Soof

Zondag, 14 apr. om 10:00
filo-Soof-isch Natuur Retreat … in een Yurt 🌞
de natuur filo-Soof
De stem van binnenuit Healing Lichaamswerk
Zondag, 12 mei. om 10:00
Zen Cirkel: Meditatief naar binnen, creatief naar buiten.
de natuur filo-Soof
Hartsverbinding Creativiteit 1-Dags retraite
Zaterdag, 25 mei. om 10:00
filo-Soof-isch Natuur Retreat … in een Yurt 🌞
de natuur filo-Soof
De stem van binnenuit Healing Lichaamswerk

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Zondag, 14 apr. om 12:45
Tantra Workshop 'Love & Forgiveness'
Leef!Tantra
Tantra Verbinding Persoonlijke Ontwikkeling
Donderdag, 04 apr. om 19:00
PLAY! Eindhoven - Cuddle jam (alle leeftijden)
PLAY! Eindhoven
Verbinding Knuffelworkshops Tantra
Zaterdag, 29 jun. om 11:00
Summer Gathering Festival
The Healing Breath
Festivals Gatherings Healing
Zondag, 21 apr. om 13:00
Kundalini & Cosmic NRGY | Half day retreat
Kundalini Energy by Patty de Vaan
Kundalini Ademcirkel Cacao ceremonie
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl